eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jastrzębie-Zdrój › dostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-15

Jastrzębie-Zdrój: dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 102091 - 2008; data zamieszczenia: 15.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. C. K. Norwida 23, 44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie, tel. 032 4710997, fax 032 4710997.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: zakład karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowe ilości poszczególnego asortymentu dot. przedmiotu zamówienia z podziałem na części przedstawiają się następująco: Część 1 (ogólnospożywcze) CPV 15831200-4 L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość 1. Liść laurowy kg 15 2. Ziele angielskie kg 40 3. Majeranek kg 25 4. Pieprz ziołowy kg 240 5. Papryka mielona (ostra) kg 50 6. Przyprawa sucha (typu Vegeta lub równoważne) kg 190 7. Ocet litr 380 8. Herbata ekspres (torebki 1.5g) sztuki 950000 9. Sól jadalna jodowana kg 4200 10. Cukier kg 21500 11. Przyprawa w płynie do zup kg 2200 12. Kotlety sojowe kg 110 13. Mąka pszenna kg 4800 14. Kasza jęczmienna średnia kg 3000 15. Kasza manna kg 2000 16. Kasza pęczak kg 3000 17. Ryż kg 4500 18. Mąka ziemniaczana kg 700 19. Dżem kg 3000 20. Marmolada (wiaderka) kg 2800 21. Koncentrat pomidorowy 30% kg 2200 22. Fasola Jaś średni kg 4500 23. Groch cały kg 3500 Część 2 (makaron) CPV 15851100-9 L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość 1. makaron kg 7 000 Część 3 (witlinek) CPV 15220000 L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość 1. Witlinek-tusza mrożony kg 3 000 Część 4 (tłuszcze) CPV15431100-9 L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość 1. Margaryna do smarowania pieczywa w kubku lub kostce o zaw. tłuszczu minimum 20% kg 17000 2. Masło roślinne (kostka 150-300g) o zaw. tłuszczu min.60% kg 1500 3. Olej roślinny litry 850 Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art.wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części. Możliwe jest składanie oferty dotyczącej jednej lub kilku części zamówienia.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.83.12.00 - Cukier biały Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.12.00 - Cukier biały Oryginalny kod CPV: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Kod CPV wg słownika 2008: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Oryginalny kod CPV: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb Kod CPV wg słownika 2008: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb Oryginalny kod CPV: 15.43.11.00 - Margaryna Kod CPV wg słownika 2008: 15.43.11.00 - Margaryna .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy Pzp. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu wykonawców będzie polegać na sprawdzeniu czy wykonawca złożył podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału i niepodleganiu wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne i niepodleganiu wykluczeniu (załącznik do SIWZ)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Jastrzębiu Zdroju, 44 - 268 Jastrzębie Zdrój, ul. C.K. Norwida 23..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.05.2008 godzina 11:00, miejsce: sekretariat w siedzibie zamawiającego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ogólnospożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość 1. Liść laurowy kg 15 2. Ziele angielskie kg 40 3. Majeranek kg 25 4. Pieprz ziołowy kg 240 5. Papryka mielona (ostra) kg 50 6. Przyprawa sucha (typu Vegeta lub równoważne) kg 190 7. Ocet litr 380 8. Herbata ekspres (torebki 1.5g) sztuki 950000 9. Sól jadalna jodowana kg 4200 10. Cukier kg 21500 11. Przyprawa w płynie do zup kg 2200 12. Kotlety sojowe kg 110 13. Mąka pszenna kg 4800 14. Kasza jęczmienna średnia kg 3000 15. Kasza manna kg 2000 16. Kasza pęczak kg 3000 17. Ryż kg 4500 18. Mąka ziemniaczana kg 700 19. Dżem kg 3000 20. Marmolada (wiaderka) kg 2800 21. Koncentrat pomidorowy 30% kg 2200 22. Fasola Jaś średni kg 4500 23. Groch cały kg 3500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: makaron.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: makaron kg 7 000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: witlinek - tusza mrożony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: witlinek - tusza mrożony - 3000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: tłuszcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna do smarowania pieczywa w kubku lub kostce o zaw. tłuszczu minimum 20% kg 17000 Masło roślinne (kostka 150-300g) o zaw. tłuszczu min.60% kg 1500 Olej roślinny litry 850.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.