eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włocławek › Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nrGP.3431-12/2009)

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-11-04

Włocławek: Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr: GP.3431-12/2009)
Numer ogłoszenia: 384392 - 2009; data zamieszczenia: 04.11.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 352902 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku, ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 054 4110380, faks 054 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr: GP.3431-12/2009).

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy niżej wymienionego MIĘSA I JEGO WYROBÓW dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR: a) Karczek wieprzowy bez kości- świeży, zawartość tłuszczu nie więcej niż 15 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, jednostka miary kilogram, ilość 1100kg, b) Boczek wieprzowy surowy bez kości - bez skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 25 %, świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, jednostka miary kilogram, ilość 150kg, c) Wątroba wieprzowa- oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoczerwona, jednostka miary kilogram, ilość 1300kg, d) Boczek wędzony wieprzowy, parzony, bez kości i skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 20 %, świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa wędzonego, jednostka miary kilogram, ilość 1350kg, e) Kaszanka wieprzowa- w grubym flaku (bariera), świeża, jednostka miary kilogram, ilość 1200kg, f) Mięso wieprzowe gulaszowe- drobne, świeże, klasy II A, zawartość tłuszczu nie więcej niż 18 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, jednostka miary kilogram, ilość 2800kg, g) Łopatka wieprzowa bez kości- świeża, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, jednostka miary kilogram, ilość 1500kg, h) Szynka surowa, wieprzowa, bez kości - świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, jednostka miary kilogram, ilość 400kg, i) Schab wieprzowy bez kości- świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, j) Żeberka wieprzowe, paski- bez słoniny i skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 15 %, barwa różowa, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, k) Szynka wieprzowa gotowana- świeża, krojona w plastry, o przeciętnej wadze plastra od 20g do 30g i średnicy plastra od 14cm do 16 cm, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych, jednostka miary kilogram, ilość 40kg, l) Szynka wieprzowa gotowana- świeża, w całości, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych, jednostka miary kilogram, ilość 35kg, m) Kiełbasa parówkowa wieprzowa- świeża, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35 %, o wadze pojedynczego serdelka 100g, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich świeżych, barwa jasnoróżowa, jednostka miary kilogram, ilość 930kg, n) Kiełbasa podwawelska- świeża, zapach charakterystyczny dla wyrobów wędzonych, parzonych, jednostka miary kilogram, ilość 1300kg, o) Kiełbasa śląska- świeża, o wadze jednej sztuki 100g, zapach charakterystyczny dla wyrobów wędzonych, parzonych, jednostka miary kilogram, ilość 1700kg, p) Kości wieprzowe- od schabu lub od karkówki, świeże, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 2400kg, q) Wołowina bez kości- bez tłuszczu, oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoczerwona, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, r) Mielonka, świeża, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich świeżych, barwa jasnoróżowa, w batonie, bez galarety, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, s) Smalec biały, świeży, w opakowaniu foliowym do 1kg, jednostka miary kilogram, ilość 700kg, t) Słonina świeża w opakowaniu foliowym do 1kg, jednostka miary kilogram, ilość 120kg. Jakość wymienionego asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 2. Wykonawca zapewnia transport MIĘSA I JEGO WYROBÓW do siedziby zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu. 3. Transport MIĘSA I JEGO WYROBÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 4. Miejscem dostaw jest Jadłodajnia przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 5. Ilość MIĘSA I JEGO WYROBÓW, o którym mowa w pkt 1 może ulec zmianie ilościowo o minus 10%. 6. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 7. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego, nie częściej niż cztery razy w tygodniu każdorazowo do godz. 9:00 8. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 156648.10 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SOKOŁÓW Spółka Akcyjna, Aleja 550-lecia, 08-300 Sokołów Podlaski, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 156648.10
  • Oferta z najniższą ceną: 156648.10 oferta z najwyższą ceną: 171113.55
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.