Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-05-26
Koronowo: DOSTAWA WYROBÓW MLECZARSKICH
Numer ogłoszenia: 109918 - 2008; data zamieszczenia: 26.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, fax 0 52 382 09 00.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA WYROBÓW MLECZARSKICH.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ser twarogowy chudy (w postaci bryły) - 500 kg, nomenklatura CPV: 15542100-0, PN-68/A-86300; 2. Serek Grani (180- 200 g ) - 3.800 kg, nomenklatura CPV: 15542100-0, PN-68/A-8630 3. Serek homogenizowany naturalny ( 125-150 g ) - 4.500 kg, nomenklatura CPV: 15551000-5, PN-68/A-86300 4. Ser twardy - 500 kg, nomenklatura CPV: 15544000-3, PN-68/A-86230, 5. Ser topiony ( 100 g ) - 2.500 kg, nomenklatura CPV: 15542200-1, PN-66/A-86233, 6. Ser twarogowy chudy ( w postaci kostek 200 gramowych )- 3.000 kg, nomenklatura CPV:15542100-0, PN-68/A-86300, 7. Mleko chude w proszku - 2.800 kg, nomenklatura CPV: 15511700-0, PN-92/A-86024, 8. Maślanka ( 500 ml ) - 500 l, nomenklatura CPV: 15551500-0, PN-83/A- 86061, 9. Jogurt naturalny (120 - 150 ml ) - 100 l, nomenklatura CPV: 15551500-0, PN-83/A-86061, 10. Kefir ( 400 ml ) - 500 l, nomenklatura CPV: 15551500-0, PN-83/A-86061, W/w ilość zużywana jest w okresie 12 m-cy.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.21.00-0, 15.55.10.00-5, 15.54.40.00-3, 15.54.22.00-1, 15.54.21.00-0, 15.51.17.00-0, 15.55.15.00-0, 15.55.15.00-0, 15.55.15.00-0.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 10.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie pobiera wadium.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział dostawcy i wykonawcy, którzy spełniają postanowienia art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29.01.2004 r. oraz nie zostali wykluczeni z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 ). W celu oceny spełnienia tych warunków zamawiający żąda złożenia stosownego oświadczenia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych wykonawca składa następujące dokumenty: 1. poprawnie wypełniony(e) formularz(e) cenowy(e) oraz formularz oferty (wzory na załączonych drukach), 2. podpisane oświadczenia wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 i w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (wzory na załączonych drukach), 3. podpisany wzór umowy przez osobę (osoby) uprawnioną do podpisania oferty, która jest dołączona do siwz.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86 - 010 Koronowo.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy
IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.06.2008 godzina 11:00, miejsce: W siedzibie zamawiającego: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86 - 010 Koronowo, w sekretariacie do dnia 03.06.2008 r. do godz. 11:00.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Wyroby mleczarskie.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ser twarogowy chudy (w postaci bryły) - 500 kg, nomenklatura CPV: 15542100-0, PN-68/A-86300; 2. Serek Grani (180- 200 g ) - 3.800 kg, nomenklatura CPV: 15542100-0, PN-68/A-8630 3. Serek homogenizowany naturalny ( 125-150 g ) - 4.500 kg, nomenklatura CPV: 15551000-5, PN-68/A-86300 4. Ser twardy - 500 kg, nomenklatura CPV: 15544000-3, PN-68/A-86230, 5. Ser topiony ( 100 g ) - 2.500 kg, nomenklatura CPV: 15542200-1, PN-66/A-86233, W/w ilość zużywana jest w okresie 12 m-cy..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.21.00-0, 15.55.10.00-5, 15.54.40.00-3, 15.54.22.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wyroby mleczarskie.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 6. Ser twarogowy chudy ( w postaci kostek 200 gramowych )- 3.000 kg, nomenklatura CPV:15542100-0, PN-68/A-86300, 7. Mleko chude w proszku - 2.800 kg, nomenklatura CPV: 15511700-0, PN-92/A-86024, 8. Maślanka ( 500 ml ) - 500 l, nomenklatura CPV: 15551500-0, PN-83/A- 86061, 9. Jogurt naturalny (120 - 150 ml ) - 100 l, nomenklatura CPV: 15551500-0, PN-83/A-86061, 10. Kefir ( 400 ml ) - 500 l, nomenklatura CPV: 15551500-0, PN-83/A-86061, W/w ilość zużywana jest w okresie 12 m-cy..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.51.17.00-0, 15.55.15.00-0, 15.55.15.00-0, 15.55.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa żywności w grupie asortymentowej: NABIAŁ
- "SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO SIEDZIBY ZAMAWIAJĄCEGO na II PÓŁROCZE 2024r."
- Sukcesywna dostawa mleka i przetworów mlecznych do Strzeżonego Ośrodka dla Cudzoziemców PSG w Białej Podlaskiej
- Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich oraz tłuszczy
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Przedszkolu nr 3 w Brwinowie, ul. Słoneczna 6, 05-840 Brwinów
- Dostawa nabiału do Zakładu Karnego w Tarnowie - II półrocze 2024
więcej: Mleko w proszku »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.