eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chojnice › Ogłoszenie o postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów mięsnych, mięsa i konserw mięsnych, dla Aresztu Śledczego w Chojnicach.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-20

Chojnice: Ogłoszenie o postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów mięsnych, mięsa i konserw mięsnych, dla Aresztu Śledczego w Chojnicach.
Numer ogłoszenia: 106973 - 2008; data zamieszczenia: 20.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Pietruszkowa 4, 89-600 Chojnice, woj. pomorskie, tel. 052 3974999, fax 052 3967080.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Sprawiedliwości.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Ogłoszenie o postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów mięsnych, mięsa i konserw mięsnych, dla Aresztu Śledczego w Chojnicach..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy artykułów mięsnych, mięsa i konserw mięsnych. *CZĘŚĆ I Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Golonko przednie_30kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 2 Kaszanka_330kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 3 Mięso wieprzowe _kawałki II_650kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 wieprzowe kawałki II 4 Mięso wołowe _kawałki II_830kg_15111000-9_/_PN65/A-2000 wołowe kawałki II 5 Mortadela_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 6 Nogi wieprzowe_1260kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 7 Parówki_280kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 8 Podgardle gotowane/wędzone_590kg_15131200-7_/_PN-A-82007/A1 9 Salceson czarny_240kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 10 Schab z kością_340kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 11 Serca wieprzowe_400kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 12 Szynka mielona_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 13 Szynka z drobiu_570kg_15131135-0_/_PN-A-86526 14 Żołądki wołowe_340kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 Nazwa towaru _ Ilość w okresie 11 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 15 Drób -skrzydła_50kg_15112210-1_/_PN-A-86526 16 Drób -udziec_890kg_15112210-1_/_PN-A-86526 17 Kiełbasa biała parzona_40kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 18 Kiełbasa krakowska_360kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 19 Kiełbasa śniadaniowa_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 20 Kiełbasa zwyczajna_690kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 21 Metka_510kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 22 Mielonka kanapkowa_1010kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 23 Mięso klopsowe (przyprawione-garmażeryjne)_710kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 24 Ogonówka z indyka_100kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 25 Polędwica drobiowa_850kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 26 Polędwica śniadaniowa_460kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 27 Serdelki_280kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 28 Szynka drobiowa mielona_380kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 29 Wątroba wieprzowa_340kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 30 Wątrobianka (Pasztetowa)_440kg_15131131-2_/_PN-A-82007/A1 *CZĘŚĆ II Nazwa towaru _ Ilość w okresie 11 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Konserwa mięsna wieprzowa, w puszkach samootwieralnych o wadze 280g - 330g._240kg_15131000-5_/_PN-98/A-82022 2 Pasztet drobiowy, w puszkach samootwieralnych o wadze 280g - 330g._330kg_15131300-8_/_PN-96/A-86525 3 Pasztet mazowiecki lub równoważny, w puszkach samootwieralnych o wadze 280g - 330g._130kg_15131300-8_/_PN-98/A-82022

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Oryginalny kod CPV: 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.12.11.35 - 15.12.11.35 Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta Oryginalny kod CPV: 15.13.11.31 - Wątrobianki Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 17.06.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagalne..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Potencjalni Wykonawcy mogą ubiegać się o udział w zamówieniu po spełnieniu warunków zawartych w art. 22 Ustawy z dnia 29.01.2004 roku Prawo Zamówień Publicznych, oraz po spełnieniu warunków określonych w SIWZ. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczeń wyszczególnionych w punkcie 7 SIWZ. Jeżeli Wykonawca nie złoży dokumentów lub oświadczeń wyszczególnionych w punkcie 7 SIWZ potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu, albo złoży dokumenty zawierające błędy, zamawiający wezwie wykonawcę zgodnie z art. 26 ust. 3 ustawy Prawo Zamówień Publicznych do ich uzupełnienia. Jeżeli w wyznaczonym terminie Wykonawca ich nie dostarczy, to zostanie wykluczony z postępowania na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień Publicznych, Wykonawca składa n/w potwierdzone z oryginałem duplikaty dokumentów: - Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, - Wykaz osób reprezentujących prawnie Wykonawcę, Załącznik nr 3/1 do SIWZ - Wykaz osób uprawnionych do porozumiewania się z Zamawiającym, Załącznik nr 3/2 do SIWZ - Podpisane oświadczenie o spełnieniu warunków art. 22 i art. 24 Prawa Zamówień Publicznych stanowiące Załącznik nr 2 do SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Chojnicach ul Pietruszkowa 4, 89-600 Chojnice.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.06.2008 godzina 10:00, miejsce: W sekretariacie Aresztu Śledczego w Chojnicach, ul.Pietruszkowa 4.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy artykułów mięsnych, mięsa i konserw mięsnych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Golonko przednie_30kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 2 Kaszanka_330kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 3 Mięso wieprzowe _kawałki II_650kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 wieprzowe kawałki II 4 Mięso wołowe _kawałki II_830kg_15111000-9_/_PN65/A-2000 wołowe kawałki II 5 Mortadela_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 6 Nogi wieprzowe_1260kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 7 Parówki_280kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 8 Podgardle gotowane/wędzone_590kg_15131200-7_/_PN-A-82007/A1 9 Salceson czarny_240kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 10 Schab z kością_340kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 11 Serca wieprzowe_400kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 12 Szynka mielona_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 13 Szynka z drobiu_570kg_15131135-0_/_PN-A-86526 14 Żołądki wołowe_340kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 Nazwa towaru _ Ilość w okresie 11 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 15 Drób -skrzydła_50kg_15112210-1_/_PN-A-86526 16 Drób -udziec_890kg_15112210-1_/_PN-A-86526 17 Kiełbasa biała parzona_40kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 18 Kiełbasa krakowska_360kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 19 Kiełbasa śniadaniowa_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 20 Kiełbasa zwyczajna_690kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 21 Metka_510kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 22 Mielonka kanapkowa_1010kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 23 Mięso klopsowe (przyprawione-garmażeryjne)_710kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 24 Ogonówka z indyka_100kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 25 Polędwica drobiowa_850kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 26 Polędwica śniadaniowa_460kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 27 Serdelki_280kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 28 Szynka drobiowa mielona_380kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 29 Wątroba wieprzowa_340kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 30 Wątrobianka (Pasztetowa)_440kg_15131131-2_/_PN-A-82007/A1.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.34-3, 15.11.10.00-9, 15.13.11.30-5, 15.13.14.00-9, 15.13.12.00-7, 15.13.11.35-0, 15.11.40.00-0, 15.11.22.10-1, 15.13.11.31-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 17.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa artykułów mięsnych, mięsa i konserw mięsnych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru _ Ilość w okresie 11 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Konserwa mięsna wieprzowa, w puszkach samootwieralnych o wadze 280g - 330g._240kg_15131000-5_/_PN-98/A-82022 2 Pasztet drobiowy, w puszkach samootwieralnych o wadze 280g - 330g._330kg_15131300-8_/_PN-96/A-86525 3 Pasztet mazowiecki lub równoważny, w puszkach samootwieralnych o wadze 280g - 330g._130kg_15131300-8_/_PN-98/A-82022.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 17.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.