eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szczytno › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2015 do 31.12.2015 roku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-11-25

Szczytno: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2015 do 31.12.2015 roku.
Numer ogłoszenia: 386198 - 2014; data zamieszczenia: 25.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6243203, faks 089 6243616.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2015 do 31.12.2015 roku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Art. Spożywcze Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 470 Max 10kg 15891000-0 Cukier Kg 2000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 5 Max 1 kg 15870000-7 Dżem (wiśniowy, truskawkowy, morelowy) Kg 150 Max 0,5 kg 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 10 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 450 Max 10 kg 03221220-4 Groszek konserwowy, zielony w puszkach Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Herbata Kg 80 Max 1 kg 15863200-7 Kasza jęczmienna Kg 500 Max 10 kg 15613000-8 Kasza gryczana Kg 200 Max 10 kg 15613100-9 Kawa zbożowa Kg 230 Max 25 kg 15613300-1 Ketchup Kg 100 Max 5 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 400 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 90 Max 2 kg 15800000-6 Kukurydza konserwowa Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Liść laurowy Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majeranek Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majonez Kg 320 Max 5 kg 15871273-8 Makaron świderki Kg 900 Max 10 kg 15851100-9 Marmolada Kg 800 Max 15 kg 15332230-5 Masło roślinne - kostka 200-250g Kg 3200 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 300 Max 1 kg 15600000-4 Miód sztuczny Kg 10 Max 1 kg 15831600-8 Mleko w proszku Kg 200 Max 25 kg 15511700-0 Musztarda Kg 100 Max 3 kg 15871250-1 Napój owocowy w proszku (minimum trzy smaki) Kg 500 Max 10 kg 15982000-5 Natka pietruszki - susz Kg 10 Max 1 kg 15612500-6 Ocet L 50 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 530 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Paprykarz szczeciński Kg 450 Max 500 g 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 400 Max 500 g 15131310-1 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Przyprawa do zup w płynie L 380 Max 1 L 15870000-7 Ryż Kg 500 Max 10 kg 15614100-6 Sól Kg 370 Max 1 kg 15872400-5 Ziele angielskie Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Grupa II Nabiał Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Twaróg chudy Kg 500 Max 1 kg 15542100-0 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15543000-6 Jogurt naturalny Kg 300 Max 5 kg 15551000-5 Śmietana 18 % Kg 100 Max 1 kg 15512000-0 Grupa III Jaja Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze - M (53-63g) szt. 21000 - 03142500-3 Grupa IV Ziemniaki Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki jadalne Kg 26000 Max 50 kg 03212100-1 Grupa V Warzywa świeże Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Buraki Kg 2000 - 03221111-1 Cebula Kg 2800 - 03221113-1 Jabłka Kg 1800 - 03222321-9 Kalafior Kg 100 - 03221400-0 Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta czerwona Kg 500 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta pekińska Kg 200 - 03221400-0 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Ogórek kiszony Kg 100 - 15331000-7 Ogórek spod osłon Kg 450 - 03221270-9 Papryka czerwona Kg 300 - 03221000-6 Pieczarki Kg 300 - 03221410-3 Pietruszka korzeń Kg 150 - 03221110-0 Pomidor Kg 430 - 03221240-0 Por Kg 150 - 03221110-0 Seler Kg 150 - 03221110-0 Grupa VI Warzywa mrożone Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Fasolka szparagowa Kg 100 Max 10kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 7 składnikowa Kg 400 Max 25 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 300 Max 10 kg 15331170-9 Grupa VII Ryby Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Farsz rybny Kg 300 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) niepanierowana Kg 250 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna panierowana (burger rybny) Kg 450 Max 10 kg 15229000-9 Grupa VIII Pieczywo-ciasta Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 30000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 1600 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0, 15.61.00.00-0, 15.84.07.00-7, 15.54.30.00-6, 03.21.21.00-1, 03.22.11.11-1, 03.22.11.12-4, 15.33.11.70-9, 15.81.10.00-6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;
  • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Formularz ofertowy, 2. Formularz cenowy, 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, 4. Wykaz osób do kontaktu.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl/Strony/zamowienia.aspx
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Szczytnie, ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Szczytnie, ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Art. spożywcza.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 470 Max 10kg 15891000-0 Cukier Kg 2000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 5 Max 1 kg 15870000-7 Dżem (wiśniowy, truskawkowy, morelowy) Kg 150 Max 0,5 kg 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 10 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 450 Max 10 kg 03221220-4 Groszek konserwowy, zielony w puszkach Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Herbata Kg 80 Max 1 kg 15863200-7 Kasza jęczmienna Kg 500 Max 10 kg 15613000-8 Kasza gryczana Kg 200 Max 10 kg 15613100-9 Kawa zbożowa Kg 230 Max 25 kg 15613300-1 Ketchup Kg 100 Max 5 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 400 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 90 Max 2 kg 15800000-6 Kukurydza konserwowa Kg 130 Max 1 kg 15331460-9 Liść laurowy Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majeranek Kg 10 Max 2 kg 15870000-7 Majonez Kg 320 Max 5 kg 15871273-8 Makaron świderki Kg 900 Max 10 kg 15851100-9 Marmolada Kg 800 Max 15 kg 15332230-5 Masło roślinne - kostka 200-250g Kg 3200 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 300 Max 1 kg 15600000-4 Miód sztuczny Kg 10 Max 1 kg 15831600-8 Mleko w proszku Kg 200 Max 25 kg 15511700-0 Musztarda Kg 100 Max 3 kg 15871250-1 Napój owocowy w proszku (minimum trzy smaki) Kg 500 Max 10 kg 15982000-5 Natka pietruszki - susz Kg 10 Max 1 kg 15612500-6 Ocet L 50 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 530 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Paprykarz szczeciński Kg 450 Max 500 g 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 400 Max 500 g 15131310-1 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 20 Max 1 kg 15872100-2 Przyprawa do zup w płynie L 380 Max 1 L 15870000-7 Ryż Kg 500 Max 10 kg 15614100-6 Sól Kg 370 Max 1 kg 15872400-5 Ziele angielskie Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 50 Max 5 kg 15891000-0.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2, 15.89.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Twaróg chudy Kg 500 Max 1 kg 15542100-0 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15543000-6 Jogurt naturalny Kg 300 Max 5 kg 15551000-5 Śmietana 18 % Kg 100 Max 1 kg 15512000-0.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.30.00-6, 15.55.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze - M (53-63g) szt. 21000 - 03142500-3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki jadalne Kg 26000 Max 50 kg 03212100-1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Buraki Kg 2000 - 03221111-1 Cebula Kg 2800 - 03221113-1 Jabłka Kg 1800 - 03222321-9 Kalafior Kg 100 - 03221400-0 Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta czerwona Kg 500 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta pekińska Kg 200 - 03221400-0 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Ogórek kiszony Kg 100 - 15331000-7 Ogórek spod osłon Kg 450 - 03221270-9 Papryka czerwona Kg 300 - 03221000-6 Pieczarki Kg 300 - 03221410-3 Pietruszka korzeń Kg 150 - 03221110-0 Pomidor Kg 430 - 03221240-0 Por Kg 150 - 03221110-0 Seler Kg 150 - 03221110-0.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.11-1, 03.21.40.00-0, 03.22.10.00-6, 03.22.11.10-0, 03.22.11.12-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Warzywa mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Fasolka szparagowa Kg 100 Max 10kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 7 składnikowa Kg 400 Max 25 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 300 Max 10 kg 15331170-9.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryby mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Farsz rybny Kg 300 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) niepanierowana Kg 250 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna panierowana (burger rybny) Kg 450 Max 10 kg 15229000-9.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.90.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 30000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 1600 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.81.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.