eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Padew Narodowa › II SIWZ(pkt 4 ogłoszenia o wszczęciu postępowania) "Przedmiot Zamówienia"


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/01/17-457899


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Publiczne Gimnazjum w Padwi Narodowej
Adres: Padew Narodowa 222A, 39-340 Padew Narodowa
Województwo: podkarpackie

Telefon: 158119301
Fax: 158119948
e-mail: padewgimnazjum@op.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Waldemar Szyszka


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki Szkolnej przy Publicznym Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej
Zadanie nr 1
"Dostawa pieczywa dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej"

Lp.
Nazwa
Nazwa JM
Ilość
1
2
3
4
1
Chleb duży (0,95 kg)
szt
2 000
2
Bułki zwykłe (0,08 kg)
szt
4 000
3
Rogale
szt
3 600
4
Bułka tarta
kg
200
5
Bułka drożdżowa
szt
4 800
6
Pączki
szt
1 200

Zadanie nr 2
"Dostawa mięsa i wędlin dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej"

Lp.
Nazwa
Nazwa
JM
Ilość
1
2
3
4
1
Baleron
kg
50
2
Kiełbasa zwyczajna wieprzowa
kg
200
3
Wędzonka
kg
80
4
Kości wieprzowe
kg
400
5
Kawałki kurczaka
kg
200
6
Schab b/k
kg
630
7
Filet drobiowy
kg
300
8
Karkówka b/k
kg
300
9
Kiełbasa krakowska sucha
kg
30
10
Pasztet firmowy drobiowy
kg
23
11
Kości rurkowe
kg
500
12
Kiełbasa tyrolska
kg
20
13
Kiełbasa cytrynowa
kg
18
14
Kiełbasa wiejska
kg
80
15
Polędwica sopocka
kg
70
16
Wędzonka krotoszyńska
kg
20
17
Polędwica drobiowa
kg
18
18
Mięso rosołowe
kg
100
19
Smalec 250g
szt
250
20
Słonina
kg
70

Zadanie nr 3
"Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej"

Lp.
Nazwa
Nazwa JM
Ilość
Uwagi
1
2
3
4

1
Marchew czerwona korzeń
kg
500

2
Pietruszka korzeń
kg
300

3
Seler korzeń
kg
300

4
Por
szt
150

5
Cebula
kg
300
6
Burak ćwikłowy
kg
240
7
Kapusta biała główki
szt
50
8
Kapusta pekińska
szt
150
9
Kapusta włoska
szt
50
10
Ogórek świeży
kg
60
11
Kalafior świeży
szt
20
12
Ogórki kiszone
10 kg wiadro
10
13
Kapusta kiszona
10 kg wiadro
50
14
Koperek
pęczek
30
15
Pieczarki
kg
130
16
Czosnek
kg
10
17
Jabłka
kg
100
18
Cytryny
kg
8
19
Fasola "Jasiek"
kg
100
20
Fasola mała
kg
20
21
Groch żółty
kg
28
22
Ogórki korniszony, 1,7 l
szt
120

Zadanie nr 4
"Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej"

Lp.
Nazwa
Nazwa JM
Ilość
uwagi
1
2
3
4
5
1
Koper suszony 10g
szt
30

2
Pietruszka suszona 10g
szt
20

3
Papryka mielona ostra 20g
szt
10

4
Papryka mielona słodka 20g
szt
10

5
Musztarda 1000g
szt
5

6
Majonez 2850g
szt
25
Winiary lub równoważne
7
Kwasek cytrynowy 20g
szt
10

8
Majeranek 10g
szt
10

9
Ziele angielskie 250g
szt
6

10
Przyprawa magii 1l
szt
20

11
Koncentrat pomidorowy 1l
szt
20
Pudliszki lub równoważne
12
Liść laurowy 100g
szt
6

13
Kminek 10g
szt
10

14
Jarzynka 2300g
szt
16

Winiary lub równoważne
15
Rosół drobiowy 2200g
szt
5
16
Sos pieczeniowy 1000g
szt
18
17
Sos pieczarkowy 1000g
szt
24
18
Sos boloński 1000g
szt
12
19
Sos grzybowy staropolski 700g
szt
12
20
Zupa ogonowa 800g
szt
12
21
Zupa grochowa 1000g
szt
12
22
Zupa pieczarkowa 600g
szt
12
23
Zupa grzybowa 800g
szt
12
24
Barszcz biały 1000g
szt
18
25
Żur w proszku 1000g
szt
12
26
Consomme 1200g
szt
10
27
Olej uniwersalny 5 l
szt
15

28
Cukier kryształ 1kg
kg
360

29
Herbata w ekspresowa /100 saszetek/
op
32
Tylos, Cejlon lub równoważne
30
Sól
kg
80

31
Chrzan w słoiku 180g
op
48

32
Ocet 1/2 l
szt
20

33
Ziarenka smaku uniwersalne 2000g
szt
10
Winiary lub równoważne
34
Pieprz czarny mielony 500g
szt
10

35
Dżem wiśniowy 300g
szt
20

36
Dżem jagodowy 300g
szt
20

37
Dżem truskawkowy 300g
szt
20

38
Krem czekoladowy Nutella 780g
szt
30

Zadanie nr 5
"Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej"

Lp.
Nazwa
Nazwa JM
Ilość
uwagi
1
2
3
4
5
1
Kasza manna
kg
10

2
Kasza jęczmienna
kg
60

3
Ryż biały
kg
10

4
Makaron gwiazdki 500g
op
15
Lubella lub równoważne
5
Makaron świderki 500g
op
400
6
Makaron muszelka 500g
op
30
7
Makaron nitka 250g
op
250
Czanecki lub równoważne
8
Mąka pszenna 1000g
op
70

Zadanie nr 6
"Dostawa nabiału dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej"

Lp.
Nazwa
Nazwa JM
Ilość
uwagi
1
2
3
4
5
1
Śmietana 18% 400g
op
500

2
Masło 200g
op
800

3
Margaryna 250g
op
300

4
Ser biały
kg
60

5
Jajka
szt
3 800

6
Ser żółty - salami
kg
40

7
Ser żółty - edamski
kg
15

Zadanie nr 7

"Dostawa mrożonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej"

Lp.
Nazwa
Nazwa JM
Ilość
uwagi
1
2
3
4
5
1
Paluszki rybne
kg
80

2
Filety mintaj
kg
250

3
Pierogi ruskie 450g
szt
2 800
SWISS-POL lub równoważne
4
Kalafior mrożony 500g
szt
12

5
Mieszanka wielowarzywna 500g
szt
12

6
Brukselka 500g
szt
12

7
Mintaj kostka w panierce
kg
135

8
Fasolka szparagowa 500g
szt
12

9
Pyzy ziemniaczane 500g
szt
650

10
Kopytka 500 g
szt
450

Dopuszcza się składanie ofert częściowych na zadania wymienione w pkt. II SIWZ(pkt 4 ogłoszenia o wszczęciu postępowania) "Przedmiot Zamówienia". W każdym z tych zadań oferty będą rozpatrywane i oceniane odrębnie. Oferta częściowa musi obejmować całość zadania wraz z dowozem artykułów do siedziby zamawiającego..
Nie można złożyć oferty na niektóre elementy z jednego lub kilku zadań.


Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
padewnarodowa.biuletyn.net


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: Cena - 100 %

Termin składania ofert: 2007-01-29
Miejsce składania ofert: Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej Padew Narodowa 222 A 39-340 Padew Narodowa Sekretariat

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.