eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubiewo › przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj- mięso wieprzowe, wołowe, wędliny.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-05-31

Lubiewo: przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj- mięso wieprzowe, wołowe, wędliny.
Numer ogłoszenia: 60449 - 2016; data zamieszczenia: 31.05.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej , 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 33 412 25 wew. 306, faks 0-52 3341225 wew.316.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj- mięso wieprzowe, wołowe, wędliny..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 Boczek świeży kg 50 golonka kg 500 golonka kg 500 karkówka kg 150 Kości wieprzowe kg 500 łopatka kg 1800 Mięso gulaszowe kg 350 Mięso mielone kg 350 polędwiczki kg 30 schab kg 1800 słonina kg 20 szynka kg 1800 Tusze wieprzowe kg 250 żeberka kg 350 Część II: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 boczek kg 1200 podgardle kg 20 Kości wieprzowe kg 400 Część III: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 Żołądki wołowe kg 500 wątroba kg 400 ozory kg 20 Część IV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 szynka kg 300 szynka kg 300 szynka kg 150 Część V: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 300 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Część VI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 Wędlina krwista kg 250 kaszanka kg 300 Część VII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Wędlina średnio rozdrobniona kg 200 Wędlina drobno rozdrobniona kg 250 Wędlina grubo rozdrobniona kg 300 Wędlina drobno rozdrobniona kg 250 Wędlina drobno rozdrobniona kg 350 Wędlina drobno rozdrobniona kg 350 Wędlina drobno rozdrobniona kg 350 Wędlina drobno rozdrobniona kg 300 Wędlina średnio rozdrobniona kg 800 Część VIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Golonka wieprzowa kg 50 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 350 Wędlina wieprzowa kg 350 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 200 Wędlina wieprzowa kg 200 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 200 Wędlina wieprzowa kg 200 Część IX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Wędlina średnio rozdrobniona kg 250 Wędlina średnio rozdrobniona kg 700 Wędliny średnio rozdrobnione kg 400 Wędlina średnio rozdrobniona kg 400 Część X: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 salami kg 150 salami kg 50 Część XI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Wędliny 15131130-5 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 600 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 350 Wędlina wieprzowa kg 250 Część XII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 15131310-1 pasztetowa kg 200 pasztetowa 30 pasztetowa 50 pasztet 50 pasztetowa 150 Część XIII Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 wołowina kg 300 Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej OZ Zwartowo Część XIV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 Boczek świeży kg 20 golonka kg 50 Karkówka b/k kg 300 Karkówka z/k kg 50 Łopatka b/k kg 300 Łopatka z/k kg 50 Mięso mielone kg 100 Polędwiczki wieprzowe kg 20 Schab b/k kg 300 Schab z/k kg 50 słonina kg 50 Szynka b/k kg 400 Szynka z/k kg 50 żeberka kg 100 Część XV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 Boczek wędzony kg 150 Polędwica wędzona kg 50 baleron kg 100 Część XVI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 Flaki wołowe kg 100 Część XVII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 Szynka gotowana kg 100 Szynka wędzona kg 100 Część XVIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 Baton drobiowy kg 50 Mielonka drobiowa kg 100 Polędwica drobiowa kg 50 Pierś drobiowa kg 50 Śniadaniowa drobiowa kg 50 Szynka tostowa drobiowa kg 30 Rolada drobiowa kg 50 Szynka drobiowa kg 50 Część XIX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 Salceson czarny kg 150 Salceson ozorkowy kg 15 krupnioki kg 30 kaszanka kg 200 Część XX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Luncheon meat (lanszmit) kg 150 metka kg 80 mortadela kg 150 Parówka cienka kg 80 Parówka - serdelka kg 80 Parówka hot-dog kg 50 Część XXI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Kiełbasa śląska kg 100 Kiełbasa zwyczajna kg 400 Kiełbasa toruńska kg 100 kabanosy kg 30 Kiełbasa biała parzona kg 250 Część XXII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 Salami kg 10 2 Wędliny 151 311 30-5 Krakowska parzona kg 100 ogonówka kg 150 Szynka konserwowa prasowana kg 50 szynkowa kg 100 żywiecka kg 100 Część XXIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 pasztetowa kg 150 Część XXIV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 Wołowina b/k kg 150.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 23.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, jeżeli zamawiający odwołują się do systemów zapewniania jakości opartych na odpowiednich normach europejskich;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

okres związania cenami określonymi w ofercie wynosi 30 dni od daty podpisania umowy. po tym okresie strony dopuszczają zmiany cen określonych w ofercie dostarczanych produktów, z zastrzeżenie, iż zostaną spełnione łącznie następujące warunki:1)wyłącznym powodem zmiany cen będzie zmiana kwartalnego wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłoszonych przez Prezesa GUS w Monitorze Polskim po 30 dniach od podpisania umowy, 2) zmiana cen odpowiadać będzie, z uwzględnieniem pkt. 3 i 4 poniżej, zmianie wskaźnika, o którym mowa w pkt. 1 za ostatni kwartał, a jesli w poprzednim kwartale lub w poprzednich kwartałach ceny nie były zmieniane, sumie wskaźników kwartalnych od ostatniej zmiany cen lub od daty, w której upłynął termin związania ceną, 3) zmiana ceny danego produktu wynosić będzie co najmniej 1 grosz.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, 89-526 Lubiewo, Sucha 144..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.06.2016 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, 89-526 Lubiewo, Sucha 144 - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: wieprzowina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 Boczek świeży kg 50 golonka kg 500 golonka kg 500 karkówka kg 150 Kości wieprzowe kg 500 łopatka kg 1800 Mięso gulaszowe kg 350 Mięso mielone kg 350 polędwiczki kg 30 schab kg 1800 słonina kg 20 szynka kg 1800 Tusze wieprzowe kg 250 żeberka kg 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 boczek kg 1200 podgardle kg 20 Kości wieprzowe kg 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 Żołądki wołowe kg 500 wątroba kg 400 ozory kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: szynka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 szynka kg 300 szynka kg 300 szynka kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 300 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200 Wędlina drobiowa kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: kaszanka i inne wędliny krwiste.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 Wędlina krwista kg 250 kaszanka kg 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Wędlina średnio rozdrobniona kg 200 Wędlina drobno rozdrobniona kg 250 Wędlina grubo rozdrobniona kg 300 Wędlina drobno rozdrobniona kg 250 Wędlina drobno rozdrobniona kg 350 Wędlina drobno rozdrobniona kg 350 Wędlina drobno rozdrobniona kg 350 Wędlina drobno rozdrobniona kg 300 Wędlina średnio rozdrobniona kg 800.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Golonka wieprzowa kg 50 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 350 Wędlina wieprzowa kg 350 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 200 Wędlina wieprzowa kg 200 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 200 Wędlina wieprzowa kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: wedliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Wędlina średnio rozdrobniona kg 250 Wędlina średnio rozdrobniona kg 700 Wędliny średnio rozdrobnione kg 400 Wędlina średnio rozdrobniona kg 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: salami.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 salami kg 150 salami kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.30-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: wedliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Wędliny 15131130-5 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 300 Wędlina wieprzowa kg 600 Wędlina wieprzowa kg 250 Wędlina wieprzowa kg 350 Wędlina wieprzowa kg 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: pasztety.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 15131310-1 pasztetowa kg 200 pasztetowa 30 pasztetowa 50 pasztet 50 pasztetowa 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: wołowina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 wołowina kg 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: wieprzowina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 Boczek świeży kg 20 golonka kg 50 Karkówka b/k kg 300 Karkówka z/k kg 50 Łopatka b/k kg 300 Łopatka z/k kg 50 Mięso mielone kg 100 Polędwiczki wieprzowe kg 20 Schab b/k kg 300 Schab z/k kg 50 słonina kg 50 Szynka b/k kg 400 Szynka z/k kg 50 żeberka kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 Boczek wędzony kg 150 Polędwica wędzona kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 Flaki wołowe kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: szynka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 Szynka gotowana kg 100 Szynka wędzona kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 Baton drobiowy kg 50 Mielonka drobiowa kg 100 Polędwica drobiowa kg 50 Pierś drobiowa kg 50 Śniadaniowa drobiowa kg 50 Szynka tostowa drobiowa kg 30 Rolada drobiowa kg 50 Szynka drobiowa kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: kaszanka i inne wędliny krwiste.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 Salceson czarny kg 150 Salceson ozorkowy kg 15 krupnioki kg 30 kaszanka kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Luncheon meat (lanszmit) kg 150 metka kg 80 mortadela kg 150 Parówka cienka kg 80 Parówka - serdelka kg 80 Parówka hot-dog kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: wedliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Kiełbasa śląska kg 100 Kiełbasa zwyczajna kg 400 Kiełbasa toruńska kg 100 kabanosy kg 30 Kiełbasa biała parzona kg 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: salami.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 Salami kg 10 2 Wędliny 151 311 30-5 Krakowska parzona kg 100 ogonówka kg 150 Szynka konserwowa prasowana kg 50 szynkowa kg 100 żywiecka kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: pasztety.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 pasztetowa kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: wołowina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 Wołowina b/k kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.