eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/02/13-551308


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej
Adres: os. Zgody 18, 31-951 Kraków
Województwo: małopolskie

Telefon: 0126460320
Fax: 0126460199
e-mail: szkola@sapsp.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: st. asp. Marian Dyląg, st. sekc. Wojciech Kowal


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.

Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg CPV:
Nazwa: Mięso i produkty mięsne.
Kod: 15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>
, 15.13.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-miesne'>Produkty mięsne</a>
.

Zapotrzebowanie na mięso, wędliny i podroby przez 1 rok:

1. Baleron gotowany wieprzowy. 600 kg
2. Baleron pieczony 130 kg
3. Baleron z indyka 20 kg
4. Boczek faszerowany 210 kg
5. Boczek wędzony 540 kg
6. Filet z indyka wędzony 400 kg
7. Filet z piersi z kurczaka surowy 400 kg
8. Flaki wołowe surowe 1000 kg
9. Golonka wieprzowa surowa 150 kg
10. Kabanos wieprzowy 160 kg
11. Kark wieprzowy z/k 500 kg
12. Kiełbasa biała grilowa 600 kg
13. Kiełbasa krakowska drobiowa 20 kg
14. Kiełbasa krakowska sucha 280 kg
15. Kiełbasa małopolska 120 kg
16. Kiełbasa mortadela 200 kg
17. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 360 kg
18. Kiełbasa toruńska 800 kg
19. Kiełbasa wiejska 100 kg
20. Kiełbasa zielonogórska 20 kg
21. Kiełbasa zwyczajna 150 kg
22. Kiszka jęczmienna 500 kg
23. Kiszka pasztetowa 500 kg
24. Kości wołowe 1050 kg
25. Łopatka wieprzowa bez skóry i tłuszczu z/k 1600 kg
26. Mięso wołowe b/k 900 kg
27. Nogi wieprzowe 540 kg
28. Ogony wieprzowe 190 kg
29. Parówki 310 kg
30. Pasztet pieczony 200 kg
31. Pieczeń rzymska 50 kg
32. Pieczeń wiedeńska 300 kg
33. Pierś z indyka surowa 800 kg
34. Polędwica sopocka 200 kg
35. Polędwica wołowa 100 kg
36. Polędwica z drobiu 600 kg
37. Polędwica z indyka 20 kg
38. Porcje rosołowe 1100 kg
39. Rolada z boczku 100 kg
40. Salceson domowy 150 kg
41. Salceson z drobiu 450 kg
42. Schab z kością surowy i polędwiczką 900 kg
43. Schab pieczony b/k 100 kg
44. Słonina 540 kg
45. Smalec 300 kg
46. Szynka wieprzowa gotowana 600 kg
47. Szynka wieprzowa pieczona 410 kg
48. Szynka wieprzowa surowa bez skóry i biodrówki 1700 kg
49. Szynka z kurczaka 70 kg
50. Wątroba wieprzowa 500 kg
51. Wątroba z drobiu 300 kg
52. Żeberka wieprzowe paski 350 kg
53. Żołądki z drobiu 900 kg
54. Boczek surowy 120 kg
Dostawa towaru raz w tygodniu na koszt dostawcy po wcześniejszym zamówieniu telefonicznym.

Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.sapsp.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: Cena 100%

Termin składania ofert: 2007-03-01
Miejsce składania ofert: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, tj. w Szkole Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej, os. Zgody 18, 31-951 Kraków - sekretariat Komendanta Szkoły, pokój 200, II piętro, bud. A;

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.