eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grudziądz › Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2020-08-28

Ogłoszenie nr 510162325-N-2020 z dnia 28-08-2020 r.

Zakład Karny Nr 1: Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 554793-N-2020

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny Nr 1, Krajowy numer identyfikacyjny 31964100000000, ul. ul. Wybickiego 10/22, 86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 56 64 40 400, e-mail zk_1_grudziadz@sw.gov.pl, faks 56 64 40 499.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: zakład karny

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

CZĘŚĆ 1: ARTYKUŁY ZBOŻOWE Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Bułka tarta: - zapach, wygląd i smak typowy dla bułki tartej; - bez obecności szkodników i innych pozostałości; - opakowanie - do 25 kg - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15811100-7 PN-A-74101 2 500 kg 2. Chrupki kukurydziane: - opakowanie do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15613311-1 PN-A-88036:1998 260 kg 3. Kasza jęczmienna: - kasza otrzymana z ziarna jęczmienia szklistego, o cienkiej łusce, przeznaczonego do celów konsumpcyjnych; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15613100-8 PN-887A-7403 10 000 kg 4. Kasza manna: - zapach i smak - typowy dla kaszy manny; - bez obecności szkodników i innych pozostałości; - opakowanie - 0,5 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy ; 15613100-8 PN-88/A-74203 6 000 kg 5. Kasza gryczana prażona: - opakowanie: 1 -25 kg - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy ; 15614100-7 PN-A-76/A-74204 8 000 kg 6. Mąka pszenna typu 500: - barwa - biała z odcieniem żółtym; - smak i zapach - swoisty; - bez obecności szkodników zbożowo - mącznych i innych pozostałości; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności - nie mniej niż 3 m-ce od daty dostawy; 15612100-2 PN-A-74022 15 000 kg 7. Mąka ziemniaczana: - zapach i smak - typowy dla skrobi ziemniaczanej; - postać i barwa - biały proszek; - opakowania - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15623000-1 PN-A-74710 55 kg 8. Makaron (typu świderki): - o swoistym dla danego rodzaju i formy wyglądzie, sporadycznie niewielkie zniekształcenia, dopuszczalne nieliczne pstrociny; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy ; 15851100-2 PN-A-74131:1999 20 000 kg 9. Ryż biały: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15614100-6 PN-A-74220 30 000 kg 10. Wafle ryżowe bezglutenowe: - bez udziału mąk zawierających gluten; - gramatura opakowania do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy ; 15614000-5 PN-A-88114:1999 220 kg Część 2: BULIONY Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Barszcz biały w proszku: - opakowanie - do 10 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15891400-4 PN-A-94050:1996 550 kg 2. Rosół drobiowy w proszku: - opakowanie do 10 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15891500-5 PN-A-97052 4 000 kg 3. Rosół jarzynowy w proszku: - opakowanie do 10 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15892000-7 PN-A-75980:1997 4 500kg 4. Zupa pieczarkowa sypka: - opakowanie do 10 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15891400-4 PN-A-75980:1997 500 kg 5. Żurek w proszku: - opakowanie do 10 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 3 m-ce od daty dostawy; 15891400-4 PN-A-94050 450 kg Część 3: CUKIER Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Cukier biały kryształ: - opakowanie max. do 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 6 m-cy od daty dostawy. 15831200-4 PN-A-74850 5 700 kg Część 4: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE I PRZYPRAWY Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Bazylia suszona mielona: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15870000-7 PN-A-86959:1997/Az:1: 2002 90 kg 2. Biszkopty: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15882000-4 PN-A-88115:1998 230 kg 3. Budyń: - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15620000-0 PN-A-94051 450 kg 4. Cukier waniliowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15831000-2 BN-79-8133-01 75 kg 5. Curry w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15871200-6 PN-R-87022 30 kg 6. Cynamon mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-c od daty dostawy. 15871000-4 PN-A-86955 90 kg 7. Czosnek suszony granulowany: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15871000-4 PN-A-86967 65 kg 8. Galaretka niskosłodzona: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15833100-7 PN-94/A-75104 260 kg 9. Herbata granulowana: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy; 15863000-5 PN-ISO 3720 1 300 kg 10. Kawa zbożowa: - z prażonego żyta i cykorii, w pierwszym gatunku; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15861000-1 PN-A-94013 2 600 kg 11. Kisiel: - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15620000-0 PN-A-94051 280 kg 12. Koperek suszony mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15893000-4 PN-63A-77603 100 kg 13. Kwasek cytrynowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15890000-3 PN-81/A-79734 70 kg 14. Liść laurowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15871000-4 PN-R-87022 100 kg 15. Majeranek: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15872000-1 PN-A-86958 90 kg 16. Natka pietruszki suszona: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15893000-4 PN-63A-77603 100 kg 17. Papryka suszona ostra mielona: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15871000-4 PN-A-86955 155 kg 18. Pieprz czarny mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15872100-2 PN-A-86965 240 kg 19. Proszek do pieczenia: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15899000-6 PN-A-94017:1998 160 kg 20. Przyprawa do mięsa typu fix: - opakowanie - 1 kg - 5 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az: 2002 500 kg 21. Przyprawa do zup w płynie - typu maggi: - opakowanie - 1l - 5l; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15890000-3 PN-A-94052 5 500 l 22. Sól kuchenna jodowana warzona: - drobno mielona; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15872400-5 PN-C-84081 3 800 kg 23. Ziele angielskie: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy. 15870000-7 BN-67/8132-14 80 kg Część 5: DODATAKI DO POTRAW Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Majonez: - opakowanie - wiaderka do 5 kg lub słoiki; - termin przydatności do spożycia - nie mniej niż 4 m-cy od daty dostawy; 15871273-8 PN-A-86950:1995 1 900 kg 2. Musztarda; - opakowanie - wiaderka do 5 kg lub słoiki; - termin przydatności do spożycia - nie mniej niż 4 m-cy od daty dostawy; 15871250-1 PN-A-86964 1 900 kg 3. Ocet spirytusowy 10% do 5l 15871120-1 PN-72/A-79733 1 700 l Część 6: PRODUKTY SOJOWE Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Kostka sojowa: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy; 15890000-3 PN-ISO 5506:2002 400 kg 2. Kotlety sojowe: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy; 15890000-3 PN-ISO 5506:2002 1 000 kg Część 7: PRODUKTY STRĄCZKOWE Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Fasola JAŚ średni: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy; 15331130-7 PN-75/R-65031 10 000 kg 2. Groch łuskany: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - min. 4 m-ce od daty dostawy; 15311133-8 PN-A-74220:1997 9 000 kg Część 8: PRZETWORY WARZYWNE Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Chrzan tarty: - opakowanie jednostkowe- słoiki do 0,9 l; - termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. 15331400-1 PN/R-75520 100 kg 2. Fasolka szparagowa: - opakowanie maksymalnie do 3 000 ml, strąki fasoli szparagowej luzem w zalewie konserwującej, strąki całe nieuszkodzone, zalewa barwy żółtawej i żółta, opalizująca lub mętna z osadem tkanki roślinnej na dnie opakowania, konsystencja miękka - wyrównana, smak i zapach - charakterystyczny dla kukurydzy bez obcych smaków i zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. 15331464-2 PN-V-74016:2001 300 kg 3. Groszek konserwowy: - opakowanie jednostkowe od 5 kg; - ziarna groszku całe, luzem w zalewie konserwującej, nieuszkodzone, konsystencja miękka, smak i zapach charakterystyczny dla groszku, bez obcych zapachów i smaków; - termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. 15331462-3 PN-76/A-77803 600 kg 4. Koncentrat pomidorowy 30%: - opakowanie - od 0,9 kg do 5 kg; (brak widełek) - termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. 15331427-6 PN-75/A-77601 7 000 kg 5. Kukurydza konserwowa: - opakowanie od 1 kg do 5 kg; - ziarna młodej kukurydzy luzem w zalewie konserwującej, ziarna całe nieuszkodzone, zalewa barwy żółtawej i żółta, opalizująca lub mętna z osadem tkanki roślinnej na dnie opakowania, konsystencja miękka - wyrównana, smak i zapach - charakterystyczny dla kukurydzy bez obcych smaków i zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. 15331470-2 PN-A-77807 1 500 kg 6. Leczo pieczarkowe: - produkt spożywczy otrzymany ze świeżych warzyw i grubo pokrojonych pieczarek z dodatkiem soli kuchennej, utrwalony przez pasteryzację; - konsystencja - półpłynna do gęstej, z widocznymi kawałkami warzyw i pieczarek; - opakowanie od 0,9 l do 5l - termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. 15331135-2 PN-A-86951:2006 3 000 kg 7. Pieczarki pasteryzowane: - opakowanie do 5 kg; - krojona, w zalewie naturalnej - termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. 15331430-0 PN-A-86955:1:1997/Az1:2002 1 000 kg Część 9: PRZETWORY OWOCOWE Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Dżem brzoskwiniowy: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg; - termin przydatności do spożycia min. 4 m-ce od daty dostawy. 15332230-5 PN-93/A-75103 5 000 kg 2. Dżem truskawkowy: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - termin przydatności do spożycia min. 4 m-ce od daty dostawy. 15332290-3 PN-A-75100 5 000 kg 3. Kompot truskawkowy: - słoik o pojemności 0,9 l - 1 l, wygląd - widoczne całe owoce, zalewa klarowna, ekstrakt ogólny nie mniej niż 20 %, smak i zapach smak słodki, charakterystyczny dla kompotu truskawkowego, - termin przydatności do spożycia min. 4 m-ce od dnia dostawy. 15332100-5 PN-75/A-75953 350 l 4. Marmolada wieloowocowa: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg; - termin przydatności do spożycia min. 4 m-ce od daty dostawy; 15332230-5 PN-93/A-75103:1993 6 000 kg 5. Miód naturalny: - opakowania jednostkowe 25g; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 m-ce od daty dostawy. 15831600-8 PN-88/A77626 80 kg Część 10: TŁUSZCZE Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Masło: - zawartość tłuszczu zwierzęcego nie mniej niż 82% - opakowania bez uszkodzeń - masło w kostkach 0,2 kg, - termin przydatności do spożycia min. 21 dni od dnia dostawy. 15530000-2 PN - A - 86155 60 kg 2. Margaryna do smarowania pieczywa: - zawartość tłuszczu nie mniej niż 40%; - opakowania bez uszkodzeń; - margaryna w kostkach 0,25 kg; - termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 30 dni; 15431100-9 PN - A - 86901 30 500 kg 3. Olej roślinny jadalny: - opakowanie - butelki od 1 l do 5 l; - termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 60 dni; - opakowania bez uszkodzeń 15411100-3 PN - A - 86908 3 500 l Część 11: RYBY I PRZETWORY RYBNE Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Burgery rybne panierowane mrożone: - termin przydatności do spożycia min. 4 m-cy 15200000-0 PN-A-86772:1985 6 000 kg 2. Miruna: - filet ze skórą SHP - termin przydatności do spożycia min. 4 m-cy 15221000-3 PN-A-86753:1996 700 kg 3. Paprykarz szczeciński: - opakowanie jednostkowe 0,330 kg - termin przydatności do spożycia min. 4 m-cy 15243000-3 PN-A-86763:1991/Az 4:2001 4 000 kg 4. Sałatka rybna: - opakowanie jednostkowe 0,330 kg - termin przydatności do spożycia min. 4 m-cy 15243000-3 PN-A-86763:1991/ Az 4:2001 1 000 kg 5. Śledź solony typu matias: - termin przydatności do spożycia min. 4 m-cy 15220000-6 PN-A-86759:1994 170 kg

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15800000-6


Dodatkowe kody CPV: 15613311-1, 15612100-2, 15623000-1, 15851100-2, 15613100-8, 15814100-7, 15614100-6, 15614000-5, 15811100-7, 15891400-4, 15891500-5, 15892000-7, 15831200-4, 15870000-7, 15882000-4, 15620000-0, 15831000-2, 15871200-6, 15871000-4, 15833100-7, 15863000-5, 15861000-1, 15893000-4, 15899999-3, 15872000-1, 15872100-2, 15899000-6, 15871270-7, 15872400-5, 15870000-7, 15871273-8, 15871250-1, 15871120-1, 15331130-7, 15311133-8, 15331400-1, 15331464-2, 15331462-3, 15331427-6, 15331470-2, 15331135-2, 15331430-0, 15332230-5, 15332290-3, 15332100-5, 15831600-8, 15530000-2, 15431100-9, 15411100-3, 15200000-0, 15221000-3, 15243000-3, 15220000-6

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Dostawy artykułów zbożowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 180495.75
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPUH Margo Grzegorz Środa
Email wykonawcy: ppuhmargo@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Lipowa 6
Kod pocztowy: 87-707
Miejscowość: Zakrzewo
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 189172.20
Oferta z najniższą ceną/kosztem 189172.20
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 310573.29
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Dostawy bulionów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 18950
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 18963
Oferta z najniższą ceną/kosztem 18963
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 216250.56
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Dostawy cukru

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 13680
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPUH Margo Grzegorz Środa
Email wykonawcy: ppuhmargo@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Lipowa
Kod pocztowy: 87-707
Miejscowość: Zakrzewo
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 13727.88
Oferta z najniższą ceną/kosztem 13727.88
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 15143.76
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Dostawy różnych artykułów spożywczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 36310
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 39745.04
Oferta z najniższą ceną/kosztem 39745.04
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 145802.85
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Dostawy dodatków do potraw

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 11200
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych Doro
Email wykonawcy: doro@doro.net.pl
Adres pocztowy: ul. Młyńska 30
Kod pocztowy: 88-100
Miejscowość: Inowrocław
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 12420.36
Oferta z najniższą ceną/kosztem 12420.36
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 22696.98
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: Dostawy produktów sojowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 9040
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych DORO
Email wykonawcy: doro@doro.net.pl
Adres pocztowy: ul. Młyńska 30
Kod pocztowy: 88-100
Miejscowość: Inowrocław
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9655.20
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9655.20
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 11664
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 7

NAZWA: Dostawy produktów strączkowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 41500
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 45202.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 45202.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 120487.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 8

NAZWA: Dostawy przetworów warzywnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 43120
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: F.H. Gracja Jolanta Zdunek
Email wykonawcy: f.h.gracja@wp.pl
Adres pocztowy: ul. A. Mickiewicza 13
Kod pocztowy: 98-354
Miejscowość: Siemkowice
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 47355
Oferta z najniższą ceną/kosztem 47355
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 75750.75
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 9

NAZWA: Dostawy przetworów owocowych

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Wykonawca, który złożył najkorzystniejszą ofertę uchylił się od podpisania umowy. Kolejni dwaj również nie wyrazili chęci podpisania umowy. Czwarta w kolejności oferta przewyższa kwotę jaką zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia art. 93 ust 1 pkt 4) ustawy Pzp.

CZĘŚĆ NR: 10

NAZWA: Dostawy tłuszczów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 111360
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: RAFPOL Hurtownia Wielobranżowa
Email wykonawcy: rafpolkalisz@wp.pl
Adres pocztowy: ul.Romańska 74
Kod pocztowy: 62-800
Miejscowość: Kalisz
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 119857.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 119857.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 148962.03
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 11

NAZWA: Dostawy ryb i przetworów rybnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 65650
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: P.H.U. SUKCES Marzena Stor
Email wykonawcy: sukces@data.pl
Adres pocztowy: ul. Łużycka 9
Kod pocztowy: 86-300
Miejscowość: Grudziądz
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 75022.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 75022.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 175192.29
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.