eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawy sukcesywne ryb, przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-03-13

Władysławowo: Dostawy sukcesywne ryb, przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Numer ogłoszenia: 76942 - 2012; data zamieszczenia: 13.03.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Oddział Instytucji Gospodarki Budżetowej Ministerstwa Sportu.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne ryb, przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy sukcesywne ryb, przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie w planowanej ilości (łącznie) 2266,5 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7, 15.24.30.00-3, 15.25.00.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 3.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

2. Jeżeli z upływem 3 miesięcy od dnia podpisania niniejszej umowy kwota określona w ust. 1 pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy 3. Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego oraz możliwości Wykonawcy, do zmian: ilości (według zamówień częściowych). 4. W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej i wielkości opakowania) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego: ŻEROMSKIEGO 52, 84-120 WŁADYSŁAWOWO.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.03.2012 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego: ŻEROMSKIEGO 52, 84-120 WŁADYSŁAWOWO.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Ryby Mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: SOLA FILET - limanda żółtopłetwa ( bez skóry, mrożony, kl. I, najlepszej jakości, glazura max 20%, 120-150g, opakowanie 5 kg netto) kg 115 DORSZ FILET - Bałtycki (ze skórą - mrożony IQF,k.l , najlepszej jakości, 140-200g, max 15% glazury ) opakowanie 5 kg netto kg 160 SANDACZ FILET (mrożony ze skóra, IQF , kl I, najlepsza jakość, glazura max 20%,170-300g, opakowanie 5 kg netto) kg 70 MINTAJ FILET ( mrożony IQF, bez skóry, kl I, najlepsza jakość, max 35% glazury, 120-200g, opakowanie 5 kg ) kg 120 FLĄDRA FILET ( mrożony IQF, kl I, najlepsza jakość, max 20% glazury, opakowanie 5 kg netto ) kg 120 MORSZCZUK FILET ( mrożony SHP, bez skóry kl I, najlepsza jakość ) kg 75 PANGA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, najlepsza jakość, max 20% glazury, 170-200g opakowanie 5 kg netto ) kg 115 TILAPIA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, najlepsza jakość, max 20% glazury, 100-150g, opakowanie 10 kg ) kg 115 ŁOSOŚ FILET - Norweski ( mrożony na tacce, pakowany vacum, ze skórą, kl I, najlepsza jakość, waga min 1 kg, trymowany, bez ości) kg 110 ŁOSOŚ KETA - ogony ( mrożone IQF, kl I, najlepsza jakość) kg 50 ŁOSOŚ STEKI ( mrożone IQF, max 20% glazury, kl I, najlepsza jakość, opakowanie 5, 6 kg) kg 50 HALIBUT FILET ( mrożony IQF, ze skórą, kl I, najlepsza jakość, opakowanie 5 kg ) kg 40 HALIBUT TUSZA ( mrożona IQF, najlepsza jakość, opakowanie 10 kg ) kg 40 PSTRĄG FILET ( mrożony IQF, kl I, najlepsza jakość, 300-600g opakowanie 5 kg ) kg 95 DORSZ MIELONKA (biała klasy A) kg 100 NOTOTENIA TUSZA IQF (tusza mrożona o wadze od 100-200g, opakowanie zbiorcze 5 kg netto) kg 50 KARGULENA - (mrożona, Kl I, najlepsa jakość) kg 60 TUŃCZYK POLĘDWICA (czerwona - gazowana) ( mrożona IQF, kl I, najlepsza jakość) kg 5 TUŃCZYK POLĘDWICA (brązowa - zwykła) ( mrożona IQF, kl I, najlepsza jakość) kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby Świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży,kl. I, najlepszej jakości ) kg 105 FLĄDRA TUSZA ( świeża, kl I, najlepsza jakość) kg 40 FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, najlepszej jakości, 1 filet o wadze min 1 kg, trymowany bez osci ) kg 90 FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą, najlepszej jakości ) kg 95 PSTRĄG ŚWIEŻY (świeży, ze skórą, najlepszej jakości ) kg 25 ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 5-6 kg, klasa I, najlepsza jakość. kg 15 KARP ŚWIEŻY W CAŁOŚCI (świeży, waga 1-2 kg, klasa I, najlepsza jakość) kg 15 KARP ŚWIEŻY FILET (świeży, klasa I, najlepsza jakość) kg 5 PŁATY ŚLEDZIOWE (świeże, klasa I, najlepsza jakość) kg 35.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Owoce morza i inne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: RAKI (cały, mrożony, czerwony, opakowanie 1 kg, kl I ) kg 5 SZYJKI RAKOWE - ( ogotowane, oczyszczone, opakowanie max 1 kg) kg 2,5 KREWETKI KOKTAJLOWE 100/200 (ogony obrane, surowe mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 KREWETKI OGONY 16/20 ( ogony obrane, surowe mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 KREWETKI OGONY 16/20 ( ogony obrane, obgotowane mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 KREWETKI BLACK TIGER 16/20 ( całe z głową, mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 KREWETKI BLACK TIGER 31/40 ( całe z głową, mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 PALUSZKI KRABOWE (surimi mrożone , kl I) kg 5 OŚMIORNICZKI BABE (surowe mrożonem, oczyszczone, 20-50g) kg 3 MAŁŻE NOWOZELANDZKIE N/Z (obgotowane mrożone, połówki oczyszczone, opakowanie 1 kg) kg 3 MULE CAŁE ( surowe mrożone, całe oczyszczone, opakowanie 1 kg) kg 5 MIESO MULI (obgotowane, opakowanie 1 kg, kl 1) kg 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.25.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby Wędzone i marynowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno, płat, świeży, najlepszej jakości ) kg 10 ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, najlepszej jakości ) kg 10 ŁOSOŚ NORWESKI STEK ( wędzony na ceipło, świeży, najlepszej jakości ) kg 8 PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość ) kg 15 MAKRELA WĘDZONA CAŁA ( wędzona na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość) kg 15 SZPROT WĘDZONY ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość) kg 10 ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT ( wędzony na zimno, świeży, kl I, najlepsza jakość) kg 15 HALIBUT WĘDZONY (wędzony na ciepło, świeży, kI 1, najlepsza jakość ) kg 10 WĘGORZ ( wędzony, kl. I, najlepszej jakości ) kg 10 PSTRĄG WĘDZONY w całości (wędzony na zimno, klasa I ) kg 10 TILAPIA WĘDZONA FILET (wędzona na zimno, klasa I ) kg 15 TUŃCZYK POLĘDWICA - wędzona na zimno, klasa I, najwyższa jakość. kg 10 MAŚLANA POLĘDWICA - wędzona na zimno, klasa I, najwyższa jakość. kg 10 SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA (Krajanka śledziowa z dodatkiem papryki) kg 10 KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA (Krajanka śledziowa z dodatkiem ziół) kg 10 SAŁATKA KRABOWA (Sałatka z paluszków surimi z dodatkiem majonezu) kg 10 ROLMOPSY KASZUBSKIE (marynowane w oleju z marynowaną cebulą) kg 30 ROLMOPSY W OCCIE (marynowane w occie z cebulą i ogórkiem) kg 30 KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem) kg 10 FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE - w occie kl. I, najlepszej jakości kg 20 FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE - w zalewie solnej kl. I, najlepszej jakości kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.