eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin › Dostawa artykułów żywnościowych do ŚRODOWISKOWEGO HUFCA PRACY WE WŁODAWIE.



Ogłoszenie z dnia 2014-04-01

Lublin: Dostawa artykułów żywnościowych do ŚRODOWISKOWEGO HUFCA PRACY WE WŁODAWIE.
Numer ogłoszenia: 110160 - 2014; data zamieszczenia: 01.04.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda , ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 5245108/09 w.13, faks 081 5245108/09.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: OCHOTNICZE HUFCE PRACY.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do ŚRODOWISKOWEGO HUFCA PRACY WE WŁODAWIE..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie, mieszczącego się przy ul. Kopernika 1, 22 200 Włodawa. Oferowane artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1 do SIWZ. Dostawy będą wykonywane do wyczerpania środków Zamawiającego na ten przedmiot zamówienia. Zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych Zamawiający w niniejszym postępowaniu dopuszcza składanie ofert równoważnych a wszelkie składniki przedmiotu zamówienia określone za pomocą nazw producenta, określają minimalne parametry jakościowe i cechy użytkowe, jakim muszą odpowiadać dostarczane artykuły, aby spełniać opisane poniżej wymagania zamówienia. 3.1.2. MIEJSCE DOSTAWY Środowiskowy Hufiec Pracy we Włodawie, ul. Kopernika 1, 22-200 Włodawa. 3.1.3. SPOSÓB DOSTAWY dostawy będą następować cyklicznie stosownie do potrzeb Zamawiającego od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2014 roku, po uprzednim telefonicznym ustaleniu, z wyprzedzeniem jednodniowym przez Zamawiającego wielkości i terminu dostawy. Wykonawca realizuje zamówienie zgodnie z wymogami Zamawiającego, dzień dostawy zawsze wyznaczany jest przez osobę odpowiedzialną za zamówienia artykułów żywnościowych w jednostce organizacyjne LWK OHP. Wykonawca bezwzględnie musi stosować się do potrzeb i wymogów Zamawiającego. Osoba odpowiedzialna za dostawy Mariola Wojtak, tel. 607 849 275, 082 572 56 62. 3.1.4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części Część 1 ryby przetworzone i konserwowane, Część 2 owoce, warzywa i podobne produkty, Część 3 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, Część 4 produkty mleczarskie, Część 5 produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, Część 6 różne produkty spożywcze - pozostałe, Część 7 napoje bezalkoholowe, Część 8 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Część 9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, Część 10 świeży drób, Część 11 produkty mrożone..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.98.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.11.21.00-7, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dla części: 1, 4, 8 i 10: 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania (a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie) minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda, dla części: 2, 3, 5, 6, 7 i 9 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda, dla części 11 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda,

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dla części 1, 4, 8 i 10 5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo zabudową izotermiczną lub chłodnią, dla części 11 5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo mroźnią.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;
  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Zakazuje się istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy, z zastrzeżeniem ust. 2 2. Strony przewidują możliwość wprowadzenia następujących zmian w umowie: 1 zmiana stawki i kwoty podatku Vat. 2 zmiana terminu realizacji przedmiotu zamówienia, w przypadku: a działania siły wyższej, uniemożliwiającej wykonanie umowy w określonym pierwotnie terminie.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubelska.ohp.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, pok. 216.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.04.2014 godzina 10:00, miejsce: ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, pok. 216.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ryby przetworzone i konserwowane,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kostka mrożona filet z morszczuka bez lodu Płaty śledziowe SEKO lub równoważny Śledź w pomidorach 170g GRAL lub równoważny Śledź w oleju 170g Super Fisz lub równoznaczne Sałatka pikantna z makreli Super Fisz lub równoważny Filet mrożony tilapia bez lodu Filet mrożony panga bez lodu Kotlet rybny -burgery lub równoważny Filety śledziowe w oleju SEKO lub równoważny Leczo rybne SEKO marchew, cebula ,pietruszka, seler, ryba, lub równoważny Śledzie w śmietanie SEKO lub równoważny Paprykarz szczeciński NEPTUN lub równoważny Tuńczyk w oleju roślinnym Super Fisz lub równoważny Tuńczyk w sosie własnym Super Fisz lub równoważny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: owoce, warzywa i podobne produkty,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ogórek kiszony twardy Ogórek małosolny Ogórek szklarniowy Sałata masłowa Kapusta kiszona Jajka klasa A wielkość L jakość od 0 do 3 Burak czerwony ćwikłowy Cebula czerwona Cebula biała zwyczajna Fasola biała strączkowa Fasola Jaś Fasola szparagowa żółta Fasola szparagowa zielona Brokuł zielony Groch łuskany połówki Czosnek główka pospolity Kalafior biały Kapusta biała jesienna, zimowa Kapusta biała młoda Kapusta czerwona Kapusta pekińska Koperek zielony pęczek Natka pietruszki pęczek Szczypior pęczek Marchew korzeń Papryka czerwona Papryka żółta Pieczarki Pietruszka korzeń Pomidor klasa I Pomidor klasa II Por korzeń Rzodkiewka pęczek Sałata lodowa Seler korzeń Soczewica strączkowa Ziemniaki jesienne i zimowe irga Ziemniak młody irysy Brzoskwinia Pomarańcze Truskawka Grapefruit czerwony Kiwi Jabłka Champion Jabłka Jonagold Jabłka Gloster Jabłko Lobo Mandarynka bezpestkowa Śliwka węgierka Winogron biały Winogron ciemny Banany Cytryna.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej roślinny mazowiecki lub równoważny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt truskawka, jagoda , poziomka 150g Spomlek lub równoważny Jogurt naturalny 400 g Spomlek lub równoważny Kefir 400 g Spomlek lub równoważny Masło 74% tłuszczu Mleko 2 % Łowicz lub równoważny Śmietana 18 % Łowicz lub równoważny Śmietana 12 % Mlekowita lub równoważny Ser żółty typu salami, Spomlek lub równoważny Twaróg półtłusty Spomlek lub równoważny Twaróg chudy Spomlek lub równoznaczny Twaróg tłusty Spomlek lub równoznaczny Ser topiony krążek 140g Tychy lub równoważny Masło extra 82% tłuszczu Ser topiony Tychy lub równoważny Serek homogenizowany waniliowy Łowicz lub równoważny Masło roślinne Mlekowita lub równoważny Serek wiejski śmietankowy 135g Piątnica lub równoważny Serek wiejski ze szczypiorkiem 135g Piętnica lub równoważny Ser topiony Plastry 130g Hochland lub równoważny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza manna Kraw Pak lub równoważny Kasza gryczana Kraw Pak lub równoważny Mąka krupczatka typ 500 Lubella lub równoznaczny Mąka pszenna typ 450 tortowa Młyny w Stoisławiu lub równoważny Mąka pszenna typ 500 Lubella lub równoważny Mąka ziemniaczana Polgreen lub równoważny Ryż Janex biały długoziarnisty lub równoważny Ryż saszetki długo ziarnisty Kraw Pak lub równoważny Kasza jęczmienna Kraw Pak lub równoważny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: różne produkty spożywcze pozostałe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka tarta Prymat lub równoważny Baton czekoladowy Pawełek Wedel lub równoważny Budyń w proszku śmietankowy Winiary lub równoważny Cukier Kryształ Polski lub równoważny Cukier wanilinowy Winiary lub równoważny Czekolada Wedel mleczna lub równoważny Czekolada nadziewana truskawkowa Wedel lub równoważny Czekolada gorzka Wedel lub równoważny Deserki, typu. MONTE 55 g Galaretka w proszku truskawkowa Dr.Oetker lub równoważny Galaretka w proszku cytrynowa Dr.Oetker lub równoważny Cynamon mielony Prymat lub równoważny Herbata czarna Golden Assam lub równoważny Herbata EKOLAND rozpuszczalna lub równoważna Herbata ekspresowa 100lipton lub równoważny Kakao Decomoreno lub równoważny Kakao Puchatek lub równoważny Kawa zbożowa Ketchup Pudliszki lub równoważny Liść laurowy suchy Prymat lub równoważny Proszek do pieczenia Winiary lub równoważny Kisiel wiśniowy Winiary lub równoznaczny Kisiel truskawkowy Winiary lub równoważny Kisiel cytrynowy Winiary lub równoważny Rodzynki Bakaland lub równoważny Soda oczyszczona Delectta lub równoważny Konserwa Luncheon meat 300 g lub równoważny Majonez dekoracyjny Winiary lub równoważny Makaron świderki Lubella lub równoważny Makaron krajanka Lubella lub równoważny Makaron kokardki Lubella lub równoważny Makaron muszelki Lubella lub równoważny Marmolada wieloowocowa Łowicz lub równoważny Miód pszczeli wielokwiatowy Miód sztuczny Musztarda sarepska Develey lub równoważny Musztarda delikatesowa Develey lub równoważny Majeranek suszony Prymat lub równoważny Syrop malinowy Herbapol lub równoważny Syrop truskawkowy Herbapol lub równoważny Syrop pomarańczowy Herbapol lub równoważny Syrop aroniowy Herbapol lub równoważny Syrop porzeczkowy Herbapol lub równoważny Syrop cytrynowy Herbapol lub równoważny Ocet spirytusowy 10% Pasztet podlaski 195 g Droset lub równoważny Pasztet mazowiecki 460 g Łuków lub równoważny Pieprz czarny mielony Prymat lub równoważny Przyprawa do zup w płynie Winiary lub równoważny Przyprawa typu kucharek lub równoważny Przyprawa do bigosu Prymat lub równoważny Przyprawa do mięsa Prymat lub równoważny Przyprawa do ryb Prymat lub równoważny Przyprawa czosnek granulowany Prymat lub równoważny Przyprawa do grosa Prymat lub równoważny Przyprawa do ziemniaków Prymat lub równoważny Przyprawa do żeberek Prymat lub równoważny Kwasek cytrynowy Prymat lub równoważny Sos do spaghetti słoik Pudliszki lub równoważny Sos Boloński słoik Pudliszki lub równoważny Rosół drobiowy Knorr lub równoważny Rosół wołowy Knorr lub równoważny Sos chrzanowy Develey lub równoważny Sos czosnkowy Develey lub równoważny Sosy w proszku grzybowy Kucharek lub równoważny Sos w proszku pieczeniowy ciemny Kucharek lub równoważny Sos pieczarkowy w proszku Kucharek lub równoważny Barszcz czerwony w proszku Kucharek lub równoważny Barszcz biały w proszku Winiary lub równoważny Żurek w proszku Winiary lub równoważny Zupa krem z pieczarek Knorr lub równoważny Sól jodowana jadalna Zioła prowansalskie suszone Prymat lub równoważny Oregano suszone Prymat lub równoważny Bazylia suszona Prymat lub równoważny Ziele angielskie całe Prymat lub równoważny Cukier puder Kraw Pak lub równoważny Drożdże piekarskie kostka lub równoważne Ananas w puszce Sandra lub równoważny Chrzan w słoiku Smak lub równoważny Dżem czarna porzeczka Łowicz lub równoważny Dżem truskawka Łowicz lub równoważny Dżem wiśnia Łowicz lub równoważny Dżem brzoskwinia Łowicz lub równoważny Grzyby suszone całe podgrzybki Prymat lub równoważne Grzyby suszone całe prawdziwki Prymat lub równoważny Koper suszony Prymat lub równoważne Kukurydza konserwowa Pudliszki lub równoważny Koncentrat pomidorowy słoik Pudliszki lub równoważny Ogórek konserwowy słoik Agrovita lub równoważny Papryka konserwowa słoik Pudliszki lub równoważny Pieczarka marynowana słoik Smak lub równoważny Szczaw konserwowy słoik Pudliszki lub równoważny Groszek konserwowy puszka Pudliszki lub równoznaczny Mieszanka owoców suszonych(gruszka, jabłko, śliwka)HELIO lub równoważny Pieprz ziołowy mielony Prymat lub równoważny Sos sałatkowy w proszku Prymat lub równoważny Natka pietruszki suszona Prymat Lub równoważny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: napoje bezalkoholowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Napój owocowy niegazowany 1,5l Helena lub równoważny Napój gazowany 1,5l Zbyszko lub równoważny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bok surowy bez żeberek Bok surowy wieprzowy Karkówka bez kości Kości karkowe Kości schabowe Nogi wieprzowe Płuca wieprzowe Schab bez kości Słonina Szynka wieprzowa bez kości Udziec wołowy bez kości Wątroba wieprzowa Wieprzowina kl. I chude 100% Wieprzowina kl. II co najmniej 65% mięsa wieprzowego 35% tłuszczu Wołowina kl.II65%mięsa wołowego 35% Łuszczu Łopatka wieprzowa bez kości Smalec Żeberka paski Baleron wędzony gotowany co najmniej 80%mięsa wieprzowego Bok grilowy co najmniej 70%mięsa wieprzowego Bok pieczony co najmniej 60%mięsa wieprzowego Bok wędzony co najmniej 70% mięsa wieprzowego Golonka prasowana co najmniej 70%mięsa wieprzowego Karkówka grilowa co najmniej 70%mięsa wieprzowego Karkówka pieczona co najmniej 80%mięsa wieprzowego Kaszanka (co najmniej: wątroba 15%, płuca15%,skórki wieprzowe15%, tłuszcz 15%,mięso wieprzowe15% krew, kasza jęczmienna, kasza gryczana) Kebabki co najmniej mięso wieprzowe 80% mięso wołowe20% Kiełbasa biała co najmniej 70%mięso wieprzowe20% mięsa wołowego Kiełbasa firmowa co najmniej 70% mięso wieprzowe Kiełbasa krakowska co najmniej mięso wieprz 70% mięso wołowe14% Kiełbasa parówkowa co najmniej mięso wieprzowe60%wołowe20% Kiełbasa piwna co najmniej mięso wieprzowe70% wołowe 30% Kiełbasa zwyczajna co najmniej mięso wieprzowe 60% wołowe 30% Kiełbasa golonkowa co najmniej mięso wieprzowe 80% Kiełbasa podwawelska co najmniej mięso wieprz 70% mięso wołowe 20% Kiełbasa swojska co najmniej mięso wieprz 80% wołowe 20% Kiełbasa szynkowa co najmniej mięso wieprzowe 60% mięso wołowe 20% Kiełbasa żywiecka co najmniej mięso wieprzowe 70% wołowe 20% Kiełbasa grillowa co najmniej mięso wieprzowe 70% 15% wołowego Łopatka myśliwska co najmniej mięso wieprzowe 80% Mortadela co najmniej mięso wieprzowe 71% mięso wołowe 15% Mielonka tyrolska co najmniej mięso wieprzowe57% wołowe15% Ogonówka co najmniej mięso wieprzowe 80% Pasztet mięsny co najmniej mięso wieprzowe 70% woł20% Parówki śląskie co najmniej mięso wieprzowe 71% wołowe 14% Pasztetowa co najmniej podgardle 35%boczek15% wątroba 25%słoninsa 15% Pieczeń węgierska co najmniej mięso wieprzowe 70% wołowe15% Pieczeń cygańska co najmniej mięsa wieprzowego70% wołowe20% Rolada schabowa co najmniej 80%mięsa wieprzowego Szynka konserwowa co najmniej 70% mięsa wieprzowego 20% wołowego Salceson włoski co najmniej podgardle20% skórki10% ozór15% uszy15% serce 20%płuca 20%nerki15% Schab pieczony co najmniej 80% mięsa wieprzowego Szynka wędzona co najmniej 80% mięsa wieprzowego Pachwina wędzona co najmniej 60% mięsa wieprzowego Pierś wędzona z indyka co najmniej 80% mięsa z indyka Polędwica drobiowa co najmniej 80% mięsa drobiowego Polędwica sopocka co najmniej 70%mięsa drobiowego Pasztet drobiowy co najmniej 75% mięsa drobiowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka kajzerka 50 g Bułka pszenna 60g Bułka wrocławska 350g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: świeży drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kurczak Korpus z indyka Porcja rosołowa Filet z kurczaka Korpus drobiowy Skrzydło drobiowe Udziedz z indyka Ćwiartka tylna z kurczaka.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: produkty mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuł zielony Hortex lub równoważny Brukselka Hortex lub równoważny Fasolka szparagowa zielona Hortex lub równoważny Fasolka szparagowa żółta Hortex lub równoważny Groszek zielony Hortex lub równoznaczny Kalafior Hortex lub równoważny Marchew kostka Zavinex lub równoważny Marchew z groszkiem Hortex lub równoważny Mieszanka warzyw marchew, pietruszka. seler, por, Hortex lub równoważny Mieszanka królewska marchew, kalafior, fasolka, brukselka, por Agram lub równoważna Barszcz ukraiński Hortex lub równoważny Zupa babuni Hortex lub równoważny Zupa grzybowa z podgrzybkami Hortex lub równoważny Zupa fasolowa Hortex lub równoważny Zupa pieczarkowa Hortex lub równoważna Zupa ogórkowa Hortex lub równoważna Zupa jarzynowa Hortex lub równoważny Śliwka drylowana mrożona Hortex lub równoważny Truskawka mrożona Hortex Zavinx lub równoważny Mieszanka owoców mrożonych wiśnia ,truskawka, porzeczka, aronia Hortex lub równoważny Mieszanka kompotowa Agram lub równoważna.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.