To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-04-25
Warszawa: Dostawa mięsa do kuchni Szpitala Praskiego p. w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o
Numer ogłoszenia: 101794 - 2016; data zamieszczenia: 25.04.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 53034 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Praski p.w. Przemienienia Pańskiego Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, Al. Solidarności 67, 03-401 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 6187190, faks 22 6187190.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa do kuchni Szpitala Praskiego p. w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa mięsa do kuchni Szpitala Praskiego p. w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o. a) Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych (mięso) na potrzeby kuchni w Szpitalu Praskim p. w. Przemienienia Pańskiego Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Warszawie. b) Dostarczane artykuły powinny spełniać odpowiednie wymogi jakościowe dla żywienia w warunkach szpitalnych, w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Ponadto, powinno cechować się wysokimi walorami smakowymi. Dostarczane mięso musi być świeże, schłodzone ale nie mrożone, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia (5 dni od daty dostawy), według obowiązujących norm. Nie dopuszcza się dostaw mięs rozmrażanych. c) Ponadto producent /wytwórca oferowanych wyrobów winien posiadać aktualny certyfikat systemu HACCP oraz HDI lub potwierdzenie wdrażania systemu HACCP i HDI wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności. d) Przez cały okres realizacji zamówienia Wykonawca musi posiadać decyzje właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego. e) Zamawiający wymaga, aby mięso było dostarczane w zamkniętych, plombowanych lub metkowanych opakowaniach bądź w pojemnikach plastykowych z pokrywami, posiadającymi atesty. Pojemniki mają być czyste i nieuszkodzone. f) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania przedmiotu umowy do siedziby Zamawiającego własnym transportem, na własny koszt i ryzyko, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych, wymaganych dla przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r Nr 171 poz. 1225) oraz innymi aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu zamówienia. g) Zamawiający wymaga aby do każdej partii dostawy Wykonawca dołączył następujące informacje w języku polskim: nazwa i waga dostarczanego wyrobu, data produkcji i przydatności do spożycia lub minimalnej trwałości, informację o warunkach przechowywania oraz producencie towaru. h) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 2 Formularz cenowy. Zamawiający informuje, że ilości podane w załączniku nr 2 są jedynie ilościami orientacyjnymi i mogą ulec zmianie w czasie trwania umowy w zależności od rodzaju stosowanych diet i ilości przyjmowanych przez Zamawiającego pacjentów. Zmniejszenie ilości przedmiotu zamówienia w toku jego realizacji nie może przekroczyć 20% ilości określonej w niniejszej SIWZ.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA "MATTHIAS" SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA "MATTHIAS" SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsa MATTHIAS Sp. z o. o., Kolonia Zamek 48, Modliborzyce, kraj/woj. Polska.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 160049,72 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 142434,60
Oferta z najniższą ceną: 138791,58 / Oferta z najwyższą ceną: 152416,87
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Wykonanie doposażenia lokalu przy ul. Dzielnej 7 w Warszawie na rzecz Specjalistycznej Poradni Profilaktyczno-Terapeutycznej dla dzieci i młodzieży ze środowisk zagrożonych alkoholizmem "OPTA"
- Realizacje w terenie zleceń dotyczących oznakowania pionowego, poziomego, urządzeń bezpieczeństwa ruchu oraz zmian w geometrii pasa drogowego dla ulic m.st Warszawy będących w utrzymaniu (...)
- "Remont drogi wojewódzkiej nr 719 od km 15+235 do km 18+755 (z wyłączeniem nawierzchni jezdni południowej w km 15+370 do 15+737) " - nr postępowania 071/24
- Dostawa i wymiana centrali klimatyzacyjnej N6-W6 w Teatrze Narodowym w Warszawie
- Udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie psychologii w Poliklinice w Radomiu, Przychodni Zdrowia Psychicznego
- Stałe sprzątanie pomieszczeń biurowych i powierzchni ogólnodostępnej w IERIGŻ-PIB
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do Dziennego Domu Pomocy Społecznej Wrzos w Tychach - drugie półrocze 2024
- "Dostawa w roku szkolnym 2024/2025 artykułów żywnościowych do Szkół Gminy Masłów na okres 12 miesięcy"
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej i przedszkolnej w Zespole Szkół Samorządowych w Targanicach.
- Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie VII-XII 2024
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola nr 3 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
- Sukcesywna dostawa żywności 2024-2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.