eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Baranów › 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych na stołówkę szkolną

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/02/26-319989


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Szkoła Podstawowa im. Powstańców Styczniowych
Adres: Szkolna 2, 24-105 Baranów
Województwo: lubelskie

Telefon: 0818834009695615405
Fax:
e-mail: spbaranow@poczta.onet.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Małgorzata Holaś


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych na stołówkę szkolną.
2. Zamówienie podzielone jest na 10 części, które obejmują:
a/ zał. nr 1a - jaja kurze - duże,CPV <a class='link_tekst_2' href='/01.24.20.00'>01.24.20.00</a>
,
b/ zał.nr 1b- warzywa, CPV <a class='link_tekst_2' href='/01.12.13.00'>01.12.13.00</a>
0-1, CPV 15.33.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Warzywa-przetworzone'>Warzywa przetworzone</a>
,
c/ zał. nr 1c - mięso i wędliny, CPV 15.11.30.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Wieprzowina'>Wieprzowina</a>
, CPV 15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>
,
d/ zał. nr 1d - drób, CPV 15.11.20.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Drob'>Drób</a>
,
e/ zał. nr 1e - ryby, CPV 15.20.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Ryby-przetworzone-i-konserwowane'>Ryby przetworzone i konserwowane</a>
,
f/ zał. nr 1f - różne artykuły spożywcze CPV 15.00.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-spozywcze-i-napoje'>Produkty spożywcze i napoje</a>
, warzywa przetworzone CPV 15.33.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Warzywa-przetworzone'>Warzywa przetworzone</a>
, produkty z przemiału ziarna i skrobi CPV 15.60.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-przemialu-ziarna-skrobi-i-produktow-skrobiowych'>Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych</a>
, makarony CPV 15.85.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-z-ciasto-makaronowego'>Produkty z ciasto makaronowego</a>
, zioła, przyprawy i przyprawy korzenne CPV 15.87.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Przyprawy-i-przyprawy-korzenne'>Przyprawy i przyprawy korzenne</a>
, CPV 15.87.20.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Ziola-i-przyprawy-korzenne'>Zioła i przyprawy korzenne</a>
, cukier i produkty pokrewne CPV 15.83.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Cukier-i-produkty-pokrewne'>Cukier i produkty pokrewne</a>
, zupy i buliony CPV 15.89.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Zupy-i-buliony'>Zupy i buliony</a>
,
g/ zał. nr 1g - oleje i tłuszcze, CPV 15.40.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Oleje-i-tluszcze-zwierzece-lub-roslinne'>Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne</a>
,
h/ zał. nr 1h - produkty mleczarskie, CPV 15.50.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-mleczarskie'>Produkty mleczarskie</a>
,
i/ zał.nr 1i - pieczywo, CPV 15.81.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Pieczywo-swieze-wyroby-piekarskie-i-ciastkarskie'>Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie</a>
,
j/ zał. nr 1j - produkty garmażeryjne, CPV 15.89.40.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Przetworzone-produkty-spozywcze'>Przetworzone produkty spożywcze</a>
.
3. Częstotliwość dostaw:
a/ zał. nr 1a - raz w tygodniu w ustalony dzień w godz. 7.30 - 14.30,
b/ zał.nr 1b- dwa razy w tygodniu (wtorek i piątek) w godz. 7.30 - 14.30,
c/ zał. nr 1c - dwa razy w tygodniu (wtorek i piątek) w godz. 7.30 - 14.30,
d/ zał. nr 1d - raz w tygodniu w ustalony dzień, w godz. 7.30 - 14.30,
e/ zał. nr 1e - według zamówienia w godz. 7.30 - 14.30,
f/ zał. nr 1f - raz na dwa tygodnie w godz. 7.30 - 14.30,
g/ zał. nr 1g - raz na trzy tygodnie w godz. 7.30 - 14.30,
h/ zał. nr 1h - raz w tygodniu w ustalony dzień w godz. 7.30 - 14.30,
i/ zał.nr 1i - codziennie od poniedziałku do piątku w godz. 6.00 do 7.00,
j/ zał. nr 1j - według zamówienia w godz. 7.30 - 9.00.
Ilości podane w przedmiocie zamówienia są ilościami szacunkowymi wyliczonymi z roku ubiegłego i dopuszcza się możliwość zmian w ilościach przedmiotu zamówienia do 30%.
4. Wahania cen w trakcie trwania umowy powinny mieścić się we wskaźniku cen towarów
i usług konsumpcyjnych ogłoszonego przez GUS, dla warzyw - ceny z giełdy towarowej owoców i warzyw.
5. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych.
6. Nie przewiduje się składania ofert wariantowych.

Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.baranow.mbnet.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: 1. W przedmiotowym postępowaniu Zamawiający dokona wyboru najkorzystniejszej oferty według kryterium: cena - 100%. 2. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty i oceny ofert Zamawiający będzie stosował wyłącznie zasady i kryteria określone w dokumentacji przetargowej. 3. W trakcie procedury oceny ofert komisja sprawdzi czy: a/ oferta została prawidłowo podpisana, strony zostały ponumerowane i parafowane przez osobę podpisującą ofertę, b/ oferta spełnia warunki określone w dokumentacji przetargowej i innych przepisach powszechnie obowiązujących, c/ oferta zawiera wszystkie wymagane dokumenty i oświadczenia, d/ formularz cenowy załączony do oferty jest kompletny i zgodny z przedmiotem zamówienia. 4. Do porównania i oceny ofert w kryterium cena zostanie zastosowany następujący wzór: najniższa cena oferty brutto C= ----------------------------------------------------- x 100 pkt x waga kryterium cena brutto oferty badanej Punkty przyznane przez poszczególnych / obecnych na posiedzeniu/ członków komisji podlegają sumowaniu. Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska łącznie najwyższą liczbę punktów. Obliczenia dokonywane będą z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. 5. Każdy z Wykonawców może zaproponować tylko jedną cenę i nie może jej zmienić. Nie prowadzi się negocjacji w sprawie ceny. 6. W przypadku gdy Wykonawcy złożą oferty o takiej samej cenie, Zamawiający zgodnie z art.91 ust.5 Pzp wezwie Wykonawców, do złożenia ofert dodatkowych. 7. Ceny ofert dodatkowych nie mogą być wyższe od cen ofert złożonych uprzednio. 8. Zamawiający powiadomi o wyniku postępowania pocztą elektroniczną, a następnie listem poleconym. 9. W zawiadomieniu wysłanym do Wykonawcy, którego oferta zostanie wybrana, Zamawiający określi termin i miejsce podpisania umowy.

Termin składania ofert: 2007-03-09
Miejsce składania ofert: Oferty należy składać w siedzibie Zamawiającego w Szkole Podstawowej im. Powstańców Styczniowych w Baranowie przy ul. Szkolnej 2 w sekretariacie szkoły Termin składania ofert upływa dnia 09 marca 2007 r., o godz. 10.00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.