eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdynia › sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-03-22

Gdynia: sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni
Numer ogłoszenia: 62521 - 2010; data zamieszczenia: 22.03.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: SP ZOZ Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego , ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 058 6207501, faks 058 6201114.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalmiejski-gdynia.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni. Ilość: 56 224 sztuk, 9 757 litrów, 36 816 kg, 84 opakowań, 450 pęczków. Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia był wykonany zgodnie z wymaganiami zawartymi we WZORZE UMOWY stanowiącym integralną część Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.82.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.61.33.00-1, 15.40.00.00-2, 03.14.21.00-9, 03.14.25.00-3, 15.86.10.00-1, 15.86.00.00-4, 15.86.30.00-5, 15.33.11.70-9, 15.30.00.00-1, 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.33.24.00-8, 15.83.15.00-7, 15.33.14.28-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 63.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: formularz oferty, formularz cenowy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • działalność prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego nie wymaga posiadania takich uprawnień

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

formularz oferty, formularz cenowy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalmiejski-gdynia.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego w Gdyni, ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, Dział ds. zamówień publicznych, pok. nr 11, budynek gospodarczy- dokument nieodpłatny.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.04.2010 godzina 10:00, miejsce: Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego w Gdyni, ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, Dział ds. zamówień publicznych, pok. nr 11, budynek gospodarczy.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: 1/ przedmiot zamówienia nie jest finansowany ze środków Unii Europejskiej 2/ Zamawiający nie dopuszcza formy elektronicznego porozumiewania się z Wykonawcami 3/ numer postępowania : SM/ZP/N/24/10-DŻ.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: GRUPA 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczywo - 45 sztuk.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: GRUPA 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: biszkopty i herbatniki - 480 sztuk.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: GRUPA 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko, śmietana, masło - 9 240 litrów, 900 kilogramów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: GRUPA 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: twarogi - 800 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: GRUPA 5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ser feta - 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: GRUPA 6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sery - 175 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: GRUPA 7.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko w proszku - 150 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: GRUPA 8.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurty - 150 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: GRUPA 9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mąki - 975 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: GRUPA 10.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kasze, ryż, płatki, flipsy kukurydziane, glukoza - 1 263 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: GRUPA 11.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: oleje - 207 litrów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: GRUPA 12.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: smalec - 150 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: GRUPA 13.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: margaryna - 120 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: GRUPA 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: aromaty do ciast - 150 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: GRUPA 15.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: miód naturalny - 135 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.21.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: GRUPA 16.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja kurze - 16 740 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: GRUPA 17.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kawy - 69 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.10.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: GRUPA 18.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kawa zbożowa - 150 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: GRUPA 19.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: herbata - 24 kg, 84 opakowania.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.30.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: GRUPA 20.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa mrożone - 885 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: GRUPA 21.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce mrożone - 270 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: GRUPA 22.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby mrożone - 525 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: GRUPA 23.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby przetworzone - 132 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: GRUPA 24.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby konserwowe - 15 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: GRUPA 25.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso drobiowe - 1 575 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: GRUPA 26.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: podroby drobiowe - 75 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.23.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: GRUPA 27.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa konserwowe - 630 kg, 10 litrów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: GRUPA 28.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dżemy wysokosłodzone - 270 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: GRUPA 29.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dżem dla diabetyków - 9 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: GRUPA 30.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce konserwowe - 21 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: GRUPA 31.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: syrop owocowy - 75 litrów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.15.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: GRUPA 32.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sok pomidorowy - 150 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.28-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: GRUPA 33.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: makarony - 345 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: GRUPA 34.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cukier, sól, żelatyna, kakako naturalne - 1 207,5 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2, 15.83.00.00-5, 15.87.24.00-5, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: GRUPA 35.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: budynie, śmietanka do kawy - 390 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: GRUPA 36.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: galaretki, kisiele - 120 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.40-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: GRUPA 37.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: środki spulchniające - 180 szt, 12 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.90.00-6, 15.89.80.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: GRUPA 38.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko modyfikowane - 84 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: GRUPA 39.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce i grzyby suszone - 33 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: GRUPA 40.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: buliony i przyprawy do zup - 36 kg, 180 litrów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: GRUPA 41.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przyprawy suche - 62,5 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: GRUPA 42.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przyprawy - 180 kg, 45 litrów, 300 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.87.11.10-8, 15.80.00.00-6, 15.83.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: GRUPA 43.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczywo - 35 730 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: GRUPA 44.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wyroby piekarskie - 180 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: GRUPA 45.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wołowe - 1 140 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: GRUPA 46.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ozory wołowe, flaki - 180 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: GRUPA 47.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kości wołowe - 75 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: GRUPA 48.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe - 1 515 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 49 NAZWA: GRUPA 49.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: podroby - 90 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 50 NAZWA: GRUPA 50.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: produkty mięsno-wędliniarskie - 240 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 51 NAZWA: GRUPA 51.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędliny - 1 575 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 52 NAZWA: GRUPA 52.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędliny drobiowe - 495 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 53 NAZWA: GRUPA 53.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa korzeniowe - 4 922 kg, 450 pęczków.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.10-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 54 NAZWA: GRUPA 54.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa liściaste - 930 kg, 1 720 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.13.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 55 NAZWA: GRUPA 55.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa owocowe - 620 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 56 NAZWA: GRUPA 56.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa kiszone - 510 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 57 NAZWA: GRUPA 57.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ziemniaki - 12 000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 58 NAZWA: GRUPA 58.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola - 135 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.20-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 59 NAZWA: GRUPA 59.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce tropikalne - 40 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.21.10-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 60 NAZWA: GRUPA 60.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce cytrusowe - 60 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 61 NAZWA: GRUPA 61.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce pestkowe - 70 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 62 NAZWA: GRUPA 62.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce inne - 790 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 63 NAZWA: GRUPA 63.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mak - 30 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.11.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.