eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Opole › ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej i cateringowej dla Uniwersytetu Opolskiego

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2014-03-14

Opole: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej i cateringowej dla Uniwersytetu Opolskiego
Numer og³oszenia: 55099 - 2014; data zamieszczenia: 14.03.2014
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - us³ugi

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Opolski , Pl. Kopernika 11A, 45-040 Opole, woj. opolskie, tel. 077 5 415977, faks 077 5415930.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.uni.opole.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej i cateringowej dla Uniwersytetu Opolskiego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: us³ugi.

II.1.4) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej i cateringowej dla Uniwersytetu Opolskiego - w podziale na 2 czê¶ci zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1A - 1B do SIWZ. a) Czê¶æ I: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas Studenckiej Konferencji -3Z Miasta- zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1A do SIWZ. b) Czê¶æ II: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej podczas Studenckiej Konferencji -3Z Miasta- zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1B do SIWZ..

II.1.5) przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych:

  • Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówieñ uzupe³niaj±cych
  • Zamawiaj±cy przewiduje udzielanie zamówieñ uzupe³niaj±cych, o których mowa w art. 67 ust.1 pkt. 6 Pzp nie przekraczaj±ce 50% warto¶ci zamówienia.

II.1.6) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.10.00.00-1, 55.52.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu nale¿y przed³o¿yæ:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:

  • o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotycz±ce przynale¿no¶ci do tej samej grupy kapita³owej

  • lista podmiotów nale¿±cych do tej samej grupy kapita³owej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, ¿e nie nale¿y do grupy kapita³owej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. wype³niony formularz ofertowy (wg za³±czonego wzoru - za³. nr 1 do SIWZ ), 2. pe³nomocnictwo podmiotów wystêpuj±cych wspólnie (je¿eli dotyczy), 3. pe³nomocnictwo dla osoby/osób podpisuj±cej ofertê i o¶wiadczenia (pe³nomocnictwo nale¿y z³o¿yæ w formie orygina³u lub notarialnie po¶wiadczonej kopii - w sytuacji, gdy ofertê podpisuje osoba, której prawo do reprezentowania Wykonawcy nie wynika z dokumentów za³±czonych do oferty).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowieñ umowy oraz okre¶lenie warunków zmian

1. Zamawiaj±cy zastrzega sobie mo¿liwo¶æ zmiany terminu realizacji us³ugi. 2. W przypadku zmniejszenia liczby uczestników us³ugi hotelarskiej/cateringowej Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do proporcjonalnego zmniejszenia wynagrodzenia.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.uni.opole.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Uniwersytet Opolski Dzia³ Zamówieñ Publicznych Pl. Kopernika 11A, 45-040 Opole.

IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 21.03.2014 godzina 10:00, miejsce: Uniwersytet Opolski Dzia³ Zamówieñ Publicznych Pl. Kopernika 11A, 45-040 Opole.

IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotycz±ce finansowania projektu/programu ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas Studenckiej Konferencji -3Z Miasta- zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1A do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas Studenckiej Konferencji -3Z Miasta- zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1A do SIWZ..

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 26.03.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej podczas Studenckiej Konferencji -3Z Miasta- zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1B do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej podczas Studenckiej Konferencji -3Z Miasta- zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1B do SIWZ..

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 26.03.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.