eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grójec › Dostawa mięsa i wędlin 2232/01/17

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-07-21

Ogłoszenie nr 110701 - 2017 z dnia 2017-07-21 r.

Grójec: Dostawa mięsa i wędlin 2232/01/17
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 521333-N-2017


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Grójcu, krajowy numer identyfikacyjny 32075600000, ul. ul. Armii Krajowej 21, 05600 Grójec, państwo Polska, woj. mazowieckie, tel. 486 642 052, faks 486 642 725, e-mail dkw_grojec@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa mięsa i wędlin 2232/01/17

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1 Wołowina b/k II kg 120 2 Wątroba wieprzowa kg 400 3 Łopatka wieprzowa b/k kg 2600 4 Kości wołowe kg 2000 5 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 2000 6 Serca wieprzowe kg 200 7 Żołądki z kurczaka kg 500 8 Kurczak cały - bez podrobów świeży kg 1500 9 Ćwiartka kurczaka kg 1800 10 Filet z kurczaka kg 350 11 Wątróbki drobiowe kg 300 12 Serca drobiowe kg 500 13 Kiełbasa biała parzona kg 500 14 Kiełbasa kanapkowa kg 2100 15 Kiełbasa Podwawelska kg 900 16 Smalec (kostka 200 do 400 gram) kg 150 17 Szynka prasowana (blok) kg 450 18 Kiełbasa śląska kg 1000 19 Kiełbasa drobiowa (cienka) kg 1900 20 Kiełbasa szynkowa kg 400 21 Kiełbasa boczkowa kg 750 22 Parówki wieprzowe - cienkie kg 1300 23 Kiełbasa Parówkowa kg 900 24 Kiełbasa zwyczajna kg 1700 25 Kurczak faszerowany (wędlina) kg 300 26 Mielonka z indyka kg 1700 27 Kiełbasa krakowska kg 450 28 Mortadela drobiowa kg 2200 29 Pieczeń rzymska kg 1800 30 Przysmak drobiowy kg 500 31 Pasztet wieprzowy (blok) kg 850 32 Podgardle wędzone kg 600 33 Salceson czarny kg 600 34 Salceson Włoski kg 500 35 Pasztetowa wieprzowa kg 900 36 Kaszanka (gryczana) kg 1100 37 Parówki drobiowe cienkie kg 1300 38 Mielonka drobiowa kg 1000 39 Szynka drobiowa kg 360 40 Pasztet drobiowy kg 400 41 Pieczeń drobiowa kg 450 42 Pasztet mazowiecki (blok) kg 350 43 Konserwa mięsna - familijna o gr 200 do 300 gr z samootwieraczem kg 350 44 Konserwa pasztet drobiowy o gr 200 do 300 gr z samootwieraczem kg 350 45 Kiełbasa toruńska kg 1200 46 Kiełbasa swojska kg 400 47 Kiełbasa grillowa kg 1800 48 Szynka tyrolska kg 1500 49 Kiełbasa golonkowa kg 400 50 Polędwica drobiowa kg 400 51 Żeberka wieprzowe - porcjowane w paski kg 470 52 Pasztetowa drobiowa kg 600

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Nie


II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV:

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21/06/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT242482.54
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Zakład Prztwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o., biuro@zpm-nowakowski.pl, Dąbrowa 6, 26-332, Sławno, kraj/woj. łódzkie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 293914.20
Oferta z najniższą ceną/kosztem 291134.40
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 293914.20
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.