eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szczytno › dostawy artykułów spożywczych, mrożonek, nabiałów, jaj, ziemniaków, warzyw, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2011 roku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-29

Szczytno: dostawy artykułów spożywczych, mrożonek, nabiałów, jaj, ziemniaków, warzyw, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2011 roku.
Numer ogłoszenia: 386878 - 2010; data zamieszczenia: 29.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6243203, faks 089 6243616.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy artykułów spożywczych, mrożonek, nabiałów, jaj, ziemniaków, warzyw, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2011 roku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Art. Spożywcze Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 50 Max 5kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 500 Max 2kg 15891000-0 Cukier Kg 3000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 20 Max 100 g 15870000-7 Dżem wisniowy Kg 500 Max 500g 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 5 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 200 Max 1 kg 03221220-4 Groszek konserwowy,zielony w puszkach Kg 200 Max 1 kg 15331460-0 Kasza jęczmienna Kg 700 Max 5 kg 15613000-8 Kawa zbożowa Inka Kg 450 Max 1 kg 15613300-1 Ketchup Kg 150 Max 1 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 300 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 50 Max 100 g 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 70 Max 2 kg 15800000-6 Liść laurowy Kg 30 Max 100 g 15870000-7 Majeranek Kg 30 Max 100 g 15870000-7 Majonez Kg 100 Max 1 kg 15871274-5 Makaron krajanka Kg 400 Max 2 kg 15851100-9 Makaron świderki Kg 500 Max 2 kg 15851100-9 Marmolada Kg 900 Max 10 kg 15332230-5 Masło roślinne Kg 3700 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 150 Max 1 kg 15600000-4 Musztarda Kg 150 Max 1 kg 15871250-1 Ocet L 80 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 500 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 50 Max 100 g Paprykarz szczeciński Kg 500 Max 500 g 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 450 Max 500 g 15331460-0 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 30 Max 500 g 15131000-5 Pieprz ziołowy Kg 50 Max 100 g 15872100-2 Płaty śledziowe w zalewie Kg 100 Max 100 g 15872100-2 Przyprawa do zup Kg 400 Max 1 kg 15241200-1 Ryż Kg 700 Max 300g 15131000-5 Sól Kg 500 Max 1 kg 15614100-6 Szczaw konserwowy Kg 100 Max 1 kg 15872400-5 Woda mineralna niegazowana 1.5 litra L 600 Max 1 kg 15331400-1 Woda mineralna niegazowana o.5 litra L 350 Max 1.5 L 15981000-8 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 0.5 L 15981000-8 Zupa grzybowa Kg 50 Max 5kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 70 Max 5kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 70 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 80 Max 5 kg 15891000-0 Kukurydza konserwowa Kg 150 Max 5 kg 15891000-0 Mleko w proszku Kg 500 Max 10 kg 15511700-0 Miód Kg 50 Max 1 kg 15831600-0 Szprot w pomidorach Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Sałatka pikantna z makreli Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Pasta z makreli Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Grupa II Mrożonki Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Pierogi z mięsem Kg 250 Max 5 kg 15851000-8 Pierogi z serem Kg 200 Max 5 kg 15851000-8 Uszka z mięsem Kg 60 Max 5 kg 15851000-8 Pierogi z kapusta i grzybami Kg 250 Max 5kg 15851000-8 Grupa III Nabiał Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Mleko chude L 2000 Max 5 L 15511000-3 Twaróg chudy Kg 800 Max 5 kg 15544000-3 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15540000-5 Jogurt naturalny Kg 450 Max 1 kg 15551300-8 Twaróg mielony Kg 300 Max 5 kg 15544000-3 Grupa IV Jaja Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze szt. 24000 - 03142500-3 Grupa V Ziemniaki Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki Kg 27000 Max 50 kg 03212100-1 Grupa VI Warzywa świeże Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta czerwona Kg 3500 - 03221400-0 Ogórek kiszony Kg 450 - 15331000-7 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Cebula Kg 3000 - 03221113-1 Buraki ćwikłowe Kg 3200 - 03221111-1 Pietruszka korzeń Kg 450 - 03221110-0 Por Kg 450 - 03221110-0 Seler Kg 450 - 03221110-0 Jabłka Kg 800 - 03222321-9 Kalafior Kg 200 - 03221400-0 Kapusta pekińska Kg 300 - 03221400-0 Papryka zielona Kg 200 - 03221000-6 Papryka czerwona Kg 500 - 03221000-6 Ogórek z pod osłon długi Kg 400 - 03221270-9 Grupa VII Warzywa mrożone Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Marchew kostka Kg 700 Max 5kg 15331170-9 Mieszanka warz.7skład. Kg 600 Max 5 kg 15331170-9 Mieszanka warz. 3 skład. Kg 500 Max 5 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 600 Max 5kg 15331170-9 Groszek z marchewką Kg 900 Max 5kg 15331170-9 Fasolka szparagowa Kg 400 Max 5kg 15331170-9 Marchew inny kształt. Kg 500 Max 5kg 15331170-9 Grupa VIII Ryby Mrożone-kostka Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Kostka rybna (mielona) panierowana Kg 550 Max 5kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) panierowany Kg 100 Max 5kg 15229000-9 Farsz rybny Kg 500 Max 10 kg 15229000-9 Grupa IX Pieczywo-ciasta Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 40000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 750 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-0, 03.14.20.00-3, 15.20.00.00-3, 15.30.00.00-0, 15.60.00.00-6, 15.40.00.00-0, 15.80.00.00-0, 15.90.00.00-8, 15.00.00.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunku udziału w niniejszym postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku udziału w niniejszym postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku udziału w niniejszym postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku udziału w niniejszym postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku udziału w niniejszym postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • koncesję, zezwolenie lub licencję
    • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Formularz ofertowy wykonawcy; 2. Formularz cenowy; 3. Oświadczenie o spełneniu warunków udziału w postępowaniu; 4. Wykaz osób uprawnionych do kontaktu; 5. Wzory umów.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Ceny jednostkowe nie mogą ulec zmianie w trakcie obowiązywania umowy za wyjątkiem: 1. Zmiany obowiązującej stawki podatku VAT. Umowa ulegnie zmianie w zakresie obowiązującej stawki podatku VAT oraz wartości brutto, przy zachowaniu niezmiennych cen jednostkowych netto przedmiotu zamówienia oraz wartości netto umowy, 2. O wielkość wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanego przez prezesa GUS jeden raz w kwartale roku kalendarzowego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy Sienkiewicza 10 12-100 Szczytno.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.12.2010 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy Sienkiewicza 10 12-100 Szczytno Sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa I Art. Spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 50 Max 5kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 500 Max 2kg 15891000-0 Cukier Kg 3000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 20 Max 100 g 15870000-7 Dżem wisniowy Kg 500 Max 500g 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 5 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 200 Max 1 kg 03221220-4 Groszek konserwowy,zielony w puszkach Kg 200 Max 1 kg 15331460-0 Kasza jęczmienna Kg 700 Max 5 kg 15613000-8 Kawa zbożowa Inka Kg 450 Max 1 kg 15613300-1 Ketchup Kg 150 Max 1 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 300 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 50 Max 100 g 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 70 Max 2 kg 15800000-6 Liść laurowy Kg 30 Max 100 g 15870000-7 Majeranek Kg 30 Max 100 g 15870000-7 Majonez Kg 100 Max 1 kg 15871274-5 Makaron krajanka Kg 400 Max 2 kg 15851100-9 Makaron świderki Kg 500 Max 2 kg 15851100-9 Marmolada Kg 900 Max 10 kg 15332230-5 Masło roślinne Kg 3700 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 150 Max 1 kg 15600000-4 Musztarda Kg 150 Max 1 kg 15871250-1 Ocet L 80 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 500 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 50 Max 100 g Paprykarz szczeciński Kg 500 Max 500 g 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 450 Max 500 g 15331460-0 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 30 Max 500 g 15131000-5 Pieprz ziołowy Kg 50 Max 100 g 15872100-2 Płaty śledziowe w zalewie Kg 100 Max 100 g 15872100-2 Przyprawa do zup Kg 400 Max 1 kg 15241200-1 Ryż Kg 700 Max 300g 15131000-5 Sól Kg 500 Max 1 kg 15614100-6 Szczaw konserwowy Kg 100 Max 1 kg 15872400-5 Woda mineralna niegazowana 1.5 litra L 600 Max 1 kg 15331400-1 Woda mineralna niegazowana o.5 litra L 350 Max 1.5 L 15981000-8 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 0.5 L 15981000-8 Zupa grzybowa Kg 50 Max 5kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 70 Max 5kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 70 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 80 Max 5 kg 15891000-0 Kukurydza konserwowa Kg 150 Max 5 kg 15891000-0 Mleko w proszku Kg 500 Max 10 kg 15511700-0 Miód Kg 50 Max 1 kg 15831600-0 Szprot w pomidorach Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Sałatka pikantna z makreli Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Pasta z makreli Kg 100 Max 1 kg 15243000-3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.50.00.00-0, 15.60.00.00-0, 15.40.00.00-0, 15.30.00.00-0, 15.80.00.00-0, 15.90.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa II Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Pierogi z mięsem Kg 250 Max 5 kg 15851000-8 Pierogi z serem Kg 200 Max 5 kg 15851000-8 Uszka z mięsem Kg 60 Max 5 kg 15851000-8 Pierogi z kapusta i grzybami Kg 250 Max 5kg 15851000-8.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa III Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Mleko chude L 2000 Max 5 L 15511000-3 Twaróg chudy Kg 800 Max 5 kg 15544000-3 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15540000-5 Jogurt naturalny Kg 450 Max 1 kg 15551300-8 Twaróg mielony Kg 300 Max 5 kg 15544000-3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa IV-jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze szt. 24000 - 03142500-3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.10.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Grupa V Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki Kg 27000 Max 50 kg 03212100-1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Grupa VI Warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta czerwona Kg 3500 - 03221400-0 Ogórek kiszony Kg 450 - 15331000-7 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Cebula Kg 3000 - 03221113-1 Buraki ćwikłowe Kg 3200 - 03221111-1 Pietruszka korzeń Kg 450 - 03221110-0 Por Kg 450 - 03221110-0 Seler Kg 450 - 03221110-0 Jabłka Kg 800 - 03222321-9 Kalafior Kg 200 - 03221400-0 Kapusta pekińska Kg 300 - 03221400-0 Papryka zielona Kg 200 - 03221000-6 Papryka czerwona Kg 500 - 03221000-6 Ogórek z pod osłon długi Kg 400 - 03221270-9.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-0, 15.30.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Grupa VII Warzywa mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Marchew kostka Kg 700 Max 5kg 15331170-9 Mieszanka warz.7skład. Kg 600 Max 5 kg 15331170-9 Mieszanka warz. 3 skład. Kg 500 Max 5 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 600 Max 5kg 15331170-9 Groszek z marchewką Kg 900 Max 5kg 15331170-9 Fasolka szparagowa Kg 400 Max 5kg 15331170-9 Marchew inny kształt. Kg 500 Max 5kg 15331170-9.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Grupa VIII Ryby Mrożone-kostka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Kostka rybna (mielona) panierowana Kg 550 Max 5kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) panierowany Kg 100 Max 5kg 15229000-9 Farsz rybny Kg 500 Max 10 kg 15229000-9.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Grupa IX Pieczywo-ciasta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 40000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 750 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.