eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Andrychów › Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-07-13

Ogłoszenie nr 107762 - 2017 z dnia 2017-07-13 r.

Andrychów: Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 540151-N-2017


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Samorządowych w Roczynach, krajowy numer identyfikacyjny 35654116000000, ul. Roczyny, ul. Szkolna 10, 34120 Andrychów, państwo Polska, woj. małopolskie, tel. 33 875 14 33, faks 33 875 14 23, e-mail sproczyny@poczta.onet.pl
Adres strony internetowej (URL): zss-roczyny.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: jednstka budżetowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

ZSS.R 96/2017

II.2) Rodzaj zamówienia:

Usługi

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Świadczenie usług cateringowych (zupy oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla stołówki Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach oraz (śniadania, zupy i drugiego dania obiadowego wraz z kompotem, podwieczorek) dla dzieci 3-6 letnich Przedszkola w Zespole Szkół Samorządowych w Roczynach. Wykaz zestawów w ramach śniadania dla Przedszkola Zestaw 1: Płatki kukurydziane z miodem 20g, mleko 200ml, chleb siedem ziaren 70g, masło 10g, ser żółty 15g. Kiełbaski cielęce 20g na ciepło, chleb 70g, masło 10g, kawa z mlekiem 150 ml. Chleb 70g, masło 10g, kiełbasa drobiowa 20g, pomidor 10g, kakao 150 ml. Wek 70g, masło 10g, zielona sałata 5g, wędlina drobiowa 20g, napój z cytryną 150 ml. Bułka 70g, masło 10g, krem czekoladowy 10g, napój z sokiem 150 ml. Zestaw 2: Płatki z cynamonem 20g, mleko 200ml, chleb słonecznikowy 70g, masło 10g, ser topiony 20g. Chleb graham 70g, masło 10g, pasta z sera białego z makrelą 30g, napój z cytryną 150 ml. Bułka kajzerka 70g, masło 10g, szynka wieprzowa 20g, ogórek kiszony 10g + kawa zbożowa z mlekiem 150 ml. Płatki ryżowe 20g, mleko 200ml, chleb 70g, masło 10g, ser topiony 20g. Chleb 70g, masło 10g, pasta z kiełbasy 20g, szczypiorek 5g, kakao 150 ml. Zestaw 3: Rogalik maślany 70g, masło 10g, dżem owocowy 10g, kakao 15 ml. Kiełbaski drobiowe 30g, wek 70g, masło 10g, ketchup 10g, napój owocowy 150 ml. Bułka 70g, masło 10g, kiełbasa krakowska 20g, sałata zielona 5g, napój z sokiem 150 ml. Chleb 70g, masło 10g, ser żółty 15g, rzodkiewka 10g, szczypiorek 5g, kawa zbożowa z mlekiem 150 ml. Płatki czekoladowe 20g, mleko 200 ml, chleb siedem ziaren 70g, masło 10g, pomidor 15g. Zestaw 4: Bułka kajzerka 70g, masło 10g, ser żółty 20g, szczypior, pomidor 15g, napój z cytryną 150 ml. Pieczywo 70g, jajko gotowane na twardo z majonezem 50g, szynka indycza 20g, masło 10g, ogórek zielony 10g, napój z sokiem 150 ml. Pieczywo 70g, serek twarogowy na słodko 40g, masło 10g, napój z sokiem malinowym 150 ml. Rogalik maślany 70g, dżem owocowy 10g, masło 10g, kawa zbożowa z mlekiem 150 ml. Chleb razowy 70g, pieczony pasztet indyczy 20g, papryka konserwowa 10g, pomidor 20g, masło 10g, napój z cytryną 150 ml. 5 Wykaz zestawów zup: Zestaw 1: Rosół z makaronem - 300 ml. Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml. Zupa pomidorowa z makaronem - 300 ml. Zupa jarzynowa z ziemniakami - 300 ml. Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą - 300 ml. Zestaw 2: Zupa Grysikowa na rosole - 300 ml. Krupnik zabielany z ziemniakami - 300ml. Barszcz ukraiński - 300 ml. Barszcz biały z jajkiem - 300 ml. Zupa koperkowa z makaronem - 300 ml. Zestaw 3: Zupa kalafiorowa z makaronem - 300 ml. Zupa grochowa z boczkiem i marchewką- 300 ml. Krem z kurczaka, kukurydzy i warzyw z grzankami - 300 ml. Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml. Zupa brokułowa (krem) z kulkami ptysiowymi - 300 ml. Zestaw 4: Kapuśniak z ziemniakami - 300 ml Zupa ziemniaczana z fasolą "Jaś" zabielana śmietanką - 300 ml. Zupa pieczarkowa z ziemniakami zabielana śmietanką - 300 ml. Rosół z lanym ciastem - 300 ml. Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami - 300 ml. Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem: ZESTAW I: pierogi leniwe 200g + masło 10g + cukier 10g + kompot 150 ml. ZESTAW II: Kotlet mielony indyczo-wieprzowy 70g + ziemniaki 100g + mizeria 100g + kompot 150 ml. ZESTAW III: Paluszki rybne z fileta 70g + ziemianki 100g + surówka z kiszonej kapusty 100g + kompot 150ml. ZESTAW IV: Kotlet z kurczaka 70g + ziemniaki 100g + mizeria ze śmietanką i koperkiem 100g + kompot 15 ml. ZESTAW V: Spaghetti z mięsem 200g + kompot 150 ml. ZESTAW VI: Filet z indyka 70g + ziemniaki 100g + kapusta pekińska z sosem winegret 100g + kompot 150 ml. ZESTAW VII: Naleśniki z serem białym i dżemem niskosłodzonym 100 g + cukier puder 10g + kompot 150 ml. ZESTAW VIII: Filet rybny panierowany 70g + ziemniaki 100g + surówka z marchwi 100g + kompot 150ml. 6 ZESTAW IX: Kurczak w jarzynach 100g + ryż na sypko 45g + sos beszamelowy 20g + kompot 150 ml. ZESTAW X: Bitki wołowe 100g + ziemniaki 100g + sałatka szwedzka 100g + kompot 150 ml. ZESTAW XI: Pierogi owocowe 200g + masło 10g + cukier 10g + kompot 150 ml. ZESTAW XII: Pieczeń z indyka w sosie śmietankowym 80g + ziemniaki 100g + ogórek kiszony 100g + kompot 150 ml. ZESTAW XIII: Racuchy z jabłkami i konfiturą, cukier puder 250g + kompot 150 ml. ZESTAW XIV: Risotto drobiowe 70 g + kasza jaglana 45g + sos pomidorowy 10g + kompot 150ml. ZESTAWXV: Pulpety w sosie własnym 80g + ziemniaki 100g + buraki 100g + kompot 150 ml. ZESTAW XVI: Gulasz po węgiersku 100g + kluski śląskie 100g + sałatka z czerwonej kapusty 100g + kompot 150 ml. ZESTAW XVII: Kartacze z mięsem okraszone cebulką 200g + kompot truskawkowy 150 ml. ZESTAW XVIII: Chickeny z kurczaka 70g + ziemniaki 100g + surówka marchwi i jabłka 100g + kompot 15 ml. ZESTAW XIX: Kluski na parze 200g + polewa truskawkowa 30g + kompot 150 ml. ZESTAW XIX: Kotleciki jajeczno-warzywne 70g + ziemniaki 100g + sałata lodowa z warzywami i sosem winegret 100g + kompot 150ml. ZESTAW XX: Pierogi z serem białym 200g + masło 10g + cukier 10g + kompot 150 ml. ZESTAW XXI: Kotleciki rybne 70g + ziemniaczki pieczone 100 g + surówka wielowarzywna 150g + kompot 150 ml. ZESTAW XXII: Ryż zapiekany z jabłkiem i sosem waniliowym 200g + kompot 150 ml. ZESTAW XXIII: Bigos z mięsem i kiełbasą 150 g + ziemniaki 100g + kompot wieloowocowy 150 ml. ZESTAW XXIV: Devolay 70g + ziemniaki 100g + surówka z kapusty pekińskiej 100 g + kompot z wiśni 150ml. ZESTAW XXV: Filet z kurczaka zwijany z serem 70g+ ziemniaki puree 100g + surówka z czerwonej kapusty 150 g + kompot truskawkowy 150 ml. ZESTAW XXVI: Knedle ziemniaczane z mięsem 200 g + kompot 150 ml. ZESTAW XXVII: kotlet schabowy panierowany 70 g + ziemniaki 100 g + kapusta zasmażana 100 g + kompot 150ml. 7 Wykaz zestawów podwieczorków: Zestaw 1: Wek 50g + masło 10g + pasta jajeczna 20g + napój z cytryną 150 ml. Ciasto drożdżowe z truskawkami 70g + napój z sokiem wiśniowym 150 ml. Jogurt owocowy 150g. + herbatnik Kisiel owocowy 150g. + owoc sezonowy Kanapka wiosenna 70g + napój z sokiem 150 ml. Zestaw 2: Banan 150g. + ciastko zbożowe Wafle przekładane masą toffi 70g. Kołacz makowo-serowy 70g + napój owocowy 150 ml. Budyń z sokiem owocowym 150g. Jabłecznik 100g + napój 150 ml. Zestaw 3: Babka cytrynowa 150g + kakao 150 ml. Chleb 50g + masło 10g + pasta z makreli 20g + napój z cytryną 150 ml. Galaretka owocowa 150g, + biszkopt + owoc sezonowy Ciasto biszkoptowe z nadzieniem owocowym 70g + napój owocowy z dzika różą 150 ml. Graham 50g + masło 10g + ser żółty 10g + kakao 150 ml. Zestaw 4: Ciasto murzynek 100g + napój owocowy 150 ml. Owoc sezonowy + herbatnik + napój z sokiem 150 ml. Budyń z bitą śmietaną 15 g + biszkoptowa rurka Kanapka wiosenna z wędliną i warzywami 150g + napój z sokiem owocowym 150 ml. Wek 50 g + masło 10g + polędwica drobiowa 10g + napój z sokiem malinowym150 ml. Zobowiązuje się Wykonawcę do dostarczania porcji różnorodnych owoców tzn. jednego dnia są to np. jabłka, drugiego dnia gruszki, mandarynki lub inne owoce sezonowe. Porcja nie może być mniejsza niż 100 g owocu. Wykaz zestawów zup oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem dla Szkoły Podstawowej: Zestaw 1: Rosół z makaronem - 300 ml. Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml. Zupa pomidorowa z makaronem - 300 ml. Zupa jarzynowa z ziemniakami - 300 ml. Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą - 300 ml. Zestaw 2: Zupa Grysikowa na rosole - 300 ml. Krupnik zabielany z ziemniakami - 300ml. Barszcz ukraiński - 300 ml. Barszcz biały z jajkiem - 300 ml. Zupa koperkowa z makaronem - 300 ml. Zestaw 3: Zupa kalafiorowa z makaronem - 300 ml. 8 Zupa grochowa z boczkiem i marchewką- 300 ml. Krem z kurczaka, kukurydzy i warzyw z grzankami - 300 ml. Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml. Zupa brokułowa (krem) z kulkami ptysiowymi - 300 ml. Zestaw 4: Kapuśniak z ziemniakami - 300 ml Zupa ziemniaczana z fasolą "Jaś" zabielana śmietanką - 300 ml. Zupa pieczarkowa z ziemniakami zabielana śmietanką - 300 ml. Rosół z lanym ciastem - 300 ml. Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami - 300 ml. Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem: ZESTAW I: kotlet dewolay 100g + ziemniaki 220g + surówka z kiszonej kapusty 170g + kompot 200ml + owoc sezonowy ZESTAW II: gołąbki w sosie pomidorowym 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW III: kotlet drobiowy 100 g + ziemniaki 220 g + buraczki 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW IV : gulasz wieprzowy 100g + kasza jęczmienna 220g + ogórek konserwowy 170g + kompot 200ml + owoc sezonowy ZESTAW V: filet z dorsza 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z porów z jabłkiem i marchewką 170 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW VI: kotlet schabowy 100 g. + ziemniaki 220 g. + kapusta zasmażana 170g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy ZESTAW VII : gyros z kurczaka 100 g + ryż 220 g + surówka z selera 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW VIII : filet z kurczaka w płatkach 100g + ziemniaki 220g + buraczki 170g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW IX : makaron pene z sosem alla bolonez i serem 400 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW X: makaron świderki z białym serem 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XI: kurczak w sosie słodko-kwaśnym 300 g + ryż 100 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XII: udko z kurczaka 100 g + ziemniaki 220 g + marchewka z groszkiem 170 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XIII: klopsy w sosie pieczarkowym 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z kapusty pekińskiej 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XIV: filet drobiowy w cieście100 g + ziemniaki 220 g + buraczki 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy 9 ZESTAW XV: naleśniki z serem i dżemem truskawkowym 400 g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XVI: zrazy z boczkiem i marchewką 100 g + ziemniaki 220 g + bukiet jarzyn 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XVII: pieczeń wieprzowa 100 g + kluski śląskie 220 g + kapusta czerwona 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XVIII: kotlet drobiowy 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z selera 170 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XIX: pierogi z owocami 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XX: łazanki z kapustą i pieczarkami 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXI: Rolada indycza z farszem mięsno-warzywnym 100g + ziemniaczki pieczone 220 g + surówka wielowarzywna 170g + kompot 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXII: Ryż zapiekany z jabłkiem i sosem waniliowym 400g + kompot 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXIII: Bigos z mięsem i kiełbasą 150 g + ziemniaki 220g + kompot wieloowocowy 150 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXIV: Devolay 100g + ziemniaki 220g + surówka z kapusty pekińskiej 170 g + kompot z wiśni 150ml + owoc sezonowy ZESTAW XXV: Filet z kurczaka zwijany z serem 100g + ziemniaki puree 220g + surówka z czerwonej kapusty 170 g + kompot truskawkowy 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXVI: Kartacze z mięsem okraszone cebulką 400 g + kompot 150 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXVII: Schab duszony 100 g + ziemniaki 220 g + kapusta zasmażana 170 g + kompot 150ml. + owoc sezonowy Wykonawca będzie dostarczał posiłki w poszczególnych dniach żywienia zgodnie z kolejnością zestawów zup oraz zestawów drugiego dania obiadowego oraz zestawów dla Przedszkola z pkt. I niniejszej SIWZ. W przypadku większej liczby dni żywienia w danym miesiącu wydawane będą kolejne zestawy obiadowe poczynając od pierwszego w wykazie. Raz w tygodniu (piątek) serwowana jest potrawa bezmięsna.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Nie


II.5) Główny Kod CPV: 55321000-6
Dodatkowe kody CPV: 55524000-9

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13/07/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT288154.63
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Hutnik Sp. z o.o.,, hutnik@hutnik.com.pl, ul. Kościuszki 111, 32-650, Kęty, kraj/woj. małopolskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 311207
Oferta z najniższą ceną/kosztem 311207
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 320162
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.