eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Poznań › Przedmiot zamówienia stanowi dostawa mięsa, podrobów, wędlin, wędlin drobiowych, drobiu oraz smalcu dla potrzeb Szpitala im.J.Strusia w Poznaniu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/05/10-1445715


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Zakład Opieki Zdrowotnej Poznań-Stare Miasto
Adres: Szkolna 8/12, 61-833 Poznań
Województwo: wielkopolskie

Telefon: 0618585623
Fax: 0618585623
e-mail: zamowienia@szpital-strusia.poznan.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Magdalena Głuchowska


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Przedmiot zamówienia stanowi dostawa mięsa, podrobów, wędlin, wędlin drobiowych, drobiu oraz smalcu dla potrzeb Szpitala im.J.Strusia w Poznaniu. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę transportem wykonawcy, na jego koszt i ryzyko.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części).

PAKIET I - MIĘSO :
1. Schab z kością - 6.000 kg.
2. Karkówka z kością - 1.000 kg.
3. Łopatka wieprzowa z kością - 800 kg.
4. Żeberka wieprzowe (wąskie,długie) - 350 kg.
5. Mięso wieprzowe od szynki bez kości - 2.500 kg.
6. Wołowina bez kości - 800 kg.
7. Nogi wieprzowe - 250 kg.
8. Kości wieprzowe - 3.500 kg.

PAKIET II - PODROBY:
1. Wątroba wieprzowa - 100 kg.
2. Żołądki wieprzowe (oczyszczone,krojone, gotowane)- 500 kg.

PAKIET III - SMALEC:
1. Smalec - 200 kg.

PAKIET IV - WĘDLINY i kiełbasy:
1. Wędlina ( kiełbasa) Żywiecka - 50 kg.
2. Wędlina ( kiełbasa) Śląska - 300 kg.
3. Wędlina ( kiełbasa) Regionalna - 80 kg.
4. Wędlina (kiełbasa) biała parzona (gruba) - 60 kg.
5. Wędlina (kiełbasa) Podlaska - 250 kg.
6. Wędlina szynkowa – wieprzowa - 1.000 kg.
7. Wędlina mielonka - 40 kg.
8. Szynka wieprzowa Sołacka - 800 kg.
9. Szynka wieprzowa gotowana - 1.400 kg.
10. Parówki wieprzowe śląskie - 1.200 kg.
11. Serdelki - 1.000 kg.
12. Metka łososiowa - 50 kg.
13. Wątrobianka - 110 kg.
14. Salceson biały - 120 kg.
15. Kaszanka gruba - 250 kg.
16. Boczek wędzony surowy - 160 kg.
17. Pieczeń myśliwska - 50 kg.

PAKIET V - WĘDLINY DROBIOWE:

1. Szynka drobiowa - 800 kg.
2. Polędwica z indyka - 400 kg.
3. Salceson z indyka - 100 kg.

PAKIET VI - DRÓB:

1. Kurczaki świeże - 2.600 szt

Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.szpital-strusia.poznan.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: PAKIETY III,IV,V: a/ cena oferty 80 pkt. znaczenia w ocenie b/ jakość oferowanych produktów 20 pkt. znaczenia w ocenie PAKIETY I,II,VI: c/ cena oferty 100 pkt. znaczenia w ocenie

Termin składania ofert: 2007-05-17
Miejsce składania ofert: Termin składania ofert do dnia 17.05.2007r. do godziny 09:00 Oferty należy składać w siedzibie zamawiającego – w Kancelarii, wejście J, II ptr., pok.nr 10. Otwarcie ofert nastąpi w dniu 17.05.2007r. o godzinie 11:00, w Sekcji Zamówień Publicznych Wejście J,II ptr.,pok. Nr 5.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.