Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-11-14
Władysławowo: Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych
wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Numer ogłoszenia: 375824 - 2014; data zamieszczenia: 14.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie przez okres trzech miesięcy. Dostarczane produkty powinny odpowiadać wymaganiom zawartym w Polskich Normach, a w szczególności będą świeże i odpowiedniej jakości oraz posiadają atesty i/lub certyfikaty higieniczno - sanitarne, a na żądanie Zamawiającego, do wskazanej dostawy będzie załączany dokument potwierdzenie tych wymagań. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907) - tekst jednolity..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7, 15.24.30.00-3, 15.25.00.00-5, 63.20.00.00-1.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 3.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Oświadczenie Wykonawcy o treści wskazanej w pkt.5 Załącznika nr 3- Formularz oferty
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 95
- 2 - Termin dostawy częściowej - 5
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Jeżeli z upływem 3 miesięcy od dnia podpisania niniejszej umowy kwota określona w ust. 1 pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy 2. Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego do zmian ilości (według zamówień częściowych). 3. W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl oraz www.bip.cos.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego: ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.11.2014 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego: ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo: SEKRETARIAT.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Ryby mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. SOLA FILET - limanda żółtopłetwa kg 100; 2. DORSZ FILET - kg 150; 3. MINTAJ FILET kg 40; 4. FLĄDRA FILET kg 180; 5. PANGA FILET kg 100; 6. TILAPIA FILET kg 150; 7. ŁOSOŚ FILET - Norweski kg 150; 8. PSTRĄG FILET kg 150..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.22.00.00-6, 63.20.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 95
- 2. Termin dostawy częściowej - 5
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby świeże.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO kg 180; 2. FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO kg 250; 4. FILET Z PSTRĄGA kg 120; 5. PSTRĄG ŚWIEŻY kg 20; 6. PŁATY ŚLEDZIOWE kg 80; 7. Łosoś Norweski w całości kg 10; 8. Karp świeży , filet kg 10; 9. Karp świeży w całości kg 5..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 63.20.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 95
- 2. Termin dostawy częściowej - 5
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby wędzone i marynowane.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. ŁOSOŚ NORWESKI kg 10; 2. ŁOSOŚ NORWESKI kg 10; 3. ŁOSOŚ NORWESKI STEK kg 8; 4. PŁAT Z MAKRELI kg 15; 5. MAKRELA WĘDZONA CAŁA kg 50; 6. ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT kg 10; 7. HALIBUT WĘDZONY kg 10; 8. WĘGORZ kg 10; 9. PSTRĄG WĘDZONY w całości kg 10; 10. TILAPIA WĘDZONA FILET kg 10; 11. TUŃCZYK POLĘDWICA kg 10; 12. SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA kg 15; 13. KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA kg 15; 14. SAŁATKA KRABOWA kg 10; 15. ROLMOPSY KASZUBSKIE kg 20; 16. ROLMOPSY W OCCIE kg 20; 17. KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ kg 20; 18. FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE kg 10; 19. FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE kg 20..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.23.40.00-7, 15.24.30.00-3, 63.20.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 95
- 2. Termin dostawy częściowej - 5
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Owoce morza i inne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. RAKI kg 2; 2. SZYJKI RAKOWE kg 2,5; 3. KREWETKI KOKTAJLOWE 100/200 kg 5; 4. KREWETKI OGONY 16/20 kg 5; 5. KREWETKI OGONY 16/20 kg 5; 6. KREWETKI BLACK TIGER 16/20 kg 5; 7. KREWETKI BLACK TIGER 31/40 kg 5; 8. PALUSZKI KRABOWE kg 5; 9. OŚMIORNICZKI BABE kg 3; 10. MAŁŻE NOWOZELANDZKIE N/Z kg 3; 11. MULE CAŁE kg 5; 12. MIESO MULI kg 5..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.25.00.00-5, 63.20.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 95
- 2. Termin dostawy częściowej - 5
INNE PRZETARGI Z WŁADYSŁAWOWA
więcej: przetargi w Władysławowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Olofa Palmego w Józefowie w roku szkolnym 2024/2025
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 34 w Białymstoku
- Dostawa żywności dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Ostrołęce
- DOSTAWA RYB, MROŻONEK, WARZYW, OWOCÓW, JAJ I ZIEMNIAKÓW
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Samorządowej Szkoły Podstawowej Nr 3 im. Jana Pawła II w Kazimierzy Wielkiej w roku szkolnym 2024/2025"
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 12 w Mikołowie w roku szkolnym 2024/2025
więcej: Ryby »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.