eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Śrem › pieczywo, wyroby ciastkarskie, wyroby czekoladowe, artykuły spożywcze, wyroby garmażeryjne mrożone

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-11-20

POZYCJA 58746

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Śrem: pieczywo, wyroby ciastkarskie, wyroby czekoladowe, artykuły spożywcze, wyroby garmażeryjne mrożone Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Jednostka Wojskowa 4430, do kontaktów: Janusz ROGACKI, ul. Sikorskiego 2, 63-100 Śrem, woj. wielkopolskie, tel. 061 2831514, fax 061 2831802, e-mail: janusz.rogacki@wp.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.jw4430.glt.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: Jednostka Budżetowa; Inne:Jednostka Budżetowa. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: pieczywo, wyroby ciastkarskie, wyroby czekoladowe, artykuły spożywcze, wyroby garmażeryjne mrożone. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Jednostka Wojskowa 4430 63-100 Śrem ul. Sikorskiego 2 - magazyn żywnościowy. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Chleb balt.kroj. 0,6 kg. Bułka wrocław. 0,06 kg. Bułka tarta. Rogale z makiem.0,120 kg Chleb razowy 0,6 kg ( graham). Bułka razowa. 0,05kg Pączki 0,05 kg. Sernik wiedeński. Jabłecznik. Babka piaskowa. Placek drożdżowy z owoc. Drożdżówki z kruszonką. Strucel. Mazurek. Kokosanki. Fale Dunaju. Czekolada twarda 100g. Cukierki czekoladowe. Batony czekoladowe 17g. Kakao. Miód pszczeli.25g. Kawa rozpuszczalna naturalna. 100 i 200g. Budyń. Napój w proszku. Kisiel owocowy. Musztarda. Ketchup. Ocet. Pierogi z kapustą i grzybami -mrożone trwałość 8 miesięcy. Pierogi z mięsem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Krokiety z mięsem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Krokiety z kapusta i grzybami. mrożone trwałość 8 miesięcy. Naleśniki z serem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Gołąbki. mrożone trwałość 8 miesięcy. Pierogi z serem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Flaki. mrożone trwałość 8 miesięcy. 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej Zaświadczenie z właściwego urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie, rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert Zaświadczenie z właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert Dokumenty potwierdzające powołanie zespołu i harmonogram wdrożenia HACCP w Firmie zgodnie z art.59.ust.1-4 ustawy dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. 2006 Nr 171,poz.1225) - nie dotyczy zadania Nr 3 Decyzji organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o produkcji lub obrotu artykułami zgodnie z ustawą z dnia 11maja 2001r o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia art.27.ust.1-2 ( Dz. U. 2001 Nr 63,poz.634) 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.11.00 - Chleb Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.11.00 - Chleb Oryginalny kod CPV: 15.81.12.00 - Rogaliki Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.12.00 - Rogaliki Oryginalny kod CPV: 15.84.21.00 - Czekolada Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.21.00 - Czekolada 15.85.12.33 - 15.85.12.33 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Powyżej 60.000 euro 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 01.01.2007; lub data zakończenia: 31.12.2007

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: dla zadania nr 1 1520 zł dla zadania nr 2 959 zl dla zadania nr 3 592 zł dla zadania nr 4 727 zł 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: Zgodnie z SIWZ. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Cena 100% Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: art.24, art.22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych ( Dz.U. 2004 Nr 19, poz.177 z póz. zm.)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jw4430.glt.pl. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2006 godzina 12:45. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 05.12.2006, godzina 13:00, Jednostka Wojskowa 4430 63-100 Śrem ul. Sikorskiego 2 Budynek Logistyki pokój Nr 3.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 14.11.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Pieczywo. 1) Krótki opis: Chleb balt.kroj. 0,6 kg. Bułka wrocław. 0,06 Bułka tarta. Rogale z makiem.0,120 kg Chleb razowy 0,6 kg ( graham). Bułka razowa. 0,05kg. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00. 3) Wielkość lub zakres: Chleb balt.kroj. 0,6 kg. 65.000 kg Bułka wrocław. 0,06 kg.13.000 kg Bułka tarta. 800 kg Rogale z makiem.0,120 kg 4200 kg Chleb razowy 0,6 kg ( graham). 4000 kg Bułka razowa. 0,05kg 2500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: wyroby ciastkarskie. 1) Krótki opis: Pączki 0,05 kg. Sernik wiedeński. Jabłecznik. Babka piaskowa. Placek drożdżowy z owoc. Drożdżówki z kruszonką. Strucel. Mazurek. Kokosanki. Fale Dunaju. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.12.00. 3) Wielkość lub zakres: Pączki 0,05 kg.1300 kg Sernik wiedeński.1600 kg Jabłecznik.1000 kg Babka piaskowa. 800 kg Placek drożdżowy z owoc.2500 kg Drożdżówki z kruszonką. 2200 kg Strucel. 700 kg Mazurek.600 kg Kokosanki.800 kg Fale Dunaju. 1000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: wyroby czekoladowe, artykuły spozywcze. 1) Krótki opis: Czekolada twarda 100g. Cukierki czekoladowe. Batony czekoladowe 17g. Kakao. Miód pszczeli.25g. Kawa rozpuszczalna naturalna. 100 i 200g. Budyń. Napój w proszku. Kisiel owocowy. Musztarda. Ketchup. Ocet. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00. 3) Wielkość lub zakres: Czekolada twarda 100g.1200kg Cukierki czekoladowe. 800kg Batony czekoladowe 17g. 500kg Kakao 120 kg Miód pszczeli.25 g. 300kg Kawa rozpuszczalna naturalna. 100 i 200g. 150 kg Budyń 600 kg Napój w proszku.500kg Kisiel owocowy.400kg Musztarda.600kg Ketchup.500kg Ocet 500 l. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: wyroby garmażeryjne mrożone. 1) Krótki opis: Pierogi z kapustą i grzybami -mrożone trwałość 8 miesięcy. Pierogi z mięsem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Krokiety z mięsem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Krokiety z kapusta i grzybami. mrożone trwałość 8 miesięcy. Naleśniki z serem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Gołąbki. mrożone trwałość 8 miesięcy. Pierogi z serem. mrożone trwałość 8 miesięcy. Flaki. mrożone trwałość 8 miesięcy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.12.33. 3) Wielkość lub zakres: Pierogi z kapustą i grzybami -mrożone trwałość 8 miesięcy. 1000kg Pierogi z mięsem. mrożone trwałość 8 miesięcy. 1585123390 1300 kg Krokiety z mięsem. mrożone trwałość 8 miesięcy.1585123390 800 kg Krokiety z kapusta i grzybami. mrożone trwałość 8 miesięcy.1000kg Naleśniki z serem. mrożone trwałość 8 miesięcy.800kg Gołąbki. mrożone trwałość 8 miesięcy. 1000kg Pierogi z serem. mrożone trwałość 8 miesięcy. 800 kg Flaki. mrożone trwałość 8 miesięcy. 800 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.