To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-05-12
Kalisz: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji w ramach Projektu Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie grodzkim Miasto Kalisz w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
Numer ogłoszenia: 110986 - 2015; data zamieszczenia: 12.05.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 63736 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego, ul. Handlowa 9, 62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie, tel. 62 753 22 47, faks 62 753 22 47.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji w ramach Projektu Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie grodzkim Miasto Kalisz w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług sprzedaży usługi cateringowej w dniu 19 czerwca 2015 roku w Kaliszu w godzinach 10:00 - 13:00. a) Liczba osób: 150. b) Menu: Napoje ciepłe: - kawa z ekspresu ciśnieniowego lub przelewowego - bez ograniczeń, herbata: - (czarna, zielona, owocowa: min. 3 smaki) - bez ograniczeń, mleko/śmietanka do kawy (2% lub 3,2%) - bez ograniczeń, cukier - bez ograniczeń, cytryna świeża, pokrojona w plastry - bez ograniczeń, napoje zimne (woda mineralna gazowana i niegazowana) - co najmniej 0,5l na osobę, butelkowana - małe butelki 0,5l, soki owocowe - 100% min. 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy w dzbankach) - min 100ml na osobę, ciasteczka (min. 4 rodzaje) - co najmniej 100g na osobę (np. kruche w polewie czekoladowej, zbożowe), filetowane owoce (np.: arbuz, winogrono, melon, ananas, kiwi oraz mandarynki, banany) - min 200g na osobę, ciasta (np.: sernik, szarlotka, ciasto czekoladowe, rogaliki drożdżowe nadziewane konfiturą morelową, różaną lub wiśniową), galanteria cukiernicza (mini pączki, mini ptysie, croissanty, babeczki itp.) - min. 150g na osobę Dania na ciepło: Zupa krem (pieczarkowa z groszkiem ptysiowym 1 porcja/osobę) Przekąski: - tartinki (kanapeczki bankietowe z pastami, łososiem, salami, szynką, serem, jajkami i dodatkami warzywnymi (pomidorem, ogórkiem, sałatą, rzodkiewką i oliwkami itp.: 4 sztuki na osobę - cztery rodzaje do wyboru, minimum trzyskładnikowe), - mini wrapy - minimum 2 sztuki na osobę - cztery rodzaje do wyboru, minimum trzyskładnikowe z grillowanym kurczakiem, łososiem, camembertem, fetą i dodatkami warzywnymi), - mini szaszłyczki - 1 sztuka na osobę, z kurczakiem i warzywami (papryka, cebula, cukinia), - sałatki - 100g na osobę - minimum 3 rodzaje do wyboru (grecka, gyros, brokułowa, mix sałat z dodatkami, itp.) - koreczki - 50g na osobę - (wędlina, sery, oliwki, pomidor, itp.) Napoje i potrawy będą serwowana w formie bufetu w ilości adekwatnej do liczby uczestników; c) Catering będzie serwowany w Kaliszu. d) Wykonawca udostępni potrzebne stoły. e) Wykonawca odpowiada za estetyczny sposób serwowania posiłków, bieżące uzupełnianie dań i napoi oraz regularne sprzątanie miejsc, w których są serwowane. f) Wykonawca zapewni: przygotowanie, dostarczenie i serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługę kelnerską, nakrycie stołów/obrusy, zastawa porcelanowa lub szklana, sztućce metalowe oraz obsługę sprzątania sukcesywnie w trakcie trwania posiłków. Catering powinien być gotowy na 30 minut przed planowaną godziną rozpoczęcia posiłku oraz sprzątnięty po zakończeniu wydarzenia.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie grodzkim Miasto Kalisz realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Karczma w Miłosnej Jolanta Fornowska, Miłosna 6, 99-340 Krośniewice, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3702,78 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3999,00
Oferta z najniższą ceną: 3999,00 / Oferta z najwyższą ceną: 10600,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KALISZA
- Wykonanie usługi cateringu podczas pikniku integracyjnego w dniu 17.05.2024 r. przy ulicy Poznańskiej 201-205 w Kaliszu
- Kompleksowa organizacja spotkań Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
- Dostawa pakietów konferencyjnych dla uczestników IV Światowej Konferencji Zdrowia Rodziny
- Dostawa i wdrożenie systemu cyfrowej rejestracji przebiegu rozpraw sądowych na salach podlegających modernizacji w sądach okręgu kaliskiego
- Budowa sieci gazowej średniego ciśnienia na osiedlu Sulisławice w Kaliszu
- Dostawa odzieży i obuwia roboczego oraz środków ochrony indywidualnej dla Związku Komunalnego Gmin "Czyste Miasto, Czysta Gmina"
więcej: przetargi w Kaliszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
- ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach''
- Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków
- Usługi cateringowe na potrzeby organizacji wydarzeń w Uniwersytecie Ignatianum w Krakowie - 2 części
- Zapewnienie usług hotelowych i gastronomicznych i sal konferencyjnych na szkolenie dla kuratorów zawodowych zatrudnionych w obszarze właściwości Sądu Okręgowego w Kielcach (pakiet konferencyjny)
- Usługa przygotowywania i dostarczania posiłków wraz z obsługą kelnerską na potrzeby konferencji "30th ERES Annual Conference" organizowanej przez Uniwersytet Gdański.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.