eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › DOSTAWY MLEKA I NABIAŁU wykonywane sukcesywnie w okresie od 01.06.2016r. do 31.05.2017r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-04-27

Warszawa: DOSTAWY MLEKA I NABIAŁU wykonywane sukcesywnie w okresie od 01.06.2016r. do 31.05.2017r.
Numer ogłoszenia: 105084 - 2016; data zamieszczenia: 27.04.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 80568 - 2016r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego, ul. Konwiktorska 3/5, 00-217 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 6280712, 603862090, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY MLEKA I NABIAŁU wykonywane sukcesywnie w okresie od 01.06.2016r. do 31.05.2017r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mleka i nabiału, których asortyment szczegółowo określono w zestawieniu zamieszczonym w Formularzu Cenowym załącznika nr 1 OFERTA, tj: 1. Jogurt naturalny - zaw. tłuszczu od 1,5% do 3,0% - 350-450g szt. 1.000 2. Jogurt naturalny zaw. tłuszczu od 1,5% do 3,0% - 150g szt. 1.000 3. Jogurt owocowy z zawartością owoców min. 5% - 125g szt. 1.000 4. Mleko 1,5% UHT - karton l 6.800 5. Mleko 2% - folia l 1.500 6. Masełko porcjowane - 10g zaw. tłuszczu min. 82% szt. 3.600 7. Masło extra - 200g zaw. min. 82% tłuszczu szt. 7.000 8. Ser biały półtłusty - mielony kg 1.000 9. Ser biały półtłusty krajanka kg 1.300 10. Serek naturalny -wiejski- (ziarnisty serek wiejski typu cottage cheese wysoko przetworzony produkt mleczarski, zawiera specjalnie, termicznie obrobione ziarna twarożku o zawartości tłuszczu 5% w delikatnej pasteryzowanej śmietance; nie zawiera środków konserwujących) - kubek - 150-200g szt. 2.200 11. Serek owocowy -Danio - różne smaki - 140g lub równoważny szt. 200 12. Serek naturalny -Twój smak- - serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku - zaw. tłuszczu 23g - 135g szt. 2.200 13. Serek naturalny -Bieluch- zaw. tłuszczu 8,5g w 100g - 150g szt. 2.200 14. Śmietana 18% - 400-500g szt. 3.200 15. Śmietana 36% kremówka - 190-250g szt. 10 16. Ser żółty twardy zaw. tłuszczu 40-45% kg 700 17. Ser żółty wędzony zaw. tłuszczu min. 25% kg 100 18. Margaryna -RAMA- - 450-500g zaw. tłuszczu min. 60% szt. 1.500 19. Serek śmietankowy -Kiri- - 16-20g szt. 3.000 20. Ser topiony (produkt powstały przy użyciu topników z serów podpuszczkowych dojrzewających jako podstawowego surowca oraz z innych produktów mleczarskich, bez dodatków, zawierający ok. 50% tłuszczu w suchej masie) - kostka 100g szt. 1.500 21. Ser topiony kremowy - różne smaki (produkt powstały przy użyciu topników z serów podpuszczkowych dojrzewających jako podstawowego surowca oraz z innych produktów mleczarskich, z dodatkami pochodzenia roślinnego lub zwierzęcego, zawierający ok. 60% tłuszczu w suchej masie) - 17g - 26g szt. 2.500 22. Ser żółty twardy plastrowany - opak.100-150g opak. 100 23. Ser naturalny -Tartare- catering - 20g szt. 2.000 24. Ser typu Feta (ser podpuszczkowy dojrzewający wyrabiany z mleka pasteryzowany o ustalonej zawartości tłuszczu) - 200g szt. 10. Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia określonego w specyfikacji stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ, wymaga aby: 1) wszystkie dostarczane produkty nosiły nazwę -logo- producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; 2) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, skład surowcowy; 3) były świeże i pierwszej jakości; 4) produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.54.00.00 - Produkty serowarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.04.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa DAGR-BIS sp. j. - Grzegorz Hajczuk, Dariusz Nowacki, ul. Szkolna 13, 05-500 Piaseczno, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 104012,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 91946,40

  • Oferta z najniższą ceną: 91946,40 / Oferta z najwyższą ceną: 119373,66

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.