To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-01-02
Świdnik: Zakup i dostawa zestawów obiadowych dla Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku
Numer ogłoszenia: 789 - 2013; data zamieszczenia: 02.01.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 263425 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miejska Świdnik, ul. Kard. St. Wyszyńskiego 15, 21-040 Świdnik, woj. lubelskie, tel. (081) 468 66 25, faks 081 751 76 08.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa zestawów obiadowych dla Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia: 4.1. Strony ustalają, że przedmiotem umowy jest świadczenie usług obejmujące dostawę zestawów obiadowych przystosowanych dla uczestników Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku. 4.2.W zakres przedmiotu zamówienia wchodzi: a) dostarczenie 50 zestawów obiadowych (zupa, drugie danie, kompot) dziennie w tym: - 40 zestawów do siedziby Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku; - 10 zestawów obiadowych pod wskazany adres na terenie Świdnika. Ilość dostarczanych posiłków może być mniejsza niż określona w zamówieniu. Dokładną ilość posiłków Zamawiający będzie określał każdego dnia w zamówieniu. b) dostarczenie zestawów obiadowych codziennie tj. od poniedziałku do piątku (oprócz dni świątecznych) c) dostarczenie zestawów obiadowych na godz. 12.00 d) dostarczenie zestawów obiadowych w termosach (wydawanie w miejscu zamawiającego przez pracowników MCUS) e) dostarczanie zestawów obiadowych pod wskazany adres w pojemnikach jednorazowego użytku, w godz. 12.15-13.15. 4.3. Zamawiający wraz z dostawcą będzie ustalał jadłospisy. 4.4. Przez zestawy obiadowe przystosowane dla uczestników MCUS należy rozumieć posiłki dwudaniowe z napojem, obejmujące wymienione poniżej przykładowe składniki, zawierające co najmniej następującą gramaturę: 1) zupa - 400ml 2) ziemniaki, kasza, ryż -200 g, 3) kluski - 300 g, 4) mięso - 120 g, 5) gulasz - 200g, 6) ryba - 120 g, 7) naleśniki, placki ziemniaczane - 270 g, 8) surówka - 120 g, 9) warzywa na ciepło - 120 g, 10) napój - 250 ml Skomponowane w następujących proporcjach: 1) 5 razy w tygodniu zupa, 2) 3 razy w tygodniu obiady mięsne, 3) 2 razy w tygodniu obiady jarskie. Zestawy te powinny uwzględniać rację pokarmową dla osób powyżej 60 roku życia. Posiłki powinny być urozmaicone, sporządzone z pełnowartościowych produktów. Dany rodzaj posiłku nie powinien powtarzać się w ciągu 10 dni. 4.5. Dostawca zobowiązany będzie do sporządzenia jadłospisu obejmującego okres min. jednego miesiąca oraz dostarczenia go Zamawiającemu do zatwierdzenia najpóźniej na 10 dni przed rozpoczęciem jego realizacji. Zmiany w dostarczonym jadłospisie wymagają zgody Zamawiającego. 4.6. W ramach wykonywanej usługi wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć zestawy obiadowe w stanie gotowym do spożycia, własnym środkiem transportu, w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przywożonych posiłków, do siedziby Zamawiającego lub w jednorazowych opakowaniach pod wskazany adres na terenie miasta Świdnika przez 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku, (oprócz dni świątecznych). 4.7. Ilość dostarczanych posiłków może być mniejsza niż określona w zamówieniu. Dostawca zobowiązany jest o godzinie 10-tej do kontaktu z Zamawiającym w celu uzyskania informacji ile zestawów obiadowych ma dostarczyć w danym dniu do Zamawiającego. 4.8. Dostawa odbędzie się na koszt i ryzyko Dostawcy. 4.9. Termin realizacji - od 01.01.2013 do 31.12.2013 r...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Zakup i dostawa zestawów obiadowych dla Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- SEKO Piotr Szyfer, Potok Wielki 123, 23-313 Potok Wielki, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 124250,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 71685,60
Oferta z najniższą ceną: 71685,60 / Oferta z najwyższą ceną: 105420,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ŚWIDNIKA
- Przebudowa drogi powiatowej nr 2114 L w miejscowości Wygnanowice i Choiny, gm. Rybczewice
- Dostawa samochodu ze skrzynią ładunkową samowyładowczą
- Remont sufitów polegający na wykonaniu sufitów podwieszanych w części budynku Szkoły Podstawowej nr 5 w Świdniku wraz z wymianą oświetlenia
więcej: przetargi w Świdniku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług przygotowywania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Usługi restauracyjne na rzecz dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 6 im. Józefa Mackiewicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2024/2025.
- Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz - Instytut Lotnictwa
- Świadczenie kompleksowych usług całodziennego żywienia chorych w Instytucie Gruźlicy i Chorób Płuc w Warszawie.
- Usługa cateringu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Tomaszowie Lubelskim, realizowana w oparciu o program Ministerstwa Zdrowia ,,Dobry posiłek w szpitalu"
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.