eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Starogard Gdański › Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów wieprzowych, wędlin i wyrobów wieprzowo-wołowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-06-23

Starogard Gdański: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów wieprzowych, wędlin i wyrobów wieprzowo-wołowych
Numer ogłoszenia: 95801 - 2009; data zamieszczenia: 23.06.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Kościuszki 30A, 83-200 Starogard Gdański, woj. pomorskie, tel. 058 7759200, faks 058 7750103.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów wieprzowych, wędlin i wyrobów wieprzowo-wołowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: I Część zamówienia: 1. Półtusze wieprzowe kl. R - 3.120 kg, 2. Ćwierci wołowe przednie - Dorosła - 2.750 kg. II Część zamówienia: 1. Wątroba wieprzowa - 1.100 kg, 2. Żołądki wieprzowe - 1.350 kg, 3. Podgardle wędzone - 1.040 kg, 4. Kaszanka - 1.650 kg, 5. Salceson czarny - 700 kg, 6. Wątrobianka - 700 kg, 7. Kiełbasa krakowska parzona - 130 kg, 8. Kiełbasa mortadela - 1.600 kg, 9. Kiełbasa parówkowa - 750 kg, 10. Serdelki - 1.000 kg, 11. Kiełbasa piwna - 370 kg, 12. Kiełbasa szynkowa - 130 kg, 13. Kiełbasa toruńska - 700 kg, 14. Kiełbasa zwyczajna - 1.800 kg, 15. Kiełbasa mielonka - 700 kg, 16. Szynka gotowana - 130 kg, 17. Kiełbasa żywiecka - 130 kg, 18. Kiełbasa jałowcowa - 130 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.08.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w art. 22.1 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 2004-01-29. Potwierdzeniem tych warunków jest złożenie oświadczenia - załącznik nr 2 do SIWZ. Ocena spełnienia warunków - na podstawie złożonej oferty.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Jako potwierdzenie spełnia warunków udziału w postępowaniu wykonawca jest zobowiązany do złożenia oświadczenia, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy, ul. Kościuszki 30A, 83-200 Starogard Gdański.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.07.2009 godzina 08:00, miejsce: Sekretariat aresztu.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 21.08.2009.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Półtusze wieprzowe kl. R - 3.120 kg, 2. Ćwierci wołowe przednie - Dorosła - 2.750 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Podroby wieprzowe, wędliny i wyroby wieprzowo-wołowe..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Wątroba wieprzowa - 1.100 kg, 2. Żołądki wieprzowe - 1.350 kg, 3. Podgardle wędzone - 1.040 kg, 4. Kaszanka - 1.650 kg, 5. Salceson czarny - 700 kg, 6. Wątrobianka - 700 kg, 7. Kiełbasa krakowska parzona - 130 kg, 8. Kiełbasa mortadela - 1.600 kg, 9. Kiełbasa parówkowa - 750 kg, 10. Serdelki - 1.000 kg, 11. Kiełbasa piwna - 370 kg, 12. Kiełbasa szynkowa - 130 kg, 13. Kiełbasa toruńska - 700 kg, 14. Kiełbasa zwyczajna - 1.800 kg, 15. Kiełbasa mielonka - 700 kg, 16. Szynka gotowana - 130 kg, 17. Kiełbasa żywiecka - 130 kg, 18. Kiełbasa jałowcowa - 130 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.