To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-11-12
Opole: Część 1: Usługi cateringowe na potrzeby spotkań/konferencji organizowanych do 30.06.2014r. w ramach projektu Depopulacja - czas na zmiany na opolskim rynku pracy, Poddziałanie 6.1.1 PO KL Część 2: Usługa cateringowa obejmująca poczęstunek na słodko z obsługą kelnerską i lunch w formie stołu szwedzkiego z obsługą kelnerską dla 100 osób na potrzeby konferencji organizowanej w IV kwartale 2013r. w ramach projektu Opolski System Informacji Społeczno -Gospodarczej, Poddziałanie 8.1.4 PO KL
Numer ogłoszenia: 460102 - 2013; data zamieszczenia: 12.11.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 425822 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Marszałkowski Województwa Opolskiego, ul. Piastowska 14, 45-082 Opole, woj. opolskie, tel. 077 5416409, faks 077 5416411.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Część 1: Usługi cateringowe na potrzeby spotkań/konferencji organizowanych do 30.06.2014r. w ramach projektu Depopulacja - czas na zmiany na opolskim rynku pracy, Poddziałanie 6.1.1 PO KL Część 2: Usługa cateringowa obejmująca poczęstunek na słodko z obsługą kelnerską i lunch w formie stołu szwedzkiego z obsługą kelnerską dla 100 osób na potrzeby konferencji organizowanej w IV kwartale 2013r. w ramach projektu Opolski System Informacji Społeczno -Gospodarczej, Poddziałanie 8.1.4 PO KL.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie: Część 1: Usługi cateringowe na potrzeby spotkań/konferencji organizowanych do 30.06.2014r. w ramach projektu Depopulacja - czas na zmiany na opolskim rynku pracy, Poddziałanie 6.1.1 PO KL Część 2: Usługa cateringowa obejmująca poczęstunek na słodko z obsługą kelnerską i lunch w formie stołu szwedzkiego z obsługą kelnerską dla 100 osób na potrzeby konferencji organizowanej w IV kwartale 2013r. w ramach projektu Opolski System Informacji Społeczno -Gospodarczej, Poddziałanie 8.1.4 PO KL.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.50.00.00 - Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków 55.31.20.00 - Ogólne restauracyjne usługi kelnerskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej: Część 1 w ramach projektu Depopulacja - czas na zmiany na opolskim rynku pracy realizowanego w ramach Poddziałania 6.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Część 2 w ramach projektu Opolski System Informacji Społeczno-Gospodarczej realizowanego w ramach Poddziałania 8.1.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Usługi cateringowe na potrzeby spotkań/konferencji organizowanych do 30.06.2014r. w ramach projektu Depopulacja - czas na zmiany na opolskim rynku pracy, Poddziałanie 6.1.1 PO KL
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ANFRA s.c. Bar Gospoda pod Złotą Koroną, ul. Oświęcimska 136, 45-641 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 25526,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10445,00
Oferta z najniższą ceną: 10445,00 / Oferta z najwyższą ceną: 22315,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Usługa cateringowa obejmująca poczęstunek na słodko z obsługą kelnerską i lunch w formie stołu szwedzkiego z obsługą kelnerską dla 100 osób na potrzeby konferencji organizowanej w IV kwartale 2013r. w ramach projektu Opolski System Informacji Społeczno -Gospodarczej, Poddziałanie 8.1.4 PO KL
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ANFRA s.c. Bar Gospoda pod Złotą Koroną, ul. Oświęcimska 136, 45-641 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10372,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 5000,00
Oferta z najniższą ceną: 5000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9439,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OPOLA
- "Budowa instalacji p.poż. w warsztacie OSiW Olesno"
- " Dostawa instrumentarium (narzędzi elektrochirurgicznych)kompatybilnych z generatorami ERBE i Johnson @ Johnson dla SPZOZ Opolskie Centrum Onkologii w Opolu na okres 24 miesięcy
- Usługa zakwaterowania i wyżywienia studentów oraz kadry dydaktycznej podczas realizacji obozu letniego w roku akademickim 2023/2024
- ŚWIADCZENIE USŁUG POLEGAJĄCYCH NA WYKONANIU BADAŃ LABORATORYJNYCH W CIĄGU DRÓG WOJEWÓDZKICH NA TERENIE ZARZĄDU DRÓG WOJEWÓDZKICH W OPOLU ODDZ. TERENOWYCH W OLEŚNIE, GRODKOWIE I GŁUBCZYCACH W 2024 R.
- Zakup i dostawa fabrycznie nowego, zabudowanego ambulansu typu "C" wraz z wyposażeniem dla OCRM w Opolu
- Wykonanie badań terenowych w ramach projektu pn. "Wsparcie rozwoju nowoczesnego kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez całe życie"
więcej: przetargi w Opolu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii letnich w Rzeszowskim Domu Kultury
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów i wychowanków Szkoły Podstawowej nr 33 im. 27. Wołyńskiej Dywizji Piechoty Armii Krajowej w Lublinie
- Obsługa wizyt międzynarodowych oraz innych wydarzeń w zakresie usług gastronomicznych
- Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby organizacji obozu sportowego dla zawodników Akademii Piłkarskiej Klubu Sportowego Sokół Serock
- Usługa cateringowa w ramach warsztatów edukacyjnych "Transformersi" w dniu 19.06.2024r.
- Sukcesywne, kompleksowe świadczenie usług cateringowych dla Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.