eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zielona Góra › dostawy artykułów żywnościowych na potrzeby jednostek organizacyjnych Lubuskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-11-29

Zielona Góra: dostawy artykułów żywnościowych na potrzeby jednostek organizacyjnych Lubuskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy
Numer ogłoszenia: 493144 - 2013; data zamieszczenia: 29.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy , ul. Zamenhofa 1, 65-186 Zielona Góra, woj. lubuskie, tel. 68 3270215, 3284870, faks 68 3284871.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubuska.ohp.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: JEDNOSTKA BUDŻETOWA.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy artykułów żywnościowych na potrzeby jednostek organizacyjnych Lubuskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych wymienionych w załącznikach, na potrzeby: Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Strzelcach Krajeńskich, Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Międzyrzeczu, Środowiskowego Hufca Pracy w Zielonej Górze, Środowiskowego Hufca Pracy w Nowej Soli, zgodnie z ich bieżącym zapotrzebowaniem. Podane w poszczególnych załącznikach ilości artykułów są szacunkowe i dotyczą dostaw na potrzeby żywienia młodzieży z ww jednostek. Mogą one ulec zmianie, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem jednostki. Podane ilości nie wiążą Dostawcy i nie będzie on rościł praw w przypadku ich zmian. Wielkości zamawianych towarów uzależnione będą od bieżących potrzeb żywienia młodzieży z ww jednostek, a także od dodatkowych, doraźnych potrzeb Zamawiającego. Postępowanie podzielone jest na 4 zadania Każde zadanie podzielone jest na 8 części (łącznie 32 części): zadanie A - Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Strzelcach Krajeńskich, al. Wolności 42 1.dostawa warzyw i owoców 2.dostawa ryb i przetworów rybnych 3.dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych 4.dostawa mrożonek warzywno-owocowych 5.dostawa nabiału 6.dostawa jaj 7.dostawa mięs i przetworów mięsnych 8.dostawa artykułów spożywczych zadanie B - Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Międzyrzeczu, ul. Piastowska 18 1.dostawa warzyw i owoców 2.dostawa ryb i przetworów rybnych 3.dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych 4.dostawa mrożonek warzywno-owocowych 5.dostawa nabiału 6.dostawa jaj 7.dostawa mięs i przetworów mięsnych 8.dostawa artykułów spożywczych zadanie C - Środowiskowy Hufiec Pracy w Zielonej Górze, ul. Zamenhofa 1 1.dostawa warzyw i owoców 2.dostawa ryb i przetworów rybnych 3.dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych 4.dostawa mrożonek warzywno-owocowych 5.dostawa nabiału 6.dostawa jaj 7.dostawa mięs i przetworów mięsnych 8.dostawa artykułów spożywczych zadanie D - Środowiskowy Hufiec Pracy w Nowej Soli, ul. Staszica 1a 1.dostawa warzyw i owoców 2.dostawa ryb i przetworów rybnych 3.dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych 4.dostawa mrożonek warzywno-owocowych 5.dostawa nabiału 6.dostawa jaj 7.dostawa mięs i przetworów mięsnych 8.dostawa artykułów spożywczych Wykonawca zobowiązany jest do dostarczania produktów do: Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Strzelcach Krajeńskich, al. Wolności 42 (zadanie A) Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Międzyrzeczu, ul. Piastowska 18 (zadanie B) Środowiskowego Hufca Pracy w Zielonej Górze, ul. Zamenhofa 1 (zadanie C) Środowiskowego Hufca Pracy w Nowej Soli, ul. Staszica 1a (zadanie D) Dostawa artykułów żywnościowych odbywać się będzie wg harmonogramu ustalonego z wybranym Wykonawcą. Jednak termin realizacji zamówienia nie może być dłuższy niż do 2 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia. Zamówienia mogą być składane pisemnie, telefonicznie, faxem lub mailem. Dostarczane towary muszą odpowiadać wymaganiom jakościowym zawartym w obowiązujących normach. Towar powinien być wysokiej jakości - I gatunku, świeży, bez uszkodzeń fizycznych. W dniu dostawy towar będzie posiadał termin ważności w wartości 70% terminu ważności określonego przez producenta. Zamawiający, bez jakichkolwiek roszczeń finansowych ze strony Dostawcy, może odmówić przyjęcia dostawy w całości lub w części jeżeli: a) jakikolwiek element przedmiotu zamówienia, który powinien być w fabrycznym opakowaniu, nie będzie oryginalnie zapakowany i oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami; b) w czasie dostawy stwierdzi się naruszenie przepisów sanitarnych; c) którykolwiek z dostarczonych elementów zamówienia będzie budził uzasadnione wątpliwości co do jego jakości, świeżości lub zgodności z obowiązującymi normami. W przypadku stwierdzenia, że dostarczony towar nie jest zgodny z normami jakościowymi lub posiada wady eliminujące go do spożycia, Dostawca zobowiązany jest do wymiany wadliwego towaru na własny koszt, w ciągu 24 godzin od powzięcia wiadomości przez Dostawcę o tym fakcie, lub w terminie ustalonym z Zamawiającym. Jeśli Dostawca nie wymieni towaru w wymaganym terminie, Zamawiający ma prawo dokonać zakupu u dowolnie wybranego sprzedawcy, obciążając dostawcę różnicą ceny wynikającej z umowy, a ceną zakupu. Dostawca świadczyć będzie usługi własnym specjalistycznym transportem. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne. Dostawca zobowiązany jest należycie zabezpieczyć towar na czas przewozu, bowiem ponosi on całkowitą odpowiedzialność za dostawę towaru i bierze na siebie odpowiedzialność za braki, wady powstałe w czasie transportu oraz ponosi z tego tytułu wszelkie skutki prawne. Wykonawca w cenie produktów zobowiązany jest ująć koszty ich dostawy. Zamawiający wymaga, aby zamówienie realizowane było sukcesywnie, według bieżących potrzeb jednostki, w terminie od dnia podpisania umowy, jednak nie wcześniej niż od 02.01.2014 r., do dnia 30.06.2014 r. Zamawiający dopuszcza możliwość przedłużenie terminu realizacji zamówienia w przypadku niewykorzystania przez Zamawiającego zakresu finansowego umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać artykuły żywnościowe po cenach określonych w ofercie cenowej, przez cały okres obowiązywania niniejszej umowy, poza wyjątkami wymienionymi w części VIII SIWZ: Zamawiający informuje, że poprzez podanie w opisie produktów spożywczych nazw odnosi się jedynie do jakości, typu produktu. Zamawiający dopuszcza możliwość użycia do wykonania zamówienia produktów równoważnych w stosunku do wyrobów określonych w zestawieniu, tzn. o parametrach nie gorszych, czyli takich samych lub lepszych..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.98.00.00-1, 03.14.25.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 32.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wypełniony formularz ofertowy (odpowiedni załącznik od nr A-1 do A-8, od B-1 do B-8, od C-1 do C-8, od D-1 do D-8, do SIWZ) wraz z załącznikiem cenowym.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie: a) Zmian organizacyjnych stron, np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. b) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Płatności będą się odbywać z uwzględnieniem stawki VAT obowiązującej w dniu wystawienia faktury. c) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania. d) Zmian cen produktów w następujących przypadkach: - Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen (podwyższenie) ujętych w ofercie, nie prędzej jednak niż po 3 miesiącach od podpisania umowy, nie częściej niż raz na kwartał, w formie pisemnego aneksu. W takim przypadku Dostawca zobowiązuje się do pisemnego przedstawienia propozycji zmiany cen wraz z (wiarygodnym) uzasadnieniem zmiany ceny. (nie dotyczy warzyw i owoców) -Wysokość podwyżki cen nie może przekroczyć wysokości wskaźnika inflacji - wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem, ogłoszonego przez Prezesa GUS w Monitorze Polskim za ostatni kwartał poprzedzający podwyższenie ceny. Zamawiający dopuszcza podwyższenie ceny ponad wskaźnik inflacji w sytuacji, gdy na rynku krajowym nastąpiła nagła znaczna podwyżka ceny danego produktu. W takim przypadku wysokość podwyżki danego produktu zostanie ustalona w drodze porozumienia między Dostawcą a Zamawiającym. (nie dotyczy warzyw i owoców) -Zamawiający dopuszcza możliwość dostawy przedmiotu zamówienia po cenach niższych niż to przyjęto w załączniku do umowy, np. w przypadku zastosowania rabatu przez Dostawcę w stosunku do Zamawiającego, posiadania przez Dostawcę partii artykułów w promocyjnych cenach, itp. Taka obniżka nie wymaga pisemnego aneksu. - (DOTYCZY JEDYNIE WARZYW I OWOCÓW) Z uwagi na sezonowość cen warzyw i owoców, dopuszcza się możliwość negocjacji cen (1 raz w miesiącu), w oparciu o aktualne ceny rynkowe, na podstawie wniosku złożonego przez Dostawcę. Zmiana cen wymaga pisemnego aneksu. W pierwszym miesiącu realizacji umowy, obowiązują ceny z oferty. - (DOTYCZY JAJ) w okresach przedświątecznych, gdy ceny rynkowe jaj ulegają znacznym podwyżkom, Zamawiający dopuszcza podniesienie na ten czas ceny jaj. Wysokość podwyżki zostanie ustalona w drodze porozumienia między Dostawcą a Zamawiającym, w formie pisemnego aneksu, z określeniem okresu obowiązywania zmienionej ceny. Po tym okresie będzie obowiązywać cena z oferty. -Stała obniżka cen zaproponowanych w ofercie może nastąpić w każdym momencie trwania umowy i wymaga pisemnego aneksu. Z wnioskiem o zmianę ceny (zarówno podwyższenia, jak i obniżki) może wystąpić każda ze stron. Zamawiający dopuszcza możliwość przedłużenie terminu realizacji zamówienia w przypadku niewykorzystania przez Zamawiającego zakresu finansowego umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubuska.ohp.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ul. Zamenhofa 1, 65-186 Zielona Góra,.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.12.2013 godzina 11:00, miejsce: Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ul. Zamenhofa 1, 65-186 Zielona Góra, sekretariat (I piętro),.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: A-1 dostawa warzyw i owoców SK.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa warzyw i owoców do OSiW w Strzelcach Kraj..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: A-2 dostawa ryb i przetworów rybnych SK.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa ryb i przetworów rybnych do OSiW w Strzelcach Kraj..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: A-3 dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych SK.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych do OSiW w Strzelcach Kraj..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: A-4 dostawa mrożonek warzywno-owocowych SK.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mrożonek warzywno-owocowych do OSiW w Strzelcach Kraj..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: A-5 dostawa nabiału.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa nabiału do OSiW w Strzelcach Kraj.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: A-6 dostawa jaj.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa jaj do OSiW w Strzelcach Kraj..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: A-7 dostawa mięs i przetworów mięsnych SK.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mięs i przetworów mięsnych do OSiW w Strzelcach Kraj..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: A-8 dostawa artykułów spożywczych SK.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa artykułów spożywczych do OSiW Stzrelcach Kraj..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: B-1 dostawa warzyw i owoców M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa warzyw i owoców do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: B-2 dostawa ryb i przetworów rybnych M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa ryb i przetworów rybnych do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: B-3 dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: B-4 dostawa mrożonek warzywno-owocowych M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mrożonek warzywno-owocowych do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: B-5 dostawa nabiału M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa nabiału do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: B-6 dostawa jaj M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa jaj do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: B-7 dostawa mięs i przetworów mięsnych M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mięs i przetworów mięsnych do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: B-8 dostawa artykułów spożywczych M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa artykułów spożywczych do OSiW w Międzyrzeczu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: C-1 dostawa warzyw i owoców ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa warzyw i owoców do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: C-2 dostawa ryb i przetworów rybnych ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa ryb i przetworów rybnych do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: C-3 dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: C-4 dostawa mrożonek warzywno-owocowych ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mrożonek warzywno-owocowych do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: C-5 dostawa nabiału ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa nabiału do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: C-6 dostawa jaj ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa jaj do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: C-7 dostawa mięs i przetworów mięsnych ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mięs i przetworów mięsnych do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: C-8 dostawa artykułów spożywczych ZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa artykułów spożywczych do ŚHP w Zielonej Górze.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: D-1 dostawa warzyw i owoców NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa warzyw i owoców do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: D-2 dostawa ryb i przetworów rybnych NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa ryb i przetworów rybnych do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: D-3 dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa pieczywa świeżego i wyrobów piekarniczych do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: D-4 dostawa mrożonek warzywno-owocowych NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mrożonek warzywno-owocowych do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: D-5 dostawa nabiału NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa nabiału do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: D-6 dostawa jaj NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa jaj do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: D-7 dostawa mięs i przetworów mięsnych NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mięs i przetworów mięsnych do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: D-8 dostawa artykułów spożywczych NS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa artykułów spożywczych do ŚHP w Nowej Soli.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.