Ogłoszenie z dnia 2012-04-04
Warszawa: Usługa cateringowa dla uczestników warsztatów naukowych organizowanych przez Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk w Warszawie w dniach
3 - 5 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe) w siedzibie Zamawiającego
Numer ogłoszenia: 105784 - 2012; data zamieszczenia: 04.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk, ul. Twarda 51/55, 00-818 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6978700, faks 022 6206223.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytut naukowy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa dla uczestników warsztatów naukowych organizowanych przez Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk w Warszawie w dniach 3 - 5 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe) w siedzibie Zamawiającego.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników warsztatów naukowych organizowanych przez Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk w Warszawie w dniach 3 - 5 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe) w siedzibie Zamawiającego. Usługa cateringowa będzie świadczona przez trzy dni w zakresie podanym poniżej. W skład usługi cateringowej wchodzi jedna przerwa kawowa i jeden lunch w czasie jednego dnia szkoleniowego: - lunch w godz. 12,00 - 13,00: woda gorąca na herbatę i kawa w termosach podczas przerwy serwowane bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleczko, cytryny, cztery litry jednego rodzaju soku owocowego w dzbankach, cztery kanapki na osobę, trzy rodzaje sałatek po 1 kg każda, - przerwa kawowa w godz. 14,30 - 15,00: woda gorąca na herbatę i kawa w termosach podczas przerwy serwowane bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleczko, cytryny, cztery litry jednego rodzaju soku owocowego w dzbankach, ciasteczka kruche minimum trzy rodzaje po 1 jednym ciastku z każdego rodzaju na osobę. Wszystko powinno być podane w formie tzw. szwedzkiego stołu. Termin realizacji usługi: 03 - 05 kwietnia 2012 r. (trzy dni szkoleniowe). Ilość uczestników warsztatów: nie mniej niż 30 nie więcej niż 45 osób. Miejsce wykonania usługi: siedziba Zamawiającego - Instytut Nauk Geologicznych Polskiej Akademii Nauk, ul. Twarda 51/55, 00-818 Warszawa, sala seminaryjna 259, II piętro. W ramach usługi Wykonawca zapewni obsługę, zastawę szklaną, sztućce i bieliznę stołową oraz sprzątanie po wykonaniu, w szczególności odbierze odpady konsumpcyjne.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: 7 Program Ramowy UE - projekt ATLAB.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.04.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
CATERING POLSKI PAMA S.C. M.JAROŃ P. BEJDA
jakie przetargi wygrała firma
CATERING POLSKI PAMA S.C. M.JAROŃ P. BEJDA
- CATERING POLSKI PAMA S.C., ul. Mirtowa 4/15, 04-690 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3759,12 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4374,00
Oferta z najniższą ceną: 4374,00 / Oferta z najwyższą ceną: 7290,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa. Usługi cateringowe są powszechnie dostępne i posiadają ustalone standardy jakościowe. Zgodnie z art 70 ustawy prawo zamówień publicznych jeśli przedmiotem zamówienia są usługi powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych Zamawiający może udzielić zamówienia w trybie zapytania o cenę.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Remont dachów budynków wielorodzinnych SMB Imielin przy ul. Warchałowskiego7,9,13, Wasilkowskiego 7, Hawajska 12,18a, Dereniowa 4, Miklaszewskiego 9.
- Remont klatek schodowych w budynkach przy ul. Miklaszewskiego 14a, Hirszfelda 12
- KZP/06/2024 usługa wynajmu łącznie 10 osób do pracy tymczasowej z oddelegowaniem do pracy w siedzibie Użytkownika, w Kielcach
- Zakup zestawów spadochronowych szkolno-treningowych
- Świadczenie usług polegających na przeprowadzeniu testów bezpieczeństwa aplikacji internetowych
- Dostawa produktu leczniczego Cemiplimab.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup usług cateringowych na potrzeby obsługi konferencji i sympozjów organizowanych przez MSWiA
- Sukcesywne świadczenie usług dostarczania i podawania posiłków (usługa typu catering) w Mazurskim Centrum Bioróżnorodności i Edukacji KUMAK w Urwitałcie
- Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Obsługa Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Państwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- Świadczenie usługi cateringowej, zakwaterowania, kompleksowego wyposażenia i instalacji sprzętu na stanowiskach konkursowych konkursu SkillsPoland 2024 w konkurencji Piekarstwo 19-20.06.24 r., Poznań.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.