eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Usługa cateringowa dla uczestników warsztatów naukowych organizowanych przez Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk w Warszawie w dniach 3 - 5 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe) w siedzibie Zamawiającego



Ogłoszenie z dnia 2012-04-04

Warszawa: Usługa cateringowa dla uczestników warsztatów naukowych organizowanych przez Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk w Warszawie w dniach 3 - 5 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe) w siedzibie Zamawiającego
Numer ogłoszenia: 105784 - 2012; data zamieszczenia: 04.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk, ul. Twarda 51/55, 00-818 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6978700, faks 022 6206223.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytut naukowy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa dla uczestników warsztatów naukowych organizowanych przez Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk w Warszawie w dniach 3 - 5 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe) w siedzibie Zamawiającego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników warsztatów naukowych organizowanych przez Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk w Warszawie w dniach 3 - 5 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe) w siedzibie Zamawiającego. Usługa cateringowa będzie świadczona przez trzy dni w zakresie podanym poniżej. W skład usługi cateringowej wchodzi jedna przerwa kawowa i jeden lunch w czasie jednego dnia szkoleniowego: - lunch w godz. 12,00 - 13,00: woda gorąca na herbatę i kawa w termosach podczas przerwy serwowane bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleczko, cytryny, cztery litry jednego rodzaju soku owocowego w dzbankach, cztery kanapki na osobę, trzy rodzaje sałatek po 1 kg każda, - przerwa kawowa w godz. 14,30 - 15,00: woda gorąca na herbatę i kawa w termosach podczas przerwy serwowane bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleczko, cytryny, cztery litry jednego rodzaju soku owocowego w dzbankach, ciasteczka kruche minimum trzy rodzaje po 1 jednym ciastku z każdego rodzaju na osobę. Wszystko powinno być podane w formie tzw. szwedzkiego stołu. Termin realizacji usługi: 03 - 05 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe). Ilość uczestników warsztatów: nie mniej niż 30 nie więcej niż 45 osób. Miejsce wykonania usługi: siedziba Zamawiającego - Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk, ul. Twarda 51/55, 00-818 Warszawa, sala seminaryjna 259, II piętro. W ramach usługi Wykonawca zapewni obsługę, zastawę szklaną, sztućce i bieliznę stołową oraz sprzątanie po wykonaniu, w szczególności odbierze odpady konsumpcyjne.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: 7 Program Ramowy UE - projekt ATLAB.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.04.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CATERING POLSKI PAMA S.C., ul. Mirtowa 4/15, 04-690 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3759,12 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4374,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4374,00 / Oferta z najwyższą ceną: 7290,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa. Usługi cateringowe są powszechnie dostępne i posiadają ustalone standardy jakościowe. Zgodnie z art 70 ustawy prawo zamówień publicznych jeśli przedmiotem zamówienia są usługi powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych Zamawiający może udzielić zamówienia w trybie zapytania o cenę.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.