eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sztum › przetarg nieograniczony powyżej 60000 EURO na dostawę różnych produktów spożywczych z grupy CPV 158



Ogłoszenie z dnia 2005-10-13

POZYCJA 53972

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Sztum: przetarg nieograniczony powyżej 60000 EURO na dostawę różnych produktów spożywczych z grupy CPV 158

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny w Sztumie, do kontaktów: Lech Dziekan, Piotr Maślak tel (055) 267 28 00 fax (055) 267 28 20 dkw_sztum@sw.gov.pl, ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2772152, e-mail: zk-sztum@post.pl, www.sw.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony powyżej 60000 EURO na dostawę różnych produktów spożywczych z grupy CPV 158. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Zadanie I 1.Chleb mieszany 400g z mąki pszennej 750 do 80% i mąki żytniej 720 do 20%, krojony w woreczkach foliowych CPV 15811100-7 w ilości 185000 kg 2.Placek drożdżowy CPV 15812122-4 w ilości 6500 kg 3.Makowiec CPV 15812122-4 w ilości 600 kg 4.Bułka tarta CPV 15800000-6 w ilości 1300 kg Zadanie II 1.Cukier biały CPV 15831200-4 w ilości 18000 kg 2.Syrop (zaprawa do napojów) CPV 15831500-7 w ilości 1200 l 3.Makaron gruby (typu świderki, muszelki, rurki, zacierka,itp) 15851110-2 w ilości 12000 kg 4.Herbata czarna CPV 15863200-7 w ilości 450 kg 5.Kawa zbożowa CPV 15861100-2 w ilości 1500 kg 6.Czosnek w proszku CPV 15870000-7 w ilości 80 kg 7.Przyprawa w płynie typu maggi CPV 15870000-7 w ilości 1100 l 8.Kwasek cytrynowy CPV 15870000-7 w ilości 100 kg 9.Liść laurowy CPV 15870000-7 w ilości 35 kg 10.Papryka mielona CPV 15870000-7 w ilości 100 kg 11.Ziele angielskie CPV 15870000-7 w ilości 35 kg 12.Przyprawa do ryb CPV 15870000-7 w ilości 200 kg 13.Przyprawa typu Przyprawa szefa kuchni CPV 15870000-7 w ilości 500 kg 14.Przyprawa myśliwska CPV 15870000-7 w ilości 30 kg 15.Fix do mięsa CPV 15870000-7 w ilości 150 kg 16.Ocet CPV 15871110-8 w ilości 700 l 17.Ketchup CPV 15871230-5 w ilości 1000 kg 18.Musztarda CPV 15871250-1 w ilości 1500 kg 19.Majonez CPV 15871273-8 w ilości 150 kg 20.Sos biały w proszku CPV 15871260-4 w ilości 500 kg 21.Sos pieczeniowy w proszku CPV 15871260-4 w ilości 500 kg 22.Sos pomidorowy w proszku CPV 15871260-4 w ilości 450 kg 23.Sos sałatkowy w proszku CPV 15871260-4 w ilości 80 kg 24.Pieprz czarny CPV 15872100-2 w ilości 100 kg 25.Sól warzona CPV 15872400-5 w ilości 3000 kg 26.Bulion grzybowy CPV 15891500-5 w ilości 150 kg 27.Bulion rosół CPV 15891500-5 w ilości 500 kg 28.Zupa grzybowa w proszku CPV 15891400-4 w ilości 600 kg 29.Zupa grochowa w proszku CPV 15891000-4 w ilości 300 kg 30.Zupa kalafiorowa w proszku CPV 15891400-4 w ilości 100 kg 31.Zupa pieczarkowa CPV 15891400-4 w ilości 500 kg 32.Żurek w proszku CPV 15891400-4 w ilości 300 kg 33.Barszcz biały w proszku CPV 15891400-4 w ilości 400 kg 34.Barszcz czerwony w proszku CPV 15891400-4 w ilości 150 kg 35.Przyprawa do potraw typu Jarzynka CPV 15871270-7 w ilości 350 kg 36.Przyprawa do potraw typu Vegeta CPV 15871270-7 w ilości 50 kg 37.Koperek suszony CPV 15893000-4 w ilości 60 kg 38.Majeranek CPV 15872300-4 w ilości 80 kg 39.Pieprz ziołowy CPV 15872300-4 w ilości 100 kg 40.Budyń w proszku CPV 15892400-1 w ilości 650 kg 41.Kisiel w proszku CPV 15892400-1 w ilości 1500 kg 42.Napój w proszku CPV 15890000-3 w ilości 1000 kg. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Dostawy będą realizowane specjalistycznym transportem Wykonawcy lub innego przewoźnika do magazynu żywności w siedzibie Zamawiającego w Zakładzie Karnym w Sztumie;Sztum ul. Nowowiejskiego 14. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Wielkość zamówienia oraz podział na części zgodna z opisem przedmiotu zamówienia w pkt. II.1.3). 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.01.2006; data zakończenia: 31.12.2006;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: Zadanie I: 5000 zł; Zadanie II: 4000 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią nstępujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia; 5) wyrażą zgodę na poddanie się rygorom procedur bezpieczeństwa realizowanym w trakcie wykonywania zamówienia publicznego przez wewnętrzne służby ochrony; 6) posiadają decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej 7) posiadają certyfikat systemu HACCP lub potwierdzenie wdrażania systemu HACCP zatwiedzone w drodze decyzji przez organy urzędowej kontroli żywności. Wymagane przez Zamawiającego dokumenty są wyszczególnione w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 07.12.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 07.12.2005 godzina 09:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 07.12.2005, godzina 10:00, Zakład Karny w Sztumie, Ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, pokój nr 216.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 07.10.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.