eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wyszków › Świadczenie usług cateringowych w ramach zajęć na czas trwania projektu Dobry zawód - dobra praca.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-11-23

Wyszków: Świadczenie usług cateringowych w ramach zajęć na czas trwania projektu Dobry zawód - dobra praca.
Numer ogłoszenia: 379628 - 2010; data zamieszczenia: 23.11.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 312599 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Kształcenia Praktycznego w Wyszkowie, Ul. I Armii Wojska Polskiego 82 A, 07-200 Wyszków, woj. mazowieckie, tel. 29 742 48 06, faks 29 742 48 06.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych w ramach zajęć na czas trwania projektu Dobry zawód - dobra praca..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych w czasie trwania projektu Dobry zawód - dobra praca dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2. - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego, organizowanych przez Zamawiającego poniżej wymienionych zajęć: a) Kurs spawania metodą MAG i TIG dla 80 osób (8 edycji) b) Kurs operator wózków jezdniowych dla 60 osób (6 edycji) c) Kurs fryzjerski dla 50 osób (5 edycji) d) Kurs SEP do 1 kV dla 40 osób ( 4 edycje) e) Kurs kosmetyczny wraz ze stylizacją paznokci i wizażu dla 20 osób (2 edycje) f) Kurs język angielski zawodowy dla spawaczy dla 80 (8 edycji) g) Kurs język angielski zawodowy fryzjerski dla 50 osób (5 edycji) h) Szkolenie -Równe szanse w szkole dla 250 osób - uczniowie (15 edycji) i) Szkolenie - Radzenie sobie ze stresem dla 80 osób (2 edycje) j) Szkolenie - Równe szanse w szkole dla 5 osób - nauczyciele (1 edycja) k) Szkolenie - Trening kreatywnego myślenia dla 50 osób (2 edycje) l) Szkolenie - Pozytywna komunikacja w pracy dla 50 osób (2 edycje) m) Kurs przedsiębiorczości dla 100 osób (5 edycji) 2. Przez usługi cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie obiadu dla uczestników projektu. 3. Miejsce dostawy: siedziba Zamawiającego. 4. Czas realizacji: od listopada 2010 roku do czerwca 2012 roku (oprócz lipca i sierpnia w 2011 roku) od poniedziałku do niedzieli. 5. Zestawienie menu w trakcie przerwy obiadowej dla jednej osoby. a) obiad powinien zawierać: ziemniaki lub ryż lub makaron lub kasza gryczana- 200 gram, sztuka mięsa 100 gram lub kotlet schabowy 100 gram lub ryba smażona 100 gram lub udziec z kurczaka 100 gram lub kotlet mielony 100 gram lub gulasz potrawka 100 gram, surówka warzywna 100 gram lub warzywa gotowane 150 gram, napój niegazowany 200 ml b) obiad dla każdego uczestnika powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek. c) obiad ma być dostarczony jako wyporcjowany dla każdego uczestnika. d) Zamawiający zastrzega niepowtarzalność obiadu przez 5 kolejnych dni w ramach jednej edycji szkolenia/kursu. e) ilości porcji w całym cyklu: 15.730 (2010 r. - 3.110, 2011 r. - 8.030, 2012 r. - 4.590) porcji (drugie danie). 6. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania i dostarczenia obiadu do miejsca i sali wskazanego przez Zamawiającego najpóźniej na 30 minut przed rozpoczęciem kursu/szkolenia, b) świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, c) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.), d) usunięcia odpadów po obiedzie. 7. Inne warunki realizacji zamówienia: a) Informacja o ilości obiadów w danym dniu będzie przekazywana w formie elektronicznej (e-mail) lub faxem przez Zamawiającego Wykonawcy. b) Zamawiający każdorazowo w zleceniu przed rozpoczęciem kolejnej edycji kursu/szkolenia określi termin i liczbę uczestników zajęć przesyłając Wykonawcy faxem lub emailem najpóźniej na 1 dzień kalendarzowy przed dniem świadczenia poszczególnej usługi. c) Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanych kursów i szkoleń przez Zamawiającego. d) Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. e) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, po dokonaniu protokolarnego odbioru przedmiotu umowy jako iloczyn ilości osób i ilości dni (osobodni) wynikających z każdorazowego zlecenia Zamawiającego oraz ceny jednostkowej (wynikającej z oferty Wykonawcy). Wypłata wynagrodzenia Zleceniobiorcy nastąpi po wykonaniu usługi na podstawie faktury wystawionej po zakończeniu miesiąca kalendarzowego. f) Wykonawca może powierzyć wykonanie zamówienia podwykonawcom. W takim przypadku Wykonawca jest obowiązany w Formularzu ofertowym wskazać te części zamówienia, które powierzy podwykonawcom. g) Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: projekt Dobry zawód - dobra praca dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2. - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego,.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • DGP DOZORBUD GRUPA POLSKA Sp. z o.o., ul. Najświętszej Marii Panny nr 5e, 59-220 Legnica, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 157300,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 151479,90

  • Oferta z najniższą ceną: 295724,00 / Oferta z najwyższą ceną: 151479,90

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.