eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Końskie › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-11-17

Końskie: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich
Numer ogłoszenia: 376320 - 2014; data zamieszczenia: 17.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek , ul. Warszawska 25, 26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie, tel. 041 372-51-57, faks 041 372-51-57.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich. Wykonawcy mogą złożyć oferty na dowolną ilość części. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi kosztorys cenowy oddzielny dla każdej części - załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Zamawiający informuje, że przy dostawie artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia stosuje prawo opcji, oznacza to, że podane ilości są wielkościami maksymalnymi, które należy wycenić w kosztorysie cenowym. Zamawiający, będzie odbierał artykuły sukcesywnie w miarę potrzeb. Natomiast gwarantowana ilość artykułów, które zostaną odebrane to 70 % artykułów wymienionych w kosztorysach cenowych część 1,2,3,5,6 . Gwarantowana ilość artykułów dla części 4 to 50% Część 1 Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość ogółem brutto 1 2 3 4 5 6 1. Ćwiartka tylna z kurczaka (udka) kg 2.100 2. Filet z kurczaka kg 520 3. Flaki wołowe kg 100 4. Karczek wieprzowy b/k kg 400 5. Kurczaki kg 120 6. Łopatka wieprzowa b/k kg 1.400 7. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 100 8. Nogi wieprzowe kg 300 9. Ozory wieprzowe kg 75 10. Porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydeł kg 1.200 11. Schab b/k wieprzowy kg 300 12. Serca drobiowe kg 60 13. Serca wieprzowe kg 80 14. Udziec wołowy b/k kg 200 15. Wątroba wieprzowa kg 80 16. Wątróbka z kurczaka kg 80 17. Żeberka wieprzowe kg 400 18. Żołądki drobiowe kg 100 19. Baleron kg 200 20. Blok szynkowy kg 200 21. Boczek wędzony gotowany kg 150 22. Kaszanka kg 250 23. Kiełbasa biała parzona kg 300 24. Kiełbasa dębicka kg 300 25. Kiełbasa krakowska kg 300 26. Kiełbasa mielonka kg 220 27. Kiełbasa mortadela kg 200 28. Kiełbasa parówkowa kg 300 29. Kiełbasa podwawelska kg 400 30. Kiełbasa szynkowa kg 280 31. Parówki drobiowe cienkie kg 120 32. Parówki wieprzowe cienkie kg 150 33. Pasztet drobiowy 131g sztuk 3.000 34. Pasztet drobiowy pieczony kg 200 35. Pasztetowa wieprzowa kg 150 36. Pieczeń rzymska kg 150 37. Polędwica drobiowa kg 280 38. Polędwica sopocka kg 150 39. Rolada schabowa kg 250 40. Salceson wieprzowy kg 100 41. Salceson drobiowy kg 50 42. Szynka drobiowa kg 220 43. Szynka konserwowa kg 120 44. Szynka wieprzowa wędzona gotowana kg 200 45. Wędzonka krotoszyńska kg 180 46. Słonina b/s kg 160 47. Smalec kg 150 Część 2 Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mleka i produktów mleczarskich L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Jogurt naturalny 150g sztuk 1.400 2. Jogurt naturalny 450g sztuk 200 3. Jogurt owocowy 150g sztuk 5.500 4. Kefir 400g sztuk 450 5. Masło ekstra kostka 200g kg 1.800 6. Mleko spożywcze 2 % l 20.500 7. Mleko długoterminowe 2 % l 500 8. Mleko zsiadłe 400g sztuk 450 9. Ser żółty (twardy) kg 250 10. Serek homo smakowy150 g sztuk 4.000 11. Serek homo naturalny 150g sztuk 800 12. Serek topiony 100g sztuk 1.100 13. Serek wiejski 200g sztuk 900 14. Śmietana 18 % l 900 15. Twaróg tłusty kg 1.050 Część 3 Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Bułka 50 g szt. 44.500 2. Bułka 400 g krojona szt. 4.800 3. Bułka 400 g niekrojona szt. 300 4. Bułka grahamka 100 g szt. 6.500 5. Bułka tarta 500g szt. 200 6. Bułki słodkie 100g (z serem, marmoladą, jabłkiem, jagodami) szt. 650 7. Chleb 1 kg krojony szt. 10.000 8. Chleb razowy 500 g krojony szt. 2.750 9. Rogal bez dodatku cukru 100g szt. 1.800 10. Rogaliki drożdżowe drobne z marmoladą wyrób cukierniczy kg 10 11. Ciastka kruche kg 15 12. Pączki 100g szt. 130 Część 4 Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych. L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Ananasy puszka 565 g szt. 200 2. Barszcz biały w butelce 0,50 l szt. 650 3. Brzoskwinie w puszcze 830g szt. 100 4. Budyń smaki różne 40g szt. 1.000 5. Chrzan 200g szt. 200 6. Cukier kg 2.700 7. Cukier puder 400g szt. 40 8. Cukier waniliowy 32 g szt. 50 9. Drożdże 100g szt. 100 10. Dżemy różne smaki 280g szt. 2.400 11. Fasola czerwona puszka 400g szt. 100 12. Galaretka owocowa smaki różne 75g szt. 40 13. Gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 8 14. Groszek konserwowy 400g szt. 400 15. Herbata granulowana 100g szt. 1.500 16. Imbir mielony 20 g szt. 8 17. Kakao 100g szt. 10 18. Kasza jęczmienna kg 650 19. Kasza manna kg 200 20. Keczup łagodny 500 g szt. 150 21. Kisiel 40g szt. 1.000 22. Koncentrat pomidorowy 30 % 950g szt. 300 23. Kukurydza w puszcze 400g szt. 350 24. Kwasek cytrynowy 20g szt. 150 25. Liść laurowy 10g szt. 120 26. Majeranek 10g szt. 350 27. Majonez 600 g lub 600 ml szt. 400 28. Mak 400g szt. 10 29. Makaron gruby kg 1.200 30. Makaron wstążka - nitka kg 500 31. Makaron zacierka 0,25 kg szt. 750 32. Masło roślinne kubek 250g szt. 1.500 33. Mąka pszenna kg 1.200 34. Mąka tortowa kg 100 35. Mąka ziemniaczana kg 60 36. Miód 25g szt. 5.000 37. Musztarda 190 g szt. 150 38. Ocet 0,50 l szt. 15 39. Ogórek konserwowy 870g/0,90 l szt. 100 40. Olej 1 l szt. 750 41. Papryka konserwowa 870g/0,90 l szt. 100 42. Papryka słodka 20 g szt. 150 43. Pieprz mielony 15 g szt. 700 44. Płatki jęczmienne 0,40 kg szt. 300 45. Płatki kukurydziane 0,25 kg szt. 700 46. Płatki owsiane 0,50 kg szt. 350 47. Proszek do pieczenia 36g szt. 60 48. Przyprawa do potraw 200 g szt. 1.100 49. Przyprawa w płynie 1 l szt. 40 50. Przyprawa do drobiu 20 g szt. 50 51. Ryż 1 kg kg 700 52. Seler konserwowy słoik 300 g szt. 250 53. Sól jodowana 1 kg kg 600 54. Ziele angielskie 15 g (całe ziarna) szt. 250 55. Żelatyna 50 g szt. 150 Część 5 Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Filet z miruny ze skórą kg 700 2. Karp filet kg 15 3. Rolmopsy kg 12 4. Śledzie po kaszubsku kg 150 5. Makrela wędzona kg 300 6. Paprykarz szczeciński 130 g szt. 1.200 7. Szprot w oleju 125 g szt. 1.400 8. Szprot w pomidorach 125g szt. 2.000 9. Śledź po wiejsku kg 150 10. Tuńczyk w sosie własnym 170 g szt. 300 Część 6 Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy warzyw i owoców mrożonych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutt0 1 2 3 4 5 6 1. Brokuły mrożone kg 700 2. Fasolka szparagowa mrożona kg 1.000 3. Leczo kg 200 4. Mieszanka kompotowa opak 2,50 kg kg 1.050 5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300 6. Szpinak mrożony kg 50 7. Włoszczyzna mrożona paski kg 500.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.41.21.00-0, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.33.00.00-0, 15.41.11.00-3, 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia wg wzoru załącznik nr 4 do SIWZ.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia wg wzoru załącznik nr 4 do SIWZ.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia wg wzoru załącznik nr 4 do SIWZ.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia wg wzoru załącznik nr 4 do SIWZ.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia wg wzoru załącznik nr 4 do SIWZ.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1). Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, według wzoru zał. nr 4 do SIWZ 2). W sytuacji, gdy wykonawca będzie polegał na zasobach innych podmiotów zgodnie z art. 26 ust. 2b ustawy PZP zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował tymi zasobami w trakcie realizacji zamówienia w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia. Z dokumentu winno wynikać jednoznacznie o wyrażeniu woli udzielenia wykonawcy odpowiedniego zasobu, w jaki sposób te zasoby zostaną wykorzystane przy wykonaniu zamówienia, jakiego charakteru stosunki łączą wykonawcę z innym podmiotem, w jakim zakresie i w jakim okresie inny podmiot będzie brał udział w wykonaniu zamówienia. 3). Jeżeli w kraju zamieszkania osoby, lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów o których mowa powyżej, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio dla miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub przed notariuszem - wystawione z odpowiednia datą wymaganą dla tych dokumentów. 4). upoważnienie dla osób reprezentujących wykonawcę, a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik - także pełnomocnictwo, określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek ul. Warszawska 25 26-200 Końskie, Dział Żywienia.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.12.2014 godzina 10:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek ul. Warszawska 25 26-200 Końskie Dział Techniczno - Gospodarczy.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, drób, wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość ogółem brutto 1 2 3 4 5 6 1. Ćwiartka tylna z kurczaka (udka) kg 2.100 2. Filet z kurczaka kg 520 3. Flaki wołowe kg 100 4. Karczek wieprzowy b/k kg 400 5. Kurczaki kg 120 6. Łopatka wieprzowa b/k kg 1.400 7. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 100 8. Nogi wieprzowe kg 300 9. Ozory wieprzowe kg 75 10. Porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydeł kg 1.200 11. Schab b/k wieprzowy kg 300 12. Serca drobiowe kg 60 13. Serca wieprzowe kg 80 14. Udziec wołowy b/k kg 200 15. Wątroba wieprzowa kg 80 16. Wątróbka z kurczaka kg 80 17. Żeberka wieprzowe kg 400 18. Żołądki drobiowe kg 100 19. Baleron kg 200 20. Blok szynkowy kg 200 21. Boczek wędzony gotowany kg 150 22. Kaszanka kg 250 23. Kiełbasa biała parzona kg 300 24. Kiełbasa dębicka kg 300 25. Kiełbasa krakowska kg 300 26. Kiełbasa mielonka kg 220 27. Kiełbasa mortadela kg 200 28. Kiełbasa parówkowa kg 300 29. Kiełbasa podwawelska kg 400 30. Kiełbasa szynkowa kg 280 31. Parówki drobiowe cienkie kg 120 32. Parówki wieprzowe cienkie kg 150 33. Pasztet drobiowy 131g sztuk 3.000 34. Pasztet drobiowy pieczony kg 200 35. Pasztetowa wieprzowa kg 150 36. Pieczeń rzymska kg 150 37. Polędwica drobiowa kg 280 38. Polędwica sopocka kg 150 39. Rolada schabowa kg 250 40. Salceson wieprzowy kg 100 41. Salceson drobiowy kg 50 42. Szynka drobiowa kg 220 43. Szynka konserwowa kg 120 44. Szynka wieprzowa wędzona gotowana kg 200 45. Wędzonka krotoszyńska kg 180 46. Słonina b/s kg 160 47. Smalec kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.41.21.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mleko i produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mleka i produktów mleczarskich L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Jogurt naturalny 150g sztuk 1.400 2. Jogurt naturalny 450g sztuk 200 3. Jogurt owocowy 150g sztuk 5.500 4. Kefir 400g sztuk 450 5. Masło ekstra kostka 200g kg 1.800 6. Mleko spożywcze 2 % l 20.500 7. Mleko długoterminowe 2 % l 500 8. Mleko zsiadłe 400g sztuk 450 9. Ser żółty (twardy) kg 250 10. Serek homo smakowy150 g sztuk 4.000 11. Serek homo naturalny 150g sztuk 800 12. Serek topiony 100g sztuk 1.100 13. Serek wiejski 200g sztuk 900 14. Śmietana 18 % l 900 15. Twaróg tłusty kg 1.050.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pieczywo i wyroby cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Bułka 50 g szt. 44.500 2. Bułka 400 g krojona szt. 4.800 3. Bułka 400 g niekrojona szt. 300 4. Bułka grahamka 100 g szt. 6.500 5. Bułka tarta 500g szt. 200 6. Bułki słodkie 100g (z serem, marmoladą, jabłkiem, jagodami) szt. 650 7. Chleb 1 kg krojony szt. 10.000 8. Chleb razowy 500 g krojony szt. 2.750 9. Rogal bez dodatku cukru 100g szt. 1.800 10. Rogaliki drożdżowe drobne z marmoladą wyrób cukierniczy kg 10 11. Ciastka kruche kg 15 12. Pączki 100g szt. 130.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Różne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych. L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Ananasy puszka 565 g szt. 200 2. Barszcz biały w butelce 0,50 l szt. 650 3. Brzoskwinie w puszcze 830g szt. 100 4. Budyń smaki różne 40g szt. 1.000 5. Chrzan 200g szt. 200 6. Cukier kg 2.700 7. Cukier puder 400g szt. 40 8. Cukier waniliowy 32 g szt. 50 9. Drożdże 100g szt. 100 10. Dżemy różne smaki 280g szt. 2.400 11. Fasola czerwona puszka 400g szt. 100 12. Galaretka owocowa smaki różne 75g szt. 40 13. Gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 8 14. Groszek konserwowy 400g szt. 400 15. Herbata granulowana 100g szt. 1.500 16. Imbir mielony 20 g szt. 8 17. Kakao 100g szt. 10 18. Kasza jęczmienna kg 650 19. Kasza manna kg 200 20. Keczup łagodny 500 g szt. 150 21. Kisiel 40g szt. 1.000 22. Koncentrat pomidorowy 30 % 950g szt. 300 23. Kukurydza w puszcze 400g szt. 350 24. Kwasek cytrynowy 20g szt. 150 25. Liść laurowy 10g szt. 120 26. Majeranek 10g szt. 350 27. Majonez 600 g lub 600 ml szt. 400 28. Mak 400g szt. 10 29. Makaron gruby kg 1.200 30. Makaron wstążka - nitka kg 500 31. Makaron zacierka 0,25 kg szt. 750 32. Masło roślinne kubek 250g szt. 1.500 33. Mąka pszenna kg 1.200 34. Mąka tortowa kg 100 35. Mąka ziemniaczana kg 60 36. Miód 25g szt. 5.000 37. Musztarda 190 g szt. 150 38. Ocet 0,50 l szt. 15 39. Ogórek konserwowy 870g/0,90 l szt. 100 40. Olej 1 l szt. 750 41. Papryka konserwowa 870g/0,90 l szt. 100 42. Papryka słodka 20 g szt. 150 43. Pieprz mielony 15 g szt. 700 44. Płatki jęczmienne 0,40 kg szt. 300 45. Płatki kukurydziane 0,25 kg szt. 700 46. Płatki owsiane 0,50 kg szt. 350 47. Proszek do pieczenia 36g szt. 60 48. Przyprawa do potraw 200 g szt. 1.100 49. Przyprawa w płynie 1 l szt. 40 50. Przyprawa do drobiu 20 g szt. 50 51. Ryż 1 kg kg 700 52. Seler konserwowy słoik 300 g szt. 250 53. Sól jodowana 1 kg kg 600 54. Ziele angielskie 15 g (całe ziarna) szt. 250 55. Żelatyna 50 g szt. 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.33.00.00-0, 15.41.11.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ryby i konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Filet z miruny ze skórą kg 700 2. Karp filet kg 15 3. Rolmopsy kg 12 4. Śledzie po kaszubsku kg 150 5. Makrela wędzona kg 300 6. Paprykarz szczeciński 130 g szt. 1.200 7. Szprot w oleju 125 g szt. 1.400 8. Szprot w pomidorach 125g szt. 2.000 9. Śledź po wiejsku kg 150 10. Tuńczyk w sosie własnym 170 g szt. 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Warzywa i owoce mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy warzyw i owoców mrożonych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutt0 1 2 3 4 5 6 1. Brokuły mrożone kg 700 2. Fasolka szparagowa mrożona kg 1.000 3. Leczo kg 200 4. Mieszanka kompotowa opak 2,50 kg kg 1.050 5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300 6. Szpinak mrożony kg 50 7. Włoszczyzna mrożona paski kg 500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.