eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnów Opolski › Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-02-12

Tarnów Opolski: Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim.
Numer ogłoszenia: 57406 - 2013; data zamieszczenia: 12.02.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Dziecka im. Janusza Korczaka , ul. Korczaka 1, 46-050 Tarnów Opolski, woj. opolskie, tel. 0 77 46 44 112, faks 0 77 46 44 112.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część I Różne produkty spożywcze: Określenie przedmiotu zamówienia: ananas w puszce ok. 500 g - 40 szt, brzoskwinia w syropie ok. 800 g - 40 szt, budyń różne smaki ok. 35 g - 200 szt, bułka tarta 0,5 kg - 60 szt, cukier 1 kg - 400 kg, ciastka kruche różne - 130 kg, cukier waniliowy ok. 20 g - 100 szt, chrupki kukurydziane ok. 100 g - 200 szt, cukier puder ok. 0,5 kg - 20 szt, cynamon ok. 20 g - 30 szt, dżemy różne smaki niskosłodzone ok. 300 g - 300 szt, groszek zielony konserwowy ok. 400 g - 80 szt, galaretka w proszku różne smaki ok. 80 g - 300 szt, herbata zwykła granulowana 100 g - 70 szt, herbata zwykła expresowa 100 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, herbata owocowa expresowa ok. 30 sztuk w opakowaniu - 60 opakowań, herbata owocowa rozpuszczalna różne smaki ok 300g - 100 szt, kasza jęczmienna 1kg - 30 kg, kasza gryczana 1 kg - 30 kg, kakao rozpuszczalne ok. 350 g - 80 szt, kakao ciemne 100 g - 20 szt, kasza manna 1kg - 20 kg, koncentrat pomidorowy 30% ok. 170 g - 180 sztuk, kawa zbożowa expresowa ok. 20 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, kawa zbożowa rozpuszczalna ok. 150 g - 20 szt, kisiel różne smaki ok. 40 g - 300 szt, kukurydza w puszce ok. 400 g - 200 szt, kwasek cytrynowy ok. 20 g - 50 szt, ketchup 500 g - 200 szt, konserwa rybna w oleju lub pomidorach ok. 170 g - 150 szt, krem czekoladowy ok. 400 g - 100 szt, liść laurowy ok. 6 g - 30 szt, mąka pszenna typ 500 1 kg - 300 kg, mąka ziemniaczana 1 kg - 30 kg, makaron rosołowy 250 g - 100 szt, makaron świderki i kolanka ok. 500 g - 150 szt, majonez ok. 300 g - 150 szt, majeranek ok. 8 g - 20 szt, musztarda ok. 180 g - 50 szt, miód naturalny wielokwiatowy ok. 400 g - 100 szt, musli owocowe ok. 300 g - 150 szt, olej rzepakowy 1 l - 170 szt, proszek do pieczenia ok. 20 g - 100 szt, płatki owsiane 0,5 kg - 30 szt, płatki kukurydziane ok. 250 g - 200 szt, pasztet drobiowy ok. 130 g - 300 szt, pieprz naturalny mielony ok. 20 g - 60 szt, papryka mielona słodka ok. 20 g - 60 szt, paluszki ok. 80 g - 400 szt, przyprawa bazylia ok. 10 g - 30 sztuk, przyprawa oregano ok. 10 g - 30 szt, paprykarz rybny ok. 130 g - 200 szt, ryż 1 kg - 100 kg, sól 1 kg - 80 kg, sok owocowy wysokosłodzony ok. 420 ml - 100 szt, soki przecierowe owocowe różne smaki ok. 300 ml - 600 szt, suchary ok. 290 g - 30 szt, woda mineralna gazowana i niegazowana 0,5 l - 400 szt, woda mineralna niegazowana 5 l - 50 szt, wafle różne smaki - 70 kg, ziele angielskie ok. 15 g - 30 szt. część II Pieczywo: Określenie przedmiotu zamówienia: bułka zwykła ok. 90 g - 2500 szt, bułka śniadaniowa ok. 70 g - 1200szt, bułka grahamka ok. 70 g - 1200 sztuk, bułka paluch ok. 40 g - 600 szt, bułka weka ok. 400 g - 200 szt, rogal maślany ok. 80 g - 1200 szt, drożdżówka różne nadzienie ok. 90 g - 1000 szt, pączek z marmoladą ok. 90 g - 200 szt, chleb zwykły ok. 1 kg - 800 szt, chleb wieloziarnisty ok. 450 g - 500 szt, chleb razowy ok. 500 g - 500 szt. część III Mrożonki : Określenie przedmiotu zamówienia: filet rybny nieglazurowany miruna - 60 kg, filet rybny nieglazurowany sola - 50 kg, filet rybny glazurowany mintaj - 20 kg, fasolka szparagowa żółta 2,5 kg - 30 kg, fasolka szparagowa zielona 2,5 kg - 30 kg, frytka karbowana do piekarnika 1 kg - 80 kg, kalafior od 2,5 - 5 kg - 30 kg, włoszczyzna paski 4 skł od 2,5 do 5 kg - 300 kg, bukiet warzyw 3-skł brokuł, kalafior, marchewka od 2,5 do 5 kg - 80 kg, mieszanka kompotowa - 250 kg część IV Mięso i wędliny : Określenie przedmiotu zamówienia: kiełbasa parówka cienka wp. - 100 kg, kiełbasa śląska wp - 100 kg, kiełbasa szynkowa wp - 50 kg, kiełbasa krakowska sucha - 50 kg, kiełbasa żywiecka - 50 kg, kiełbasa biała parzona wp. - 50 kg, szynka gotowana wp - 50 kg, szynka cygańska - 50 kg, boczek wędzony - 15 kg, słonina świeża - 20 kg, łopatka wp b/k - 200 kg, szynka wp b/k b/s - 50 kg, wołowe gulasz b/k - 50 kg, schab wp z kością - 50 kg, wątroba wp - 30 kg. część V Nabiał, Mleko i Przetwory Mleczne : Określenie przedmiotu zamówienia: jogurt owocowy różne smaki ok. 150 g - 1700 szt, kefir ok. 400 g - 200 szt, masło extra 200 g 82% tłuszczu - 1500 szt, mleko folia 2 % tłuszczu 0,9 l- 4000 szt, maślanka naturalna ok. 350 g - 100 szt, ser żółty ok. 45% tłuszczu - 100 kg, serek topiony 100 g różne smaki - 500 szt, serek homogenizowany różne smaki ok. 125 g - 1300 szt, śmietana 18% tłuszczu ok. 400 g - 400 szt, śmietana kremówka 30% tłuszczu ok. 180 g - 30 szt, twaróg półtłusty - 100 kg. część VI Jaja : Określenie przedmiotu zamówienia: jaja klasa M - 6000 szt. część VII Drób mrożony : Określenie przedmiotu zamówienia: filet z kurczaka - 50 kg, ćwiartka z kurczaka - 120 kg, porcja rosołowa - 50 kg, skrzydełka z kurcząt - 50 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca powinien posiadać uprawnienia do wykonywania dostaw żywności wynikające z właściwego rejestru albo wpisu do ewidencji działalności gospodarczej Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku: Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca powinien posiadać wiedzę i doświadczenie w zakresie dostawy. Przedstawić referencje w dostawie żywności tzn. co najmniej dwóch dostaw żywności o wartości odpowiadającej co najmniej wartości dostawy przedstawionej w ofercie. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca powinien dysponować sprzętem niezbędnym do dostaw warzyw i owoców. Oświadczenie, że dysponuje transportem samochodowym do przewozu warzyw i owoców spełniający wymogi HACCP. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca oświadcza że, dysponuje osobami posiadającymi uprawnienia do wykonywania prac w procesie produkcji i w obrocie żywnością tzn. posiadającymi aktualne badania lekarskie do wykonywania prac w procesie produkcji i w obrocie żywności. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
    • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Dopuszcza się zmianę postanowień umowy w przypadku zmiany podatku VAT w trakcie trwania zamówienia.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ddtarnowopolski.biuletyn.info.pl www.domdziecka.tarnowopolski.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim, 46-050 Tarnów Opolski ,ul. Korczaka 1 od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 15.30.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.02.2013 godzina 09:40, miejsce: Dom Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim, 46-050 Tarnów Opolski ,ul. Korczaka 1 od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 15.30.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Różne Produkty Spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas w puszce ok. 500 g - 40 szt, brzoskwinia w syropie ok. 800 g - 40 szt, budyń różne smaki ok. 35 g - 200 szt, bułka tarta 0,5 kg - 60 szt, cukier 1 kg - 400 kg, ciastka kruche różne - 130 kg, cukier waniliowy ok. 20 g - 100 szt, chrupki kukurydziane ok. 100 g - 200 szt, cukier puder ok. 0,5 kg - 20 szt, cynamon ok. 20 g - 30 szt, dżemy różne smaki niskosłodzone ok. 300 g - 300 szt, groszek zielony konserwowy ok. 400 g - 80 szt, galaretka w proszku różne smaki ok. 80 g - 300 szt, herbata zwykła granulowana 100 g - 70 szt, herbata zwykła expresowa 100 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, herbata owocowa expresowa ok. 30 sztuk w opakowaniu - 60 opakowań, herbata owocowa rozpuszczalna różne smaki ok 300g - 100 szt, kasza jęczmienna 1kg - 30 kg, kasza gryczana 1 kg - 30 kg, kakao rozpuszczalne ok. 350 g - 80 szt, kakao ciemne 100 g - 20 szt, kasza manna 1kg - 20 kg, koncentrat pomidorowy 30% ok. 170 g - 180 sztuk, kawa zbożowa expresowa ok. 20 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, kawa zbożowa rozpuszczalna ok. 150 g - 20 szt, kisiel różne smaki ok. 40 g - 300 szt, kukurydza w puszce ok. 400 g - 200 szt, kwasek cytrynowy ok. 20 g - 50 szt, ketchup 500 g - 200 szt, konserwa rybna w oleju lub pomidorach ok. 170 g - 150 szt, krem czekoladowy ok. 400 g - 100 szt, liść laurowy ok. 6 g - 30 szt, mąka pszenna typ 500 1 kg - 300 kg, mąka ziemniaczana 1 kg - 30 kg, makaron rosołowy 250 g - 100 szt, makaron świderki i kolanka ok. 500 g - 150 szt, majonez ok. 300 g - 150 szt, majeranek ok. 8 g - 20 szt, musztarda ok. 180 g - 50 szt, miód naturalny wielokwiatowy ok. 400 g - 100 szt, musli owocowe ok. 300 g - 150 szt, olej rzepakowy 1 l - 170 szt, proszek do pieczenia ok. 20 g - 100 szt, płatki owsiane 0,5 kg - 30 szt, płatki kukurydziane ok. 250 g - 200 szt, pasztet drobiowy ok. 130 g - 300 szt, pieprz naturalny mielony ok. 20 g - 60 szt, papryka mielona słodka ok. 20 g - 60 szt, paluszki ok. 80 g - 400 szt, przyprawa bazylia ok. 10 g - 30 sztuk, przyprawa oregano ok. 10 g - 30 szt, paprykarz rybny ok. 130 g - 200 szt, ryż 1 kg - 100 kg, sól 1 kg - 80 kg, sok owocowy wysokosłodzony ok. 420 ml - 100 szt, soki przecierowe owocowe różne smaki ok. 300 ml - 600 szt, suchary ok. 290 g - 30 szt, woda mineralna gazowana i niegazowana 0,5 l - 400 szt, woda mineralna niegazowana 5 l - 50 szt, wafle różne smaki - 70 kg, ziele angielskie ok. 15 g - 30 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bułka zwykła ok. 90 g - 2500 szt, bułka śniadaniowa ok. 70 g - 1200szt, bułka grahamka ok. 70 g - 1200 sztuk, bułka paluch ok. 40 g - 600 szt, bułka weka ok. 400 g - 200 szt, rogal maślany ok. 80 g - 1200 szt, drożdżówka różne nadzienie ok. 90 g - 1000 szt, pączek z marmoladą ok. 90 g - 200 szt, chleb zwykły ok. 1 kg - 800 szt, chleb wieloziarnisty ok. 450 g - 500 szt, chleb razowy ok. 500 g - 500 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet rybny nieglazurowany miruna - 60 kg, filet rybny nieglazurowany sola - 50 kg, filet rybny glazurowany mintaj - 20 kg, fasolka szparagowa żółta 2,5 kg - 30 kg, fasolka szparagowa zielona 2,5 kg - 30 kg, frytka karbowana do piekarnika 1 kg - 80 kg, kalafior od 2,5 - 5 kg - 30 kg, włoszczyzna paski 4 skł od 2,5 do 5 kg - 300 kg, bukiet warzyw 3-skł brokuł, kalafior, marchewka od 2,5 do 5 kg - 80 kg, mieszanka kompotowa - 250 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso i Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa parówka cienka wp. - 100 kg, kiełbasa śląska wp - 100 kg, kiełbasa szynkowa wp - 50 kg, kiełbasa krakowska sucha - 50 kg, kiełbasa żywiecka - 50 kg, kiełbasa biała parzona wp. - 50 kg, szynka gotowana wp - 50 kg, szynka cygańska - 50 kg, boczek wędzony - 15 kg, słonina świeża - 20 kg, łopatka wp b/k - 200 kg, szynka wp b/k b/s - 50 kg, wołowe gulasz b/k - 50 kg, schab wp z kością - 50 kg, wątroba wp - 30 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Nabiał Mleko i Przetwory Mleczne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurt owocowy różne smaki ok. 150 g - 1700 szt, kefir ok. 400 g - 200 szt, masło extra 200 g 82% tłuszczu - 1500 szt, mleko folia 2 % tłuszczu 0,9 l- 4000 szt, maślanka naturalna ok. 350 g - 100 szt, ser żółty ok. 45% tłuszczu - 100 kg, serek topiony 100 g różne smaki - 500 szt, serek homogenizowany różne smaki ok. 125 g - 1300 szt, śmietana 18% tłuszczu ok. 400 g - 400 szt, śmietana kremówka 30% tłuszczu ok. 180 g - 30 szt, twaróg półtłusty - 100 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja klasa M - 6000 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Drób mrożony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z kurczaka - 50 kg, ćwiartka z kurczaka - 120 kg, porcja rosołowa - 50 kg, skrzydełka z kurcząt - 50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.