eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Mogilno › usługa: - gotowania (przygotowywania) i dowożenia posiłków dla podopiecznych Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej do lokalu położonego w...


OGŁOSZENIE O ZAWARCIU UMOWY NUMER
OZU/2007/06/21-1680798


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Miejsko - Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Mogilnie
Adres: Rynek 10, 88-300 Mogilno

Województwo: kujawsko-pomorskie

Telefon: 05231593190523159335
Fax: 0523159316
e-mail: mgops@mogilno.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Beata Krzeszewska i Przemysław Kawczyński


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa: - gotowania (przygotowywania) i dowożenia posiłków dla podopiecznych Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej do lokalu położonego w Mogilnie przy ul. Rynek 10 (Jadłodajnia MGOPS), - posiłek należy dostarczyć własnym transportem przez 5 dni w tygodniu do Jadłodajni MGOPS do godziny 11.30 zgodnie z podanym harmonogramem, - od poniedziałku do piątku: zupa z wkładką + pieczywo (chleb), - w piątek lub w dzień poprzedzający dzień świąteczny należy dodatkowo dostarczyć suchy prowiant na jeden lub dwa dni ( tj. sobota i niedziela lub inne dni świąteczne) np. pieczywo + wędlina, pieczywo + pasztet, pieczywo + ser topiony, Posiłek jednodaniowy musi składać się z: - zupa min. 0,35 litra, - wkładka mięsna minimum 100gram, - pieczywo - 150 gram (chleb) Każdy posiłek musi zawierać co najmniej 25% kalorii z tłuszczu, nie więcej jednak niż 35%, oraz conajmniej 11% kalorii z białka. Posiłek powinien w swoim składzie zawierać warzywa, nasiona roślin strączkowych i ziemniaki lub makaron. Suchy prowiant na każdy dzień (sobota, niedziela lub inny dzień świąteczny) musi składać się z: - pieczywo (chleb) - minimum 150 gram, - wędlina: kiełbasa miękka np. parówkowa, mielonka, mortadela minimum 100gram lub kiełbasa twarda np. piwna, żywiecka minimum 50 gram, lub - ser topiony minimum 100 gram lub - pasztet minimum 70 gram. Na każdy wolny dzień asortyment dodatku do pieczywa musi być inny np. pieczywo + kiełbasa, pieczywo + ser topiony, pieczywo + pasztet. Suchy prowiant musi być zapakowany w woreczek foliowy. - Ilość zamawianych posiłków (porcji) : 80 porcji dziennie.


UZASADNIENIE WYBORU WYKONAWCY(ÓW)

Wybrany wykonawca złożył ofertę nie podlegającą odrzuceniu i spełnił warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ustawy Prawo Zamówień Publicznych oraz w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.<br />


NAZWA I ADRES WYKONAWCY 1

Nazwa: Usługi Gastronomiczne - Swędera Adrian
Adres: , 86-122 Przysiersk 74, woj. kujawsko-pomorskie
Telefon: 052/332-28-82
Fax: 052/332-28-82

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.