Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-05-06
Lubiewo: Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny
Numer ogłoszenia: 96099 - 2014; data zamieszczenia: 06.05.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej , 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 3341225, faks 0-52 3341225 wew.316.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny. Część I: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 kg 100 kg 1000 kg 1000 kg 1000 kg 500 kg 3000 kg 400 kg 400 kg 50 kg 2500 kg 50 kg 2500 kg 400 kg 400 Część II: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 kg 2000 kg 10 kg 200 Część III: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 kg 500 kg 400 kg 20 Część IV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 kg 350 kg 300 kg 300 Część V: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 300 Część VI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 kg 250 kg 350 Część VII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250 kg 300 kg 300 kg 300 kg 900 Część VIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 20 kg 300 kg 350 kg 350 kg 250 kg 300 kg 250 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250 Część IX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 900 kg 500 kg 900 Część X: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 kg 200 2 Wędliny 151 311 30-5 kg 250 kg 300 kg 300 kg 250 kg 300 kg 600 kg 300 kg 300 kg 200 Część XI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 kg 200 kg 25 kg 25 kg 150 Część XII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 kg 400.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia - nie spełnia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia - nie spełnia
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia - nie spełnia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia - nie spełnia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia - nie spełnia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
- zaświadczenie niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.05.2014 godzina 12:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Wieprzowina.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 kg 100 kg 1000 kg 1000 kg 1000 kg 500 kg 3000 kg 400 kg 400 kg 50 kg 2500 kg 50 kg 2500 kg 400 kg 400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 kg 2000 kg 10 kg 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Podroby.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 kg 500 kg 400 kg 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Szynka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 kg 350 kg 300 kg 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Wędliny drobiowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Kaszanka i inne wędliny krwiste.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 kg 250 kg 350.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Wędliny.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250 kg 300 kg 300 kg 300 kg 900.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Wędliny.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 20 kg 300 kg 350 kg 350 kg 250 kg 300 kg 250 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Wędliny.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 900 kg 500 kg 900.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Salami, Wędliny.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 kg 200 2 Wędliny 151 311 30-5 kg 250 kg 300 kg 300 kg 250 kg 300 kg 600 kg 300 kg 300 kg 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.30-6, 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pasztety.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 kg 200 kg 25 kg 25 kg 150.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Wołowina.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 kg 400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI LUBIEWO
więcej: przetargi LUBIEWO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Integracyjnego Przedszkola nr 12 im. Marii Montessori w Chorzowie, ul. Lipińska 9 - I/2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 21 w Chorzowie, ul. Wolności 133 - I/2024
- Dostawa żywności w grupie asortymentowej: Wędliny i Mięso
- Dostawa żywności w grupie asortymentowej: DRÓB
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu - Szkolno - Przedszkolnego w Tyszowcach w roku 2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 20 w Chorzowie, ul. Czempiela 49 - I/2024
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.