To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2016-06-07
Bia³ystok: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas wydarzenia religijnego zwi±zanego z Dniami w Diecezji Bia³ostockiej z okazji ¦wiatowych Dni M³odzie¿y 2016
Numer og³oszenia: 73423 - 2016; data zamieszczenia: 07.06.2016
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 89402 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Bia³ystok, ul. S³onimska 1, 15-950 Bia³ystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas wydarzenia religijnego zwi±zanego z Dniami w Diecezji Bia³ostockiej z okazji ¦wiatowych Dni M³odzie¿y 2016.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ugi cateringowej podczas wydarzenia religijnego dla 1 300 uczestników Dni w Diecezji w dniu 21 lipca 2016 r., w godz. 12:30-14:00 na placu lub Wydziale Mechanicznym Politechniki Bia³ostockiej, przy ul. Wiejskej 45A w Bia³ystoku (w zale¿no¶ci od warunków pogodowych). a) Zamawiaj±cy wymaga dostarczenia ciep³ych posi³ków w termosach lub podgrzewaczach, nastêpnie sukcesywnego nak³adania posi³ków w jednorazowe pojemniki termoizolacyjne przed bezpo¶rednim wydaniem uczestnikom wydarzenia, - Menu na 1300 osób powinno sk³adaæ siê z jednego miêsnego, ciep³ego dania g³ównego, dwóch deserów (owoc i bu³ka s³odka) oraz wody niegazowanej w plastikowych butelkach z nakrêtk± o pojemno¶ci minimum 500 ml, w ilo¶ci 1 400 szt. Owoce wystawione na stoiskach w specjalnych skrzynkach transportowych do owoców, a bu³ki s³odkie zapakowane pojedynczo w jednorazowe torebki papierowe bia³e lub br±zowe, równie¿ wystawione na stoiskach w specjalnych skrzynkach transportowych do pieczywa i wyrobów cukierniczych, b) Zamawiaj±cy wymaga od wykonawcy zapewnienia: - bia³ej zastawy w ilo¶ci 1 300 szt., w tym: pojemnik styropianowy, trójkomorowy z plomb± np. menu box lub równowa¿ny o wymiarach 240x205x65mm (tolerancja wielko¶ci ? 2 mm), pojemnik musi byæ przeznaczony do kontaktu z ¿ywno¶ci± i posiadaæ atest PZH, sztuæce (nó¿ i widelec) z materia³u PS o wymiarze ? 16 cm, reklamówka foliowa spo¿ywcza bez nadruku o wymiarze ? 25x45cm. Serwetka, nó¿ i widelec zapakowane razem w foliowym przezroczystym opakowaniu (z uwzglêdnieniem dodatkowego zabezpieczenia zastawy na 300 kompletów), - minimum 13 stoisk wydawczych nakrytych obrusem w kolorze np. ecru, zapewniaj±cych sprawne wydawanie posi³ków przez obs³ugê, przy ka¿dym stoisku 4 osoby z obs³ugi. Jedno stanowisko wydawcze musi zawieraæ gotowe do wydania ca³e menu oraz winiety w jêzyku angielskim zwieraj±ce nazwy posi³ków, - przy wszystkich stoiskach wydawczych 2 szt. pojemników na odpady (pojemno¶æ 240 l.) w kolorze stonowanym, ka¿dy wyposa¿ony w odpowiedni worek na ¶mieci. Wykonawca odpowiada za opró¿nianie pe³nych pojemników w trakcie realizacji zamówienia oraz usuniêcie nieczysto¶ci z miejsca wydarzenia. Powy¿szej czynno¶ci nie mog± wykonywaæ osoby obs³uguj±ce stoiska gastronomiczne, c) wymagania dotycz±ce obs³ugi: - minimum 52 kelnerów z czego po³owa z nich musi posiadaæ min. 2-letnie do¶wiadczenie zawodowe, o wysokiej kulturze osobistej, dyskrecji, sprawno¶ci, uprzejmo¶ci, z po¿±dan± znajomo¶ci± jêzyka angielskiego i/lub rosyjskiego w stopniu komunikatywnym, - ubiór - jednolite stroje (mê¿czy¼ni i kobiety - bia³a koszulka polo z krótkim lub d³ugim rêkawem, spodnie jeansy w kolorze granatowym, czarne pantofle), - zabronione jest palenie papierosów oraz spo¿ywanie alkoholu przez obs³ugê, d) do zakresu Wykonawcy nale¿y dostarczenie i rozstawienie czystych namiotów cateringowych stanowi±cych ca³kowite zadaszenie wszystkich stoisk wydawczych w kolorze stonowanym np. ecru, e) dnia 21 lipca 2016 roku Wykonawca zobowi±zuje siê do dostarczenia sto³ów, namiotów zadaszonych, sprzêtu gastronomicznego oraz posi³ków w³asnym ¶rodkiem transportu w sposób zgodny z wymaganiami higieniczno-sanitarnymi oraz zgodnie z zasadami transportu ¿ywno¶ci. Pe³na gotowo¶æ wymagana jest najpó¼niej na 30 min. przed rozpoczêciem wydarzenia tj. na godz. 12.00, f) wymagania dotycz±ce serwowanych posi³ków: - przygotowanie posi³ków w dniu wydarzenia z produktów wykonawcy o d³ugim terminie przydatno¶ci do spo¿ycia o najwy¿szej jako¶ci i z zachowaniem norm bezpieczeñstwa zgodnych ze standardami HACCP, - stan posi³ków i sposób dostarczenia musi spe³niaæ wymogi Pañstwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej, g) Wykonawca odpowiada za bie¿±ce utrzymywanie czysto¶ci na miejscu wydarzenia. W przypadku pojawienia siê konieczno¶ci uprz±tniêcia miejsca ¶wiadczenia us³ugi w czasie trwania wydarzenia, danej czynno¶ci nie mog± wykonywaæ osoby obs³uguj±ce stoiska gastronomiczne. Wykonawca odpowiada równie¿ za uprz±tniêcie miejsca wydarzenia i bliskiego s±siedztwa po zakoñczeniu ¶wiadczenia us³ugi cateringowej w ci±gu 1 godziny. Do Wykonawcy nale¿y odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezale¿nie od ich ilo¶ci, h) Zamawiaj±cy wyklucza mo¿liwo¶æ umieszczania znaków reklamowych Wykonawcy na wszystkich elementach wykorzystywanych do zrealizowania us³ugi cateringowej wydarzenia, i) w razie stwierdzenia wad w realizacji us³ugi Zamawiaj±cy niezw³ocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcê. Wykonawca jest zobowi±zany do usuniêcia wad niezw³ocznie po otrzymaniu zg³oszenia. W przypadku ich nieusuniêcia Zamawiaj±cy ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 5 umowy, j) w przypadku korzystania podczas ¶wiadczenia us³ugi ze sprzêtów elektrycznych, od strony Wykonawcy le¿y zapewnienie odpowiedniego zasilania energetycznego, k) Wykonawca nie musi sugerowaæ siê ilo¶ci± zadaszonych stoisk wydawczych, podanych przez Zamawiaj±cego w swej propozycji aran¿acji stoisk do podawania posi³ków. Zmawiaj±cy okre¶la jedynie ich minimaln± ilo¶æ. Zamawiaj±cy zastrzega mo¿liwo¶æ zmiany miejsc ustawienia stoisk wydawczych, po wybraniu Wykonawcy w celu ¶wiadczenia us³ugi cateringowej, l) Zamawiaj±cy informuje, ¿e niezale¿nie od miejsca ¶wiadczenia us³ugi cateringowej zakres opisu przedmiotu zamówienia nie ulegnie znacznej zmianie, Zamawiaj±cy zastrzega jedynie mo¿liwo¶æ zmniejszenia liczby uczestników wydarzenia, oraz podczas ¶wiadczenia us³ugi w obiekcie zadaszonym, Wykonawca nie bêdzie mia³ obowi±zku dostarczenia namiotów.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.32.00.00 - Us³ugi podawania posi³ków 55.32.10.00 - Us³ugi przygotowywania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg ograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.05.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"CASABLANCA CATERING" SP. Z O.O.
jakie przetargi wygra³a firma
"CASABLANCA CATERING" SP. Z O.O.
- Casablanca Catering Sp. z o.o., Legionowa 10 lok. 209, 15-099 Bia³ystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 49000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 44928,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 44928,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 44928,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z BIA£EGOSTOKU
- "Opracowanie dokumentacji projektowej na budowê ul. Szczygla w Bia³ymstoku wraz z pe³nieniem nadzoru autorskiego"
- Opracowanie dokumentacji i roboty budowlane w formule "zaprojektuj i wybuduj"zwi±zane z inwestycj± o nazwie: "Budowa kanalizacji deszczowej w ci±gu drogi woj. Nr 681 -ul. Sienkiewicza w Brañsku"
- Budowa: fontanny, maszynowni, chodnika, przy³±cza elektroenergetycznego nN, przy³±cza kanalizacji deszczowej(...) oraz rozbiórka: fontanny, maszynowni w Parku im. J. Dziekoñskiej w Bia³ymstoku(...)
- Postêpowanie na ¶wiadczenie us³ug cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzêdu Pracy w Bia³ymstoku
- Adaptery do przygotowania cytostatyków
- Modernizacja oddzia³ów szpitalnych w budynku "C" w celu dostosowania ich do obowi±zuj±cych przepisów - Oddzia³ Chirurgii Onkologicznej i Chirurgii Ogólnej w SP ZOZ MSWiA w Bia³ymstoku
wiêcej: przetargi w Bia³ymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne ¶wiadczenie us³ug cateringowych dla Zwi±zku Gmin i Powiatów Subregionu Centralnego Województwa ¦l±skiego w latach 2024-2025
- "Zapewnienie wy¿ywienia i prelegentów na dwóch posiedzeniach Regionalnego Komitetu Rozwoju Ekonomii Spo³ecznej Województwa Mazowieckiego".
- Wykonanie us³ugi cateringowej w dniu 17.06.2024 oraz w dniu 10.06.2024r.
- Postêpowanie na ¶wiadczenie us³ug cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzêdu Pracy w Bia³ymstoku
- Obs³uga cateringowa wydarzeñ organizowanych przez Wydzia³ Geodezji i Kartografii PW w podziale na 4 czê¶ci
- ¦wiadczenie us³ug cateringowych.
wiêcej: Us³ugi podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.