eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-02-15

Rzeszów: Sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami
Numer ogłoszenia: 64812 - 2013; data zamieszczenia: 15.02.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie , ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8534097, faks 17 8534682.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami.Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część I sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. Sienkiewicza 206. Bułka pszenna 50 g 750szt.,Bułka pszenna 100 g 250 szt., Bułka bagietka 150 g 30szt.,Bułka tarta 40 kg, Chleb chłopski żytni z foremki, krojony 600 g 10 szt., Chleb krojony żytni, 600 g300szt., Chleb razowy, krojony 400 g 50szt.,Chleb staropolski żytnio-razowy, krojony 600 g 5szt.,Chleb wiejski żytni, krojony 700 g 3 szt., Chleb z ziarnem słonecznika w środku, krojony 400 g 75szt. Część II sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Przemyślu, 37-700 Przemyśl, ul. Kraszewskiego 7a. Bułka tarta opakowanie 500 g 30szt.,Bułka pszenna 100 g 200 szt., Chleb pszenny/żytni krojony 0,9 kg 250szt.,Chleb razowy krojony 500 g 10szt., Pasztecik drożdżowy 50-60 g z grzybami lub mięsem lub kapustą z grzybami 20 kg Część III sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów OENiPAS w Czudcu, 38-120 Czudec, ul. Rzeszowska 82. BUŁKA-BAGIETKA 250 g 100 SZT, BUŁKA PSZENNA 50 g 500 SZT, BUŁKA TARTA pakowane po 500 g 220 KG, BUŁKA-WEKA pszenna 300G 100 SZT, BUŁKA PSZENNA 100G 500 SZT, BUŁKA SUCHA DO MIĘSA MIELONEGO 50-100 G 100 SZT, BUŁKA CZOSNKOWA 50 g 70 szt., BUŁKA GRAHAMKA 100 g 70 szt., CHLEB BALTONOWSKI krojony 700 g 600 SZT, CHLEB GRAHAM krojony 500 g 50 SZT, CHLEB ORKISZOWY krojony 500 g 70 SZT, CHLEB RAZOWY Z ZIARNAMI krojony 700 g 20 SZT, CHLEB TRADYCYJNY krojony 700 g 250 SZT, CHLEB WIEJSKI krojony 1000 g 150 SZT, CHLEB WIELOZIARNISTY krojony 600 g 150 SZT, CHLEB ŻYTNI krojony 500G 40 SZT. Część IV sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. Sienkiewicza 206. Babeczka z ciasta kruchego z masą serową 50-100 g 50 szt., Drożdżówka różne rodzaje np. z jabłkiem, budyniem, morelą, masa makową 100-150 g 100 szt., Oponka z lukrem 50-80 g 150 szt. Pączek lukrowany z nadzieniem różanym lub marmoladą 50-100 g 400 szt., Ciasto-placki biszkoptowe przekładane masą i wiśniami, z polewą czekoladową, dekorowane na wierzchu 5 kg, Ciasto-sernik wiedeński 5 kg, Ciasto-szarlotka 5 kg, Ciasto - tiramisu 3 kg Część V sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Przemyślu, 37-700 Przemyśl, ul. Kraszewskiego 7a. Ciasto świeże, porcja 80-120 g, do wyboru: ciasto kruche przekładane masą jabłkową, sernik, ciasto biszkoptowe przekładane masami tortowymi różne smaki, ciasto biszkoptowe ciemne przekładane bitą śmietaną (WZ) , ciasto z galaretką i owocami 2500 szt., Drożdżówka różne rodzaje np. z jabłkiem, budyniem, morelą, masą makową ok. 100-150 g 100 szt., Pączek lukrowany z nadzieniem różanym lub marmoladą 50-100 g 150 szt. Część VI sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów OENiPAS w Czudcu, 38-120 Czudec, ul. Rzeszowska 82. Babeczka z ciasta kruchego z owocami 80-100g 150 SZT, CIASTO biszkoptowe ciemne przekładane bitą śmietaną W-Z porcja 60-80 g 60 SZT, CIASTO TORTOWE do wyboru: ciasto kruche przekładane masą jabłkową, sernik, ciasto biszkoptowe przekładane masami tortowymi różne smaki, przekładane masą i owocami porcja 80-120 g 20 KG, DROŻDŻÓWKI małe różne rodzaje np. z jabłkiem, budyniem, morelą, masą makową, min. 50 g 100 SZT, PĄCZEK lukrowany lub posypany cukrem z nadzieniem różanym lub marmoladą 50-100 g 50 SZT. Część VII sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów. DROŻDZÓWKA z serem, marmoladą, jabłkiem, budyniem min.100 g 50 szt., CIASTO biszkoptowe ciemne przekładane bitą śmietaną (W-Z) porcja 60-80 g 30 szt., Ciasto SERNIK z pianką o smaku CAPPUCCINO porcja 100-150 g 20 szt., CIASTO-TORCIK biszkoptowy z masą wiśniową porcja 100-150 g 20 szt., CIASTO-TORCIK biszkoptowy z masą pomarańczową porcja 80-120 g 20 szt., Ciasto składające się z dwóch placków biszkoptowych ciemnych i dwóch kokosowych przełożonych masą porcja 100-150 g 20 szt., SERNIK z BRZOSKWINIĄ porcja 100-150 g 20 szt., Ciasto-TORCIK biszkoptowy z masą kawową porcja 80-120 g 20 szt., Ciasto-TORCIK biszkoptowy z masą czekoladową porcja 80-120 g 20 szt., CIASTECZKA KRUCHE do wyboru z kokosem, marmoladą, masą orzechową, masą avocado, masą czekoladową, masą toffi, posypane cukrem 40 kg, CIASTECZKA FRANCUSKIE do wyboru z owocami, marmoladą, czekoladą, inną masą smakową 25 kg..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.20.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest złożyć:a.Wypełniony druk Oferta-załącznik nr 2 wraz z formularzem cenowym/formularzami cenowymi odpowiednimi dla części zamówienia, na którą składana jest oferta-odpowiednie załączniki nr 1a-1g. Dla uznania ważności, oferta musi zawierać wszystkie wymagane w SIWZ dokumenty, które należy przedstawić w formie oryginałów lub poświadczone za zgodność z oryginałem ich kopie. Poświadczenie powinno być opatrzone podpisem osoby upoważnionej do reprezentowania Wykonawcy i opatrzone klauzulą ZA ZGODNOŚĆ Z ORYGINAŁEM.b.Upoważnienie do reprezentowania Wykonawcy (w przypadku gdy nie wynika ono z załączonych dokumentów)-np. według załącznika nr 4,c.W przypadku składania oferty przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia musi być załączone pełnomocnictwo zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie (w formie oryginału) tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w zakresie:a.zmiany wynagrodzenia Wykonawcy za wykonanie zamówienia, w przypadku zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu zamówienia, w tym ustawowej stawki podatku od towarów i usług, b.zmiany terminu wykonania zamówienia w przypadku wystąpienia:-siły wyższej. Siła wyższa-oznacza wydarzenie nieprzewidywalne i poza kontrolą stron umowy występujące po podpisaniu umowy, a powodujące niemożliwość wywiązywania się z umowy w jej obecnym brzmieniu,-innych uzasadnionych przyczyn pod warunkiem, że zaszły okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Jeżeli Zamawiający uzna, że zaistniałe okoliczności stanowiące podstawę do zmiany w umowie nie są zasadne, Wykonawca zobowiązany jest do realizacji zadania zgodnie z zawartą umową.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pcen.pl/zamowienia-publiczne/postepowania-powyzej-14-tys.html
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.02.2013 godzina 10:00, miejsce: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, Pokój nr 1 (Sekretariat).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami w tym na potrzeby projektów systemowych współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne,Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. Sienkiewicza 206.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka pszenna 50 g 750szt.,Bułka pszenna 100 g 250 szt., Bułka bagietka 150 g 30szt.,Bułka tarta 40 kg, Chleb chłopski żytni z foremki, krojony 600 g 10 szt., Chleb krojony żytni, 600 g300szt., Chleb razowy, krojony 400 g 50szt.,Chleb staropolski żytnio-razowy, krojony 600 g 5szt.,Chleb wiejski żytni, krojony 700 g 3 szt., Chleb z ziarnem słonecznika w środku, krojony 400 g 75szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Przemyślu, 37-700 Przemyśl, ul. Kraszewskiego 7a.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka tarta opakowanie 500 g 30szt.,Bułka pszenna 100 g 200 szt., Chleb pszenny/żytni krojony 0,9 kg 250szt.,Chleb razowy krojony 500 g 10szt., Pasztecik drożdżowy 50-60 g z grzybami lub mięsem lub kapustą z grzybami 20 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów piekarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów OENiPAS w Czudcu, 38-120 Czudec, ul. Rzeszowska 82.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: BUŁKA-BAGIETKA 250 g 100 SZT, BUŁKA PSZENNA 50 g 500 SZT, BUŁKA TARTA pakowane po 500 g 220 KG, BUŁKA-WEKA pszenna 300G 100 SZT, BUŁKA PSZENNA 100G 500 SZT, BUŁKA SUCHA DO MIĘSA MIELONEGO 50-100 G 100 SZT, BUŁKA CZOSNKOWA 50 g 70 szt., BUŁKA GRAHAMKA 100 g 70 szt., CHLEB BALTONOWSKI krojony 700 g 600 SZT, CHLEB GRAHAM krojony 500 g 50 SZT, CHLEB ORKISZOWY krojony 500 g 70 SZT, CHLEB RAZOWY Z ZIARNAMI krojony 700 g 20 SZT, CHLEB TRADYCYJNY krojony 700 g 250 SZT, CHLEB WIEJSKI krojony 1000 g 150 SZT, CHLEB WIELOZIARNISTY krojony 600 g 150 SZT, CHLEB ŻYTNI krojony 500G 40 SZT..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. Sienkiewicza 206.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Babeczka z ciasta kruchego z masą serową 50-100 g 50 szt., Drożdżówka różne rodzaje np. z jabłkiem, budyniem, morelą, masa makową 100-150 g 100 szt., Oponka z lukrem 50-80 g 150 szt. Pączek lukrowany z nadzieniem różanym lub marmoladą 50-100 g 400 szt., Ciasto-placki biszkoptowe przekładane masą i wiśniami, z polewą czekoladową, dekorowane na wierzchu 5 kg, Ciasto-sernik wiedeński 5 kg, Ciasto-szarlotka 5 kg, Ciasto - tiramisu 3 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Przemyślu, 37-700 Przemyśl, ul. Kraszewskiego 7a.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ciasto świeże, porcja 80-120 g, do wyboru: ciasto kruche przekładane masą jabłkową, sernik, ciasto biszkoptowe przekładane masami tortowymi różne smaki, ciasto biszkoptowe ciemne przekładane bitą śmietaną (WZ) , ciasto z galaretką i owocami 2500 szt., Drożdżówka różne rodzaje np. z jabłkiem, budyniem, morelą, masą makową ok. 100-150 g 100 szt., Pączek lukrowany z nadzieniem różanym lub marmoladą 50-100 g 150 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów OENiPAS w Czudcu, 38-120 Czudec, ul. Rzeszowska 82.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Babeczka z ciasta kruchego z owocami 80-100g 150 SZT, CIASTO biszkoptowe ciemne przekładane bitą śmietaną W-Z porcja 60-80 g 60 SZT, CIASTO TORTOWE do wyboru: ciasto kruche przekładane masą jabłkową, sernik, ciasto biszkoptowe przekładane masami tortowymi różne smaki, przekładane masą i owocami porcja 80-120 g 20 KG, DROŻDŻÓWKI małe różne rodzaje np. z jabłkiem, budyniem, morelą, masą makową, min. 50 g 100 SZT, PĄCZEK lukrowany lub posypany cukrem z nadzieniem różanym lub marmoladą 50-100 g 50 SZT..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów ciastkarskich do lokalizacji PCEN Rzeszów ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: DROŻDZÓWKA z serem, marmoladą, jabłkiem, budyniem min.100 g 50 szt., CIASTO biszkoptowe ciemne przekładane bitą śmietaną (W-Z) porcja 60-80 g 30 szt., Ciasto SERNIK z pianką o smaku CAPPUCCINO porcja 100-150 g 20 szt., CIASTO-TORCIK biszkoptowy z masą wiśniową porcja 100-150 g 20 szt., CIASTO-TORCIK biszkoptowy z masą pomarańczową porcja 80-120 g 20 szt., Ciasto składające się z dwóch placków biszkoptowych ciemnych i dwóch kokosowych przełożonych masą porcja 100-150 g 20 szt., SERNIK z BRZOSKWINIĄ porcja 100-150 g 20 szt., Ciasto-TORCIK biszkoptowy z masą kawową porcja 80-120 g 20 szt., Ciasto-TORCIK biszkoptowy z masą czekoladową porcja 80-120 g 20 szt., CIASTECZKA KRUCHE do wyboru z kokosem, marmoladą, masą orzechową, masą avocado, masą czekoladową, masą toffi, posypane cukrem 40 kg, CIASTECZKA FRANCUSKIE do wyboru z owocami, marmoladą, czekoladą, inną masą smakową 25 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.