eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Mrągowo › DOSTAWA MIĘSA. WEDLIN WIEPRZOWYCH, WOŁOWYCH ORAZ DROBIU I WEDLIN DROBIOWYCH DO WOSZK MRĄGOWO

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-01-03

Ogłoszenie nr 1036 - 2017 z dnia 2017-01-03 r.

Mrągowo: DOSTAWA MIĘSA. WEDLIN WIEPRZOWYCH, WOŁOWYCH ORAZ DROBIU I WEDLIN DROBIOWYCH DO WOSZK MRĄGOWO
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 35822-2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo, krajowy numer identyfikacyjny 51028669700000, ul. ul. Półwysep Czterech Wiatrów  1, 11701   Mrągowo, państwo Polska, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 261 314 200; 261 314 248, faks 261 314 225, e-mail woszkmragowo@wp.mil.pl
Adres strony internetowej (URL): wwwwoszkmragwo.wp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Wojskowa Jednostka Budżetowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

DOSTAWA MIĘSA. WEDLIN WIEPRZOWYCH, WOŁOWYCH ORAZ DROBIU I WEDLIN DROBIOWYCH DO WOSZK MRĄGOWO

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1) ZADANIE NR 1: dostawa mięsa. wędlin wieprzowych, wołowych w roku 2017 do WOSZK Mrągowo KOD CPV według Wspólnego Słownika Zamówień: 15111000-9. 2) ZADANIE NR 2: Dostawa drobiu i wedlin drobiowych do Woszk Mrągowo w roku 2017 KOD CPV według Wspólnego Słownika Zamówień: 15131135-0. 2. Zakres, wielkość i opis przedmiotu zamówienia: ZADANIE NR 1: L.p. Nazwa produktu Jm Ilość w roku zakres podstawowy ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust 5 PZP Ilość w roku Zadanie 1 Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne 1. udziec cielęcy kg 440,00 132,00 572 2. schab wieprzowy b/k kg 860,00 258,00 1118 3. karkówka wieprzowa b/k kg 1500,00 450,00 1950 4. żeberka wieprzowe kg 530,00 159,00 689 5. golonka wieprzowa tylna z/k kg 490,00 147,00 637 6. boczek świeży kg 450,00 135,00 585 7. wątroba wieprzowa kg 145,00 43,50 188,5 8. ozory wieprzowe kg 85,00 25,50 110,5 9. flaki wołowe krojone mrożone kg 150,00 45,00 195 10. baleron kg 160,00 48,00 208 11. Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 110,00 33,00 143 12. kiełbasa krakowska sucha kg 190,00 57,00 247 13. kiełbasa parówkowa specjalna kg 80,00 24,00 104 14. parówki wp odtłuszczone kg 248,00 74,40 322,4 15. polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2 16. poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5 17. kabanosy wp kg 80,00 24,00 104 18. ogonówka wędzona kg 235,00 70,50 305,5 19. kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 170,00 51,00 221 20. kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4 21. kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8 22. kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6 23. kiełbasa myśliwska sucha kg 118,00 35,40 153,4 24. kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5 25. kiełbasa biała parzona specjalna kg 296,00 88,80 384,8 26. kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 80,00 24,00 104 27. szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5 28. szynka wieprzowa mielona kg 137,00 41,10 178,1 29. karkówka pieczona kg 210,00 63,00 273 30. salceson włoski kg 30,00 9,00 39 31. rolada z boczku kg 175,00 52,50 227,5 32. kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 68,36 20,51 88,868 33. schab pieczony kg 192,00 57,60 249,6 34. kiełbasa salami kg 186,00 55,80 241,8 35. golonka konserwowa kg 85,00 25,50 110,5 36. Szynka wieprzowa konserwowa kg 79,00 23,70 102,7 37. Salceson ozorkowy kg 45,00 13,50 58,5 38. łopatka pieczona kg 120,00 36,00 156 39. poledwica łososiowa wędzona kg 244,00 73,20 317,2 Zadanie 2 Dostawa drobiu i wedlin drobiowych noga z kurczaka świeża kg 1420,00 426,00 1846,00 filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 850,00 255,00 1105,00 wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 9,30 40,30 porcja rosołowa z kurczaka kg 240,00 72,00 312,00 żołądki kurczaka świeże kg 225,00 67,50 292,50 pierś z kurczaka ze skórą wędzony kg 215,00 64,50 279,50 polędwica drobiowa kg 63,00 18,90 81,90 parówki drobiowe kg 90,00 27,00 117,00 kiełbasa drobiowa zywiecka kg 90,00 27,00 117,00 Szynka z indyka kg 90,00 27,00 117,00 szynka drobiowa kg 73,00 21,90 94,90

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak


II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV: 15110000-2

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1   NAZWA: 1) ZADANIE NR 1: dostawa mięsa. wędlin wieprzowych, wołowych w roku 2017 do WOSZK Mrągowo02.01
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT14963.82
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Mardi sp.z.o.o.,  ,  ul.Olsztyńska 3,  11-300,  Biskupiec,  kraj/woj. warmińsko-mazurskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 149639,82
Oferta z najniższą ceną/kosztem 149639,82
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 153783,30
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 2   NAZWA: 2) ZADANIE NR 2: Dostawa drobiu i wedlin drobiowych do Woszk Mrągowo w roku 2017 KOD CPV według Wspólnego Słownika Zamówień: 15131135-0.
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT30333.88
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Mardi sp.z.o.o.,  ,  ul.Olsztyńska 3,  1-300,  Biskupic,  kraj/woj. warmińsko-mazurskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 30333,88
Oferta z najniższą ceną/kosztem 30333,88
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 30333,88
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie  przetargu nieograniczonego  na podstawie art. 39  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Wykonawca przedstawił ofertę z najniższą ceną,zdobył największą liczbę punktów oraz spełnił wymagania określone w SIWZ

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.