eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Sukcesywne dostawy produktów mrożonych różnych wraz z usługą transportu oraz udostępnieniem zamrażarek w siedzibie Zamawiającego

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-03-05

Władysławowo: Sukcesywne dostawy produktów mrożonych różnych wraz z usługą transportu oraz udostępnieniem zamrażarek w siedzibie Zamawiającego
Numer ogłoszenia: 88766 - 2013; data zamieszczenia: 05.03.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy produktów mrożonych różnych wraz z usługą transportu oraz udostępnieniem zamrażarek w siedzibie Zamawiającego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mrożonych różnych wraz z usługą transportu oraz udostępnieniem zamrażarek w siedzibie Zamawiającego tj. do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie przez okres 12 miesięcy na potrzeby działu gastronomii. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.)..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5, 15.33.11.70-9, 15.81.10.00-6, 15.81.14.00-0, 15.81.12.20-5, 63.20.00.00-1, 29.71.11.23-4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający wymaga, aby Wykonawcy w przypadku składania oferty na część I, dysponowali lub będą dysponować co najmniej 6 szt. zamrażarkami o pojemności co najmniej 400 l każda oraz co najmniej 6 szt. zamrażarkami o pojemności co najmniej 500 l każda, które przekażą Zamawiającemu na czas obowiązywania umowy (nie później niż w dniu pierwszej dostawy) w celu przechowywania mrożonek w siedzibie Zamawiającego .

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Jeżeli z upływem 12 miesięcy od dnia podpisania umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy 2. Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego do zmian ilości (według zamówień częściowych). 3. W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.03.2013 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo: SEKRETARIAT.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa, owoce mrożone i inne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. BOROWIKI ( całe) kg 5 2. BOROWIKI Kostka - kg 5 3. PODGRZYBEK (kostka) - kg 70 4. Kurka Blanszowana Cała kg 50 5. FRYTKA Julliene 7mm x 7mm kg 550 6. FRYTKA Gruba kg 10 7. ROSTI ZIEMNIACZANE - kg 10 8. Ziemniaki ze skórką - kg 50 9. Ziemniaki w plastrach - kg 50 10. Krokiety ziemniaczane - kg 10 11. FRYTKA KULKA kg 100 12. PLACKI ZIEMNIACZANE kg 10 13. RÓŻYCZKI BROKUŁÓW kg 550 14. BRUKSELKA kg 50 15. DUET z żółtej i zielonej cukinii- kg 100 16. FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA cała - kg 300 17. FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA cała - kg 300 18. GROSZEK ZIELONY kg 300 19. KALAFIOR o wielkości różyczki 20-40mm kg 550 20. MARCHEWKA MŁODA CAŁA - kg 50 21. MARCHEW w kulkach o wielkości 18-22mm kg 250 22. GROSZEK Z MARCHEWKĄ W KOSTKACH kg 250 23.MIESZANKA WARZYWNA (kg 550 24. MIESZANKA WARZYWNA kg 200 25. MIESZANKA WARZYWNA kg 100 26. PIECZARKA KROJONA - kg 700 27. MIESZANKA WARZYWNA kg 30 28. SZPINAK W LIŚCIACH - kg 180 29. WŁOSZCZYZNA W PASKI kg 600 30. PAPRYKA W TRZECH KOLORACH (skład: trzy rodzaje papryki pokrojonej w paski: żółta, czerwona, zielona)- kg 180 31. FASOLA TRZY KOLORY- kg 20 32. CUKINIA GRILLOWNA - kg 10 33. GRILLOWANY DUET Z CZERWONEJ I ŻÓŁTEJ PAPRYKI - kg 10 34. BAKŁAŻAN GRILLOWANY - kg 10 35. Mieszanka warzyw kg 80 36. Cukinia z marchewką - kg 100 37. SZPARAGI ZIELONE kg 10 38. Mieszanka warzyw kg 10 39. Mieszanka warzyw kg 10 40. Groszek cukrowy - Strączkowy - kg 10 41. KALAFIOR ROMANESCO - kg 10 42. MARCHEWKA W PLASTRACH - kg 50 43. ZUPA JARZYNOWA -kg 50 44. MIESZANKA WARZYWNA kg 20 45.Mieszanka warzywna - kg 50 46. Chrupiąca sałatka typu sombrero - kg 10 47. FASOLA BIAŁA apertyzowana opakowanie typ EASY BAG ,kg 20 48. BURACZKI CZERWONE tarte kg 20 49. Mieszanka Kompotowa - kg 20 50. TRUSKAWKA kg 200 51. ŚLIWKA (bez pestek) kg 20 52. JAGODA kg 60 53. WIŚNIE ( kg 50 54. Maliny - kg 120 55. Pierogi z kapustą i grzybami - kg 240 56. Pierogi z mięsem kg 200 57. Pierogi Ruskie -kg 300 58. Pierogi domowe z wiśniami - kg 350 59. Pierogi domowe z serem i rodzynkami kg 350 60. Knedle ze śliwkami kg 80 61. Kluski śląskie kg 140 62. Kopytka kg 140 63. USZKA Z GRZYBAMI -kg 20 64. KNEDLE Z TRUSKAWKAMI kg 200 65. PYZY Z MIĘSEM - kg 200 66. USZKA Z MIĘSEM -kg 200 67. Nugets z kurczaka - kg 10 68. Skrzydełka w przyprawach kg 10 69. Golonka pieczona B/K - kg 20 70. Ser cheddar z papryką jalapeno w panierce -kg 10 71. RED HOT jalapeno w panierce kg 10 72. Cammembert ser w panierce - kg 10 73. Tłuszcz palmowy - litr 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5, 15.33.11.70-9, 63.20.00.00-1, 29.71.11.23-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo mrożone i ciasta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ciabatta Naturalna -szt 200 2. Ciabatta z pomidorami - szt 200 3. Ciabatta z ziołami szt 200 4. Mini Ciabatta (mix) - szt 1200 5. Bagietka tradycyjna - szt 400 6. Mini Bagietka francuska - szt 400 7. Mini Bagietka wieloziarnista - szt 220 8. Bagietka duża - szt 160 9. Bułeczki w czterech rodzajach szt 2000 10. Mix chlebków w blacie - szt 50 11. Bułeczka pszenna Paluszek -szt 1520 12. Mini bułeczka domowa szt 600 13. Tost pszenny bez skórki szt 10 14. Tost pomidorowy bez skórki -szt 10 15. Tost Pszenno-żytni bez skórki - szt 10 16. Mini Croissant - szt 1200 17. Mini muffin w 3 smakach - szt 150 18. Sernik - ciasto mrożone szt 15 19. Szarlotka - ciasto mrożone szt 15 20. Chlebek do zupy - szt 150 21. Tortilla anyżowa - op 10 22. Tortilla mączna - op 10 23. Blat ciasta francuskiego szt 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5, 15.81.10.00-6, 15.81.14.00-0, 15.81.12.20-5, 63.20.00.00-1, 29.71.11.23-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.