eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gródek n/Dunajcem › Dostawa art. mleczarskich i tłuszczy oraz pieczywa i wyrobów piekarniczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-03-03

Gródek n/Dunajcem: Dostawa art. mleczarskich i tłuszczy oraz pieczywa i wyrobów piekarniczych
Numer ogłoszenia: 58566 - 2010; data zamieszczenia: 03.03.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej , Bartkowa 207, 33-318 Gródek n/Dunajcem, woj. małopolskie, tel. 018 4401064, faks 018 4401065.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/323

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Słuzby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa art. mleczarskich i tłuszczy oraz pieczywa i wyrobów piekarniczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy asortymentu z: GRUPY I - artykuły mleczarskie i tłuszcze. GRUPY II - pieczywo i wyroby piekarnicze. wyprodukowanych zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie Polskimi Normami i wymogami. GRUPA I - ARTYKUŁY MLECZARSKIE I TŁUSZCZE. - artykuły mleczarskie i tłuszcze. Jm. ilość Symbol PCV 1. Jogurt pyszny danone 100-150g szt 500 15551310-1 2. Jogurt 150g. Jogobella szt 400 15551310-1 3. Jogurt naturalny l 60 15551310-1 4. Ser pleśniowy 100-150g Kg 50 15544000-3 5. Mleko skondensowane niesłodzone 411g kg 80 15551310-1 6. Mleko w proszku pełne 500g Kg 270 15551310-1 7. Ser fetta 30 % 270g Kg 100 15543100-7 8. Ser fromage 100g Kg 130 15511600-9 9. Ser homogenizowany owocowy miechów - Danio 150g Kg 100 15511700-0 10. Ser oscypek kg 60 15542300-2 11. Ser homogenizowany Turek 450g Kg 130 15543000-6 12. Ser edamski Kg 130 15543000-6 13. Ser salami Kg 150 15544000-3 14. Ser radamer kg 80 15543000-6 15. Ser gouda Kg 120 15544000-3 16. Ser wędzony-rolada ustrzycka Kg 120 15544000-3 17. Ser mozarrellla Kg 70 15544000-3 18. Ser jednorazowy 20g ( catering) szt 1200 15544000-3 19. Ser ziarnisty 150g Kg 170 15544000-3 20. Ser topiony 25g Kg 150 15544000-3 21. Ser topiony - kostka 100g kg 40 15544000-3 22. Ser topiony Kiri 20g ( catering ) szt 1800 15543000-6 23. Ser tartare 150g Kg 130 15543000-6 24. Bryndza - kubki 100-150g Kg 50 15543000-6 25. Serek kremowy łososiowy 125g Kg 70 15543000-6 26. Serek kremowy 125g Kg 50 15543000-6 27. Ser almette 150g Kg 130 15543000-6 28. Serek do chleba Turek 150g kg 80 15543000-6 29. Twaróg półtłusty kostka 250g Kg 130 15543000-6 30. Twaróg mielony -piekarniczy kg 60 15543000-6 31. Śmietana 18% kubki 400ml l 1100 15543000-6 32. Śmietana kremówka 30% karton l 50 15542100-0 33. Smietanka do kawy jednorazowa szt 12000 15542100-0 34. Masło 200g kg 360 15512000-0 35. Olej 0,9- -3 l l 550 15512000-0 36. Margaryna palma 250g kg 170 15512000-0 37. Masło roślinne 500g kg 100 15531000-8 38. Masło jednorazowe 10g szt 1000 15411100-3 GRUPA II : PIECZYWO I WYROBY PIEKARNICZE. Nazwa artykułu j. miary ilość Symbol CPV 1. Chleb pszenny kg 4500 15811000- 6 2. Chleb razowy kg 1500 15811000- 6 3. Chleb gruboziarnisty kg 500 15811000- 6 4. Bułki 50g pszenne szt 500 15811000- 6 55. Bułka tarta kg 150 15811000- 6 Są to orientacyjne ilości planowanych zakupów w 2010-2011 r. Uwaga: 1. Podane orientacyjne ilości w/w produktów mają charakter szacunkowy, co oznacza że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw lub podstawą do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia wielkości dostaw..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.13.10 - Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15.54.40.00 - Ser twardy 15.54.31.00 - Ser z przerostami pleśni 15.51.16.00 - Mleko skondensowane 15.51.17.00 - Mleko w proszku 15.54.23.00 - Ser feta 15.54.30.00 - Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15.53.10.00 - 15.53.10.00 15.81.10.00 - Pieczywo .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.04.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na podstawie wypełnionych dokumentów i oświadczeń (spełnia/ nie spełnia.) Nie spełnienie jednego lub więcej warunków będzie skutkować wykluczeniem z postępowania.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1 - Cena - 85
  • 2 - Utrzymanie stałej ceny - 15

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/112
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Słuzby Więziennej w Bartkowej Bartkowa 207 33-318 Gródek n/Dunajcem Pokój 122.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.03.2010 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Słuzby Więziennej w Bartkowej Bartkowa 207 33-318 Gródek n/Dunajcem Recepcja.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.