eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sztum › Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-12-06

Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów.
Numer ogłoszenia: 504288 - 2013; data zamieszczenia: 06.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I Wędliny i podroby wieprzowe: 1. boczek wędzony w ilości 230 kg; CPV 15131200-7; 2. podgardle wędzone w ilości 330 kg; CPV 15131200-7; 3. kaszanka krwista w ilości 900 kg; CPV 15131134-3 4. kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 160 kg; CPV 15131130-5 5. kiełbasa czosnkowa w ilości 1250 kg; CPV 15131130-5 6. kiełbasa krakowska parzona w ilości 160 kg; CPV 15131130-5 7. kiełbasa mielonka w ilości 600 kg; CPV 15131130-5 8. kiełbasa mortadela z papryką w ilości 700 kg; CPV 15131130-5 9. kiełbasa kanapkowa w ilości 600 kg; CPV 15131130-5 10. kiełbasa parówkowa w ilości 1300 kg; CPV 15131130-5 11. kiełbasa zielonogórska w ilości 150 kg; CPV 15131130-5 12. kiełbasa zwyczajna w ilości 700 kg; CPV 15131130-5 13. kiełbasa golonkowa w ilości 75 kg; CPV 15131130-5 14. kiełbasa luncheon meat w ilości 600 kg; CPV 15131130-5 15. szynka z warzywami w galarecie w ilości 75 kg; CPV 15131130-5 16. pasztetowa w ilości 600 kg; CPV 15114000-0 17. wątrobianka w ilości 600 kg; CPV 15114000-0 18. salceson biały w ilości 600 kg; CPV 15114000-0 19. salceson podrobowy w ilości 600 kg; CPV 15114000-0 Część II Wędliny drobiowe: 1. kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 3700 kg; CPV 15131135-0; 2. kiełbasa pierś z indyka w ilości 450 kg; CPV 15131135-0; 3. kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 900 kg; CPV 15131135-0; 4. serdelka drobiowa w ilości 3600 kg; CPV 15131135-0; 5. kiełbasa drobiowa w ilości 5000 kg; CPV 15131135-0; 6. kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 7300 kg; CPV 15131135-0; 7. kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 450 kg; CPV 15131135-0; 8. paluszki drobiowe w ilości 9000 kg; CPV 15131135-0; 9. polędwica drobiowa w ilości 450 kg; CPV 15131135-0..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5, 15.11.40.00-0, 15.13.11.35-0.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.05.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.12.2013 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie 82-400 Sztum Ul. Nowowiejskiego 14.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Wędliny i podroby wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. boczek wędzony w ilości 230 kg; 2. podgardle wędzone w ilości 330 kg;3. kaszanka krwista w ilości 900 kg; 4. kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 160 kg; 5. kiełbasa czosnkowa w ilości 1250 kg; 6. kiełbasa krakowska parzona w ilości 160 kg; 7. kiełbasa mielonka w ilości 600 kg; CPV 15131130-5 8. kiełbasa mortadela z papryką w ilości 700 kg; 9. kiełbasa kanapkowa w ilości 600 kg; 10. kiełbasa parówkowa w ilości 1300 kg; 11. kiełbasa zielonogórska w ilości 150 kg; 12. kiełbasa zwyczajna w ilości 700 kg; 13. kiełbasa golonkowa w ilości 75 kg; 14. kiełbasa luncheon meat w ilości 600 kg; 15. szynka z warzywami w galarecie w ilości 75 kg; 16. pasztetowa w ilości 600 kg; 17. wątrobianka w ilości 600 kg; 18. salceson biały w ilości 600 kg; 19. salceson podrobowy w ilości 600 kg;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5, 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 3700 kg; 2. kiełbasa pierś z indyka w ilości 450 kg; ; 3. kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 900 kg; 4. serdelka drobiowa w ilości 3600 kg; 5. kiełbasa drobiowa w ilości 5000 kg; 6. kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 7300 kg; 7. kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 450 kg; 8. paluszki drobiowe w ilości 9000 kg; 9. polędwica drobiowa w ilości 450 kg;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.