To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-01-04
Bytom: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób dorosłych korzystających ze schronienia w Noclegowni przy ul. Kosynierów 26 w Bytomiu
Numer ogłoszenia: 1086 - 2016; data zamieszczenia: 04.01.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 179825 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie, ul. Strzelców Bytomskich 16, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 032 3886740, 032 3886700, faks 032 2818093.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna m.Bytomia działająca w formie jednostki budżetowej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób dorosłych korzystających ze schronienia w Noclegowni przy ul. Kosynierów 26 w Bytomiu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem nin. zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu/-ach gastronomicznym/-ych Wykonawcy - codziennie w godzinach otwarcia lokalu/-i, tj. w dni robocze od poniedziałku do soboty (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy) - gorących posiłków osobom dorosłym, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.Przez gorący posiłek Zamawiający rozumie: 1)danie obiadowe składające się z gorącej zupy (1 porcja min. 350 ml/1 osobę - po obróbce, w tym termicznej) oraz świeżego pieczywa (1 porcja min. 100 g/1 osobę);2) suchy prowiant w postaci: świeżego pieczywa (1 porcja min. 100 g/1 osobę) oraz dodatków (pakowanych hermetycznie - 1 porcja min. 250 g/1 osobę) takich jak np. pasztet/konserwa mięsna/wędlina/nabiał itp. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do Specyfikacji. UWAGA: 1) prognozowana ilość gorących posiłków wydanych w trakcie realizacji umowy będzie wynosić maksymalnie: 36.300 posiłków; 2) Zamawiający zastrzega, iż rzeczywista ilość gorących posiłków w poszczególnych okresach rozliczeniowych (za okres rozliczeniowy przyjęto miesiąc kalendarzowy) będzie wynikać z faktycznego zapotrzebowania Zamawiającego i może ulec zmianie w zależności od ilości osób dorosłych objętych tą formą pomocy. Należy założyć, iż w okresie jesienno-zimowym z pomocy będzie korzystać maksymalnie do 130 osób dziennie, natomiast w pozostałym czasie maksymalnie do 100 osób dziennie);3)ponadto Zamawiający zastrzega, iż określone w pkt. 1 prognozowane ilości gorących posiłków w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia mogą ulec zmniejszeniu z przyczyn niezależnych od Zamawiającego. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za nie zgłoszenie się osoby uprawnionej do odbioru posiłku w danym dniu; 4) z uwagi na to, iż ilość gorących posiłków ma charakter prognozowany, Zamawiający zastrzega sobie, przy zachowaniu ceny jednostkowej i w ramach przysługującego Wykonawcy wynagrodzenia, prawo do zmiany ilości posiłków w przypadkach, o których mowa w pkt. 2 i 3. Wykonawcy z tego tytułu nie przysługują żadne roszczenia, w szczególności z tytułu praw do zapłaty lub odszkodowania.3.Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Istotne postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 5 do specyfikacji..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób dorosłych korzystających ze schronienia w Noclegowni przy ul. Kosynierów 26 w Bytomiu
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Społem PSS, [l. Kościuszki 9, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 134444,44 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 145200,00
Oferta z najniższą ceną: 145200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 145200,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z BYTOMIA
- Wykonanie robót modernizacyjnych w lokalach mieszkalnych wchodzących w skład zasobu mieszkaniowego Gminy Bytom - II
- "Naprawa instalacji wentylacyjnej w szalecie miejskim przy ul. Kościelnej 10 w Bytomiu - montaż jednostki wentylacyjnej z nagrzewnicą wodną, chłodnicą z odparowaniem bezpośrednim" - II
- Wykonanie zabezpieczenia antykorozyjnego konstrukcji stalowej wieży szybu Staszic dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział Centralny Zakład Odwadniania Kopalń.
- Dostawa farb, pędzli, lakierów, benzyny, rozpuszczalników dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział Centralny Zakład Odwadniania Kopalń."
- Dostawa gazów medycznych dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego nr 2 w Bytomiu
- "Naprawa rur dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział Centralny Zakład Odwadniania Kopalń."
więcej: przetargi w Bytomiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie konferencji inaugurującej projekt "Rodzina w centrum Etap I"
- Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji
- "Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie z podziałem na części".
- Usługa cateringową polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet , odbioru odpadów pokonsumpcyjnych
- Świadczenie usług cateringowych dla osób przebywających na pobytach wypoczynkowych w OSW "Koszarka" w Przebrnie k. Krynicy Morskiej, w okresie od 17.06.2024 r. do 08.09.2024 r.
- usługa cateringu w projekcie pn. "Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez całe (...)
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.