eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Śrem › mięso przetwory mięsne, udko z kurczaka, filet z kurczaka

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-11-20

POZYCJA 58744

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Śrem: mięso przetwory mięsne, udko z kurczaka, filet z kurczaka Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Jednostka Wojskowa 4430, do kontaktów: Janusz ROGACKI, ul. Sikorskiego 2, 63-100 Śrem, woj. wielkopolskie, tel. 061 2831514, fax 061 2831802, e-mail: janusz.rogacki@wp.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.jw4430.glt.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: Jednostka Wojskowa 4430, Janusz ROGACKI, ul. Sikorskiego 2, 63-100 Śrem, woj. wielkopolskie, tel. 061 28 31 514, fax 061 28 31 802, e-mail: janusz.rogacki@wp.pl, www.jw4430.glt.pl. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: Jednostka Budżetowa; Inne:Jednostka Budżetowa. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: mięso przetwory mięsne, udko z kurczaka, filet z kurczaka. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Jednostka Wojskowa 4430 63-100 Śrem ul. Sikorskiego 2 -magazyn żywnościowy. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: mięso wieprzowe, wędzonki, kiełbasy podsuszane, kiełbasy drobnorozdrobnione, kiełbasy sredniorozdrobnione, kiełbasy gruborozdrobnione, wyroby podrobowe, udko z kurczaka,filet z kurczaka 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. Zaświadczenie z właściwego urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie, rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Zaświadczenie z właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Dokumenty potwierdzające powołanie zespołu i harmonogram wdrożenia HACCP w Firmie zgodnie z art.59.ust.1-4 ustawy dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. 2006 Nr 171,poz.1225). Decyzji organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o produkcji lub obrotu artykułami zgodnie z ustawą z dnia 11maja 2001r o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia art.27.ust.1-2 ( Dz. U. 2001 Nr 63,poz.634) 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.12.10 - Szynka wędzona Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.12.10 - Szynka wędzona Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Powyżej 60.000 euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 01.01.2007; lub data zakończenia: 31.12.2007

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: dla mięsa - 2033 zł dla przetworów mięsnych - 2488 zł udko z kurczaka, filet z kurczaka - 855 zł 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: Zgodnie z SIWZ. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Cena 100% Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenia zgodnie z art.24 i art.22.ust.1 ustawy Prawo zamówien publicznych (Dz. u . 2004 Nr 19,poz.177 z póz.zm.)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jw4430.glt.pl. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2006 godzina 09:45. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 05.12.2006, godzina 10:00, Jednostka Wojskowa 4430 63-100 Śrem ul. Sikorskiego 2 Budynek Logistyki pokój Nr 3.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 14.11.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Mięso wieprzowe. 1) Krótki opis: Łopatka wieprzowa b/k Schab wieprzowy b/k Wołowina bez kości-extra Karkówka b/k Żeberka wieprzowe Golonka wieprzowa. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Łopatka wieprzowa b/k 4500 kg Schab wieprzowy b/k 3000 kg Wołowina bez kości-extra 4700 kg Karkówka b/k 4200 kg Żeberka wieprzowe1200 kg Golonka 2500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Przetwory mięsne. 1) Krótki opis: Kiełbasa podlaska Kiełbasa mielonka Kiełbasa śląska Kiełbasa parówkowa Mortadela Kiełbasa zielonogórska Kiełbasa piwna Szynka prasowana Szynka wiejska 700kg Baleron Polędwica sopocka Kiełbasa krakowska parz. Kiełbasa jałowcowa Kiełbasa żywiecka Biała kiełbasa parzona Kiełbasa szynkowa Kiszka , kaszana Kiszka pasztetowa Salceson Kości wieprzowe Kiełbasa myśliwska400kg Boczek wędz. b/k Kiełbasa zwyczajna Szynka staropolska Kiełbasa krakowska. sucha Kiełbasa polska Kabanosy Smalec. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33. 3) Wielkość lub zakres: Kiełbasa podlaska1700kg Kiełbasa mielonka1400kg Kiełbasa śląska1700kg Kiełbasa parówkowa 1600kg Mortadela 1000kg Kiełbasa zielonogórska1300kg Kiełbasa piwna1400kg Szynka prasowana800kg Szynka wiejska700kg Baleron800kg Polędwica sopocka600kg Kiełbasa krakowska parz.1400kg Kiełbasa jałowcowa800kg Kiełbasa żywiecka1250kg Biała kiełbasa parzona500kg Kiełbasa szynkowa800kg Kiszka , kaszana400kg Kiszka pasztetowa 400kg Salceson 400kg Kości wieprzowe 1500kg Kiełbasa myśliwska 400 kg Boczek wędz. b/k 1500kg Kiełbasa zwyczajna 1000 kg Szynka staropolska 500 kg Kiełbasa krakowska. sucha 600kg Kiełbasa polska400kg Kabanosy 600kg Smalec 1500kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Udko z kurczaka, filet z kurczaka. 1) Krótki opis: Udka z kurczaka - świeże Filet z kurczaka- świeże. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.12.00. 3) Wielkość lub zakres: Udka z kurczaka - świeże4500kg Filet z kurczaka- świeże3000kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.