eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chojnice › dostawa artykułów spożywczych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-12-09

Chojnice: dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 402170 - 2010; data zamieszczenia: 09.12.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 368112 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej, ul. Świętopełka 1, 89-620 Chojnice, woj. pomorskie, tel. 0-52 3972996, faks 0-52 3972996.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: NAZWA J.M. Ilość Ceny netto Stawka VAT Cena brutto Wartość netto WARTOŚĆ brutto 1 Ananasy konserwowe plastry szt 140 2,59 7% 2,77 362,60 387,80 2 Batonik toffi w czekoladzie szt 400 0,95 22% 1,16 380,00 464,00 3 Batonik z orzeszkami szt 600 0,92 22% 1,12 552,00 672,00 4 Budyń szt 30 0,89 7% 0,95 26,70 28,50 5 Chrzan tarty szt 20 1,10 7% 1,18 22,00 23,60 6 Ciastka kruche kg 20 8,50 7% 9,10 170,00 182,00 7 Cukier biały kryształ kg 600 2,65 7% 2,84 1 590,00 1 704,00 8 Cukier waniliowy szt 150 0,40 22% 0,49 60,00 73,50 9 Cukierki czekoladowe kg 7 9,90 22% 12,08 69,30 84,56 10 Cukierki owocowe kg 7 9,90 22% 12,08 69,30 84,56 11 Czekolada z dodatkami szt 200 1,89 22% 2,31 378,00 462,00 12 Drożdże szt 20 0,69 22% 0,84 13,80 16,80 13 Dżem czarna porzeczka szt 800 2,70 7% 2,89 2 160,00 2 312,00 14 Dżem truskawkowy szt 1000 2,70 7% 2,89 2 700,00 2 890,00 15 Dżem wiśniowy szt 900 2,70 7% 2,89 2 430,00 2 601,00 16 Dżem jagodowy szt 400 3,69 7% 3,95 1 476,00 1 580,00 17 Dżem brzoskwiniowy szt 900 2,70 7% 2,89 2 430,00 2 601,00 18 Fasola sucha szt 130 2,65 3% 2,73 344,50 354,90 19 Fasolka konserwowa w słoiku szt 200 2,40 7% 2,57 480,00 514,00 20 Fasolka konserwowa czerwona szt 30 1,39 7% 1,49 41,70 44,70 21 Groch suchy szt 100 1,20 3% 1,24 120,00 124,00 22 Groch konserwowy Skład: groszek zielony, woda, sól Wartość odżywcza w 100g wyrobu 64 kcal szt 550 1,30 7% 1,39 715,00 764,50 23 Herbata indyjska szt 220 0,95 22% 1,16 209,00 255,20 24 Jajka kurze (klasa L)* szt 5800 0,33 3% 0,34 1 914,00 1 972,00 25 Kakao ciemne niskotłuszczowe (10%-12%) szt 150 3,49 22% 4,26 523,50 639,00 26 Kasza jęczmienna z zastosowaniem do zup i II dań kg 100 1,30 7% 1,39 130,00 139,00 27 Kasza manna kg 5 1,50 7% 1,61 7,50 8,05 28 Kawa inka szt 50 2,59 7% 2,77 129,50 138,50 29 Ketchup szt 300 1,59 7% 1,70 477,00 510,00 30 Kompot agrestowy szt 50 3,20 7% 3,42 160,00 171,00 31 Koncentrat pomidorowy 30% szt 220 4,90 7% 5,24 1 078,00 1 152,80 32 Koper susz szt 50 0,69 7% 0,74 34,50 37,00 33 Kukurydza konserwowa Skład:kukurudza, woda, sól, cukier Wartość odżywcza 100g produktu 115kcal, białko 3,9g, węglowodany przyswajalne 22g, tłuszcz całkowitny 1,3g szt 270 1,49 7% 1,59 402,30 429,30 34 Kwasek cytrynowy szt 130 0,45 22% 0,55 58,50 71,50 35 Kawa naturalna szt 10 10,50 22% 12,81 105,00 128,10 36 Kawa rozpuszczalna szt 5 7,90 22% 9,64 39,50 48,20 37 Liść laurowy szt 70 0,69 22% 0,84 48,30 58,80 38 Majeranek szt 200 0,69 7% 0,74 138,00 148,00 39 Majonez Skład: olej roślinny, woda, ocet spirytusowy, cukier, żółtko kurze w proszku 2,2%, sól gorczyca szt 150 4,69 7% 5,02 703,50 753,00 40 Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka makaronowa pszenna, woda, substancja wzbogająca-witamina A, 600wartość energetyczna w 100g 336kcal szt 640 2,85 7% 3,05 1 824,00 1 952,00 41 Margaryna do pieczenia szt 30 1,15 7% 1,23 34,50 36,90 42 Margaryna do pieczywa zawartość tłuszczu 60% Skład: roślinne oleje (37%, w tym min 5% ol.słon) i tłuszcze, woda, maślanka, emulgatory, sól, substancje konserwujące, wit. A,D3,E, aromat,barwnik szt 600 3,90 7% 4,17 2 340,00 2 502,00 43 Marmolada wieloowocowa szt 20 3,90 7% 4,17 78,00 83,40 44 Mąka pszenna typ 500 Zastosowanie: jako zawiesina do zup i sosów do pieczenia ciast kg 400 1,49 7% 1,59 596,00 636,00 45 mąka ziemniaczana kg 100 2,70 7% 2,89 270,00 289,00 46 Miód sztuczny szt 10 4,90 7% 5,24 49,00 52,40 47 Musztarda Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy szt 80 0,89 22% 1,09 71,20 87,20 48 Masło czekoladowe do pieczywa szt 30 5,90 22% 7,20 177,00 216,00 49 Ocet szt 110 1,20 22% 1,46 132,00 160,60 50 Ogórki konserwowe szt 170 2,49 7% 2,66 423,30 452,20 51 Olej uniwersalny szt 290 4,40 7% 4,71 1 276,00 1 365,90 52 Papryka konserwowa szt 30 3,70 7% 3,96 111,00 118,80 53 Papryka sucha szt 120 0,69 22% 0,84 82,80 100,80 54 Pieprz mielony szt 250 0,69 22% 0,84 172,50 210,00 55 Pieprz ziarnisty szt 100 0,69 22% 0,84 69,00 84,00 56 Proszek do pieczenia szt 120 0,40 22% 0,49 48,00 58,80 57 Przyprawa bazylia szt 70 0,69 22% 0,84 48,30 58,80 58 Przyprawa warzywna szt 90 5,00 7% 5,35 450,00 481,50 59 Przyprawa do kurczaka szt 50 0,69 7% 0,74 34,50 37,00 60 Przyprawa jarzynka szt 20 1,69 7% 1,81 33,80 36,20 61 Przyprawa oregano szt 80 0,69 22% 0,84 55,20 67,20 62 Przyprawa do gyrosa szt 120 0,95 7% 1,02 114,00 122,40 63 Przyprawa w płynie do zup i sosów Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik: karmel E150c: regulator kwasowości: kwas cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat szt 50 5,90 7% 6,31 295,00 315,50 64 Płatki kukurydziane Skład: 98% szt 30 5,69 7% 6,09 170,70 182,70 65 Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna szt 50 4,39 7% 4,70 219,50 235,00 66 Rodzynki szt 80 1,79 7% 1,92 143,20 153,60 67 Rodzynki w czekoladzie szt 150 0,99 22% 1,21 148,50 181,50 68 Ryż kg 380 2,65 7% 2,84 1 007,00 1 079,20 69 Sałatka szwedzka szt 100 2,20 7% 2,35 220,00 235,00 70 Sos do spaghetti szt 20 2,70 7% 2,89 54,00 57,80 71 Sos pieczarkowy w proszku szt 150 1,19 7% 1,27 178,50 190,50 72 Sos pieczeniowy ciemny w proszku szt 100 1,19 7% 1,27 119,00 127,00 73 Sos sałatkowy (różne smaki) szt 170 0,95 7% 1,02 161,50 173,40 74 Sos słodko-kwaśny szt 350 2,70 7% 2,89 945,00 1 011,50 75 Sosy w różnych smakach szt 70 2,70 7% 2,89 189,00 202,30 76 Sól szt 150 0,65 22% 0,79 97,50 118,50 77 Syrop do napojów Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy, woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy, aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz Wartość energet. W 100ml syropu 348 kcal szt 1300 3,29 7% 3,52 4 277,00 4 576,00 78 Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 % szt 600 0,65 22% 0,79 390,00 474,00 79 Woda mineralna niegazowana1500 ml szt 100 0,59 22% 0,72 59,00 72,00 80 woda mineralna niegazowana 500 ml szt 550 0,75 22% 0,92 412,50 506,00 81 Ziele angielskie szt 70 0,69 22% 0,84 48,30 58,80 82 Zupa pieczarkowa szt 360 1,19 7% 1,27 428,40 457,20 83 Żur naturalny zagęszczany Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek, produkt naturalny otrzymany na drodze fermentacji mlekowej, pasteryzowany, szt 190 1,35 7% 1,44 256,50 273,60 RAZEM 41 059,20 44 519,07.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 01.20.00.00 - 01.20.00.00 14.40.00.00 - Sole i czysty chlorek sodu 15.90.00.00 - Napoje, tytoń i produkty podobne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Usługowo handlowe MIREX Krzysztof i Halina Mirek, ul Przemysłowa 10, 77-300 Człuchów, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 41059,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 44519,07

  • Oferta z najniższą ceną: 44519,07 / Oferta z najwyższą ceną: 44519,07

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.