Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-11-25
Szczytno: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2015 do 31.12.2015 roku.
Numer ogłoszenia: 386198 - 2014; data zamieszczenia: 25.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6243203, faks 089 6243616.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2015 do 31.12.2015 roku..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Art. Spożywcze Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 470 Max 10kg 15891000-0 Cukier Kg 2000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 5 Max 1 kg 15870000-7 Dżem (wiśniowy, truskawkowy, morelowy) Kg 150 Max 0,5 kg 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 10 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 450 Max 10 kg 03221220-4 Groszek konserwowy, zielony w puszkach Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Herbata Kg 80 Max 1 kg 15863200-7 Kasza jęczmienna Kg 500 Max 10 kg 15613000-8 Kasza gryczana Kg 200 Max 10 kg 15613100-9 Kawa zbożowa Kg 230 Max 25 kg 15613300-1 Ketchup Kg 100 Max 5 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 400 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 90 Max 2 kg 15800000-6 Kukurydza konserwowa Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Liść laurowy Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majeranek Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majonez Kg 320 Max 5 kg 15871273-8 Makaron świderki Kg 900 Max 10 kg 15851100-9 Marmolada Kg 800 Max 15 kg 15332230-5 Masło roślinne - kostka 200-250g Kg 3200 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 300 Max 1 kg 15600000-4 Miód sztuczny Kg 10 Max 1 kg 15831600-8 Mleko w proszku Kg 200 Max 25 kg 15511700-0 Musztarda Kg 100 Max 3 kg 15871250-1 Napój owocowy w proszku (minimum trzy smaki) Kg 500 Max 10 kg 15982000-5 Natka pietruszki - susz Kg 10 Max 1 kg 15612500-6 Ocet L 50 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 530 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Paprykarz szczeciński Kg 450 Max 500 g 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 400 Max 500 g 15131310-1 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Przyprawa do zup w płynie L 380 Max 1 L 15870000-7 Ryż Kg 500 Max 10 kg 15614100-6 Sól Kg 370 Max 1 kg 15872400-5 Ziele angielskie Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Grupa II Nabiał Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Twaróg chudy Kg 500 Max 1 kg 15542100-0 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15543000-6 Jogurt naturalny Kg 300 Max 5 kg 15551000-5 Śmietana 18 % Kg 100 Max 1 kg 15512000-0 Grupa III Jaja Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze - M (53-63g) szt. 21000 - 03142500-3 Grupa IV Ziemniaki Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki jadalne Kg 26000 Max 50 kg 03212100-1 Grupa V Warzywa świeże Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Buraki Kg 2000 - 03221111-1 Cebula Kg 2800 - 03221113-1 Jabłka Kg 1800 - 03222321-9 Kalafior Kg 100 - 03221400-0 Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta czerwona Kg 500 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta pekińska Kg 200 - 03221400-0 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Ogórek kiszony Kg 100 - 15331000-7 Ogórek spod osłon Kg 450 - 03221270-9 Papryka czerwona Kg 300 - 03221000-6 Pieczarki Kg 300 - 03221410-3 Pietruszka korzeń Kg 150 - 03221110-0 Pomidor Kg 430 - 03221240-0 Por Kg 150 - 03221110-0 Seler Kg 150 - 03221110-0 Grupa VI Warzywa mrożone Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Fasolka szparagowa Kg 100 Max 10kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 7 składnikowa Kg 400 Max 25 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 300 Max 10 kg 15331170-9 Grupa VII Ryby Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Farsz rybny Kg 300 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) niepanierowana Kg 250 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna panierowana (burger rybny) Kg 450 Max 10 kg 15229000-9 Grupa VIII Pieczywo-ciasta Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 30000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 1600 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0, 15.61.00.00-0, 15.84.07.00-7, 15.54.30.00-6, 03.21.21.00-1, 03.22.11.11-1, 03.22.11.12-4, 15.33.11.70-9, 15.81.10.00-6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
- potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;
- oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Formularz ofertowy, 2. Formularz cenowy, 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, 4. Wykaz osób do kontaktu.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl/Strony/zamowienia.aspx
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Szczytnie, ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Szczytnie, ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno - sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Art. spożywcza.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 470 Max 10kg 15891000-0 Cukier Kg 2000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 5 Max 1 kg 15870000-7 Dżem (wiśniowy, truskawkowy, morelowy) Kg 150 Max 0,5 kg 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 10 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 450 Max 10 kg 03221220-4 Groszek konserwowy, zielony w puszkach Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Herbata Kg 80 Max 1 kg 15863200-7 Kasza jęczmienna Kg 500 Max 10 kg 15613000-8 Kasza gryczana Kg 200 Max 10 kg 15613100-9 Kawa zbożowa Kg 230 Max 25 kg 15613300-1 Ketchup Kg 100 Max 5 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 400 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 90 Max 2 kg 15800000-6 Kukurydza konserwowa Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Liść laurowy Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majeranek Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majonez Kg 320 Max 5 kg 15871273-8 Makaron świderki Kg 900 Max 10 kg 15851100-9 Marmolada Kg 800 Max 15 kg 15332230-5 Masło roślinne - kostka 200-250g Kg 3200 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 300 Max 1 kg 15600000-4 Miód sztuczny Kg 10 Max 1 kg 15831600-8 Mleko w proszku Kg 200 Max 25 kg 15511700-0 Musztarda Kg 100 Max 3 kg 15871250-1 Napój owocowy w proszku (minimum trzy smaki) Kg 500 Max 10 kg 15982000-5 Natka pietruszki - susz Kg 10 Max 1 kg 15612500-6 Ocet L 50 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 530 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Paprykarz szczeciński Kg 450 Max 500 g 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 400 Max 500 g 15131310-1 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Przyprawa do zup w płynie L 380 Max 1 L 15870000-7 Ryż Kg 500 Max 10 kg 15614100-6 Sól Kg 370 Max 1 kg 15872400-5 Ziele angielskie Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 50 Max 5 kg 15891000-0.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2, 15.89.10.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Twaróg chudy Kg 500 Max 1 kg 15542100-0 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15543000-6 Jogurt naturalny Kg 300 Max 5 kg 15551000-5 Śmietana 18 % Kg 100 Max 1 kg 15512000-0.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.30.00-6, 15.55.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze - M (53-63g) szt. 21000 - 03142500-3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ziemniaki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki jadalne Kg 26000 Max 50 kg 03212100-1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa świeże.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Buraki Kg 2000 - 03221111-1 Cebula Kg 2800 - 03221113-1 Jabłka Kg 1800 - 03222321-9 Kalafior Kg 100 - 03221400-0 Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta czerwona Kg 500 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta pekińska Kg 200 - 03221400-0 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Ogórek kiszony Kg 100 - 15331000-7 Ogórek spod osłon Kg 450 - 03221270-9 Papryka czerwona Kg 300 - 03221000-6 Pieczarki Kg 300 - 03221410-3 Pietruszka korzeń Kg 150 - 03221110-0 Pomidor Kg 430 - 03221240-0 Por Kg 150 - 03221110-0 Seler Kg 150 - 03221110-0.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.11-1, 03.21.40.00-0, 03.22.10.00-6, 03.22.11.10-0, 03.22.11.12-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Warzywa mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Fasolka szparagowa Kg 100 Max 10kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 7 składnikowa Kg 400 Max 25 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 300 Max 10 kg 15331170-9.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.33.11.70-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryby mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Farsz rybny Kg 300 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) niepanierowana Kg 250 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna panierowana (burger rybny) Kg 450 Max 10 kg 15229000-9.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.90.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 30000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 1600 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.81.22.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z SZCZYTNA
- SPRZĘT I NARZĘDZIA DO ZABIEGÓW ENDOSKOPOWYCH
- dostawa sprzętu medycznego
- Naprawa nawierzchni drogi asfaltowej
więcej: przetargi w Szczytnie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa warzyw, owoców oraz jajek na potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Przedszkolu Miejskim Nr 2 w podziale na części.
- DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN
- Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Kluczborku oraz do Oddziału Zewnętrznego w Sierakowie Śląskim
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 12 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Skrajna 2 - I/2024
- Dostawa produktów mrożonych i artykułów rybnych dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.