eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawy sukcesywne wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-11

Władysławowo: Dostawy sukcesywne wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.
Numer ogłoszenia: 361125 - 2008; data zamieszczenia: 11.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy sukcesywne wędlin :Schab z ziel. Pieprz. Firmy SOBSMAK lub produkt równoważny ,-kg100, Schab czereśniowy Vac firmy SOBSMAC lub produkt równoważny -kg100, Schab pieczony firmy SOBSMAK lub produkt równoważny- kg100,Krupniok firmy JBB lub produkt równoważny- kg 150, Szynka tradycyjna z łysych firmy JBB lub produkt równoważny -kg100, Szynka z piersi indyka firmy JBB lub produkt równoważny -kg 150, Polędwiczka z warzywami firmy JBB lub produkt równoważny -kg100, Kiełbasa krakowska sucha kg 100, Kiełbasa ze wsi firmy JBB lub produkt równoważny- kg100, Przysmak dworski firmy JBB lub produkt równoważny- kg100, Szynka królewiecka firmy JBB lub produkt równoważny -kg100, Schab domowy firmy JBB lub produkt równoważny- kg 100, Pierś królewiecka firmy JBB lub produkt równoważny- kg100, Szynka Szwarcwaldzka firmy ZIMBO DAHL lub produkt równoważny -kg 50, Wędzonka z beczki firmy JBB lub produkt równoważny- kg 100, Kiełbasa z komina firmy JBB lub produkt równoważny- kg 100, Szynka z wędzarni firmy JBB lub produkt równoważny- kg 150, Szynka luksusowa firmy JBB lub produkt równoważny kg 100, Indyk faszerowany firmy JBB lub produkt równoważny - kg 150 Szynka łososiowa firmy PMB lub produkt rownoważny - kg 100,Polędwica malinowa firmy JBB lub produkt równoważny- kg 100, Szynka kasztelańska firmy JBB lub produkt równoważny- kg 100, Schab drobiowy w majeranku firmy JBB lub produkt równoważny -kg 150, Łopatka pieczona firmy JBB lub produkt równoważny- kg 100,Schab pieczony z majerankiem firmy JBB lub produkt równoważny- kg 50, Szynka wędzona wiśniowa firmy MAZURY EŁK lub produkt równoważny -kg 100, Pierś pieczona z kurczaka firmy BALCERZAK lub produkt równoważny -kg150, Parówki wiedeńskie MAP firmy BALCERZAK lub produkt równoważny -kg 500, Kabanosy wieprzowe firmy MORLINY lub produkt równoważny kg 150, Pasztet z pieca firmy PEKLIMAR lub produkt równoważny -kg- 50, Kiełbasa biała surowa extra firmy MORLINY lub produkt równoważny -kg 150, Frankfurterki OK.. 2 kg MAP firmy MORLINY lub produkt równoważny -kg 500, Polędwica sopocka firmy BALCERZAK lub produkt równoważny -kg 100, Szynka wiejska firmy BALCERZAK lub produkt równoważny kg 150, Jasiuk firmy NETTER lub produkt równoważny -kg 100,Karkówka sarmacka pieczona firmy NETTER lub produkt równoważny- kg 100, Wędzonka krotoszyńska firmy NETTER lub produkt równoważny- kg 150, Schab drobiowy firmy NETTER lub produkt równoważny- kg 150, Bekon wędzony/parzony ze sznurkiem firmy PEKLIMAR lub produkt równoważny- kg 150, Kiełbaski pyszne 1,5 kg MAP firmy MORLINY lub produkt równoważny- kg 400, Berlinki opakowanie 2,5 kg firmy MORLINY lub produkt równoważny -kg 250, Kiełbasa żywiecka MAP firmy MORLINY lub produkt równoważny- kg 200, Pasztetowa ze szczypiorkiem o wadze 250 g firmy PEKLIMAR lub produkt równoważny- kg 100, Boczek wędzony plastry 150 g firmy MORLINY lub produkt równoważny -szt 1000, Szynka tostowa z kurcząt firmy DROBIMEX lub produkt równoważny -kg 100, Cielęcina pieczona domowa firmy DUDA lub produkt równoważny kg 30, Schab biały pieczony firmy DUDA lub produkt równoważny kg 100, Kiełbasa lisiecka firmy SOKOŁÓW lub produkt równoważny- kg 100, Szynka krółewska firmy SOKOŁÓW lub produkt równoważny -kg 100, Szynka babuni extra firmy SOKOŁÓW lub produkt równoważny -kg 100, Pieczeń A LA kaczka VAC firmy SOKOŁÓW lub produkt równoważny kg 100, Piersi z kurczaka w curry firmy DROBIMEX -kg 40, Szynka konserwowa 11 LBS firmy PMB lub produkt równoważny -szt 30, Pasztet z jabłkiem 1,6 kg firmy ZIMB lub produkt równoważny- szt 30, Kindziuk litewski firmy TARCZYŃSKI lub produkt równoważny- kg 50, Salami bumerang firmy ZIMBO DAHL lub produkt równoważny -kg 100, Szynka dębowa firmy TARCZYŃSKI lub produkt równoważny- kg 100, Wędzonka krotoszyńska firmy POLESIE lub produkt równoważny- kg 100, Polędwica królewska firmy YANO lub produkt równoważny- kg 150, Polędwica wędzona firmy CZERNIEWICE lub produkt równoważny -kg 100, Kiełbasa biała surowa firmy MORLINY lub produkt równoważny., pakowana hermetycznie -kg 240, Kiełbasa z komina firmy JBB lub produkt równoważny., pakowana hermetycznie -kg 120, Szynka Bohuna pakowana hermetycznie firmy MAZURY EŁK lub produkt równoważny -kg 120, Boczek wędzony w plastrach 95 g opakowanie hermetyczne firmy KAMIENIARZ lub produkt równoważny -szt 480, Kiełbasa krakowska sucha 0,5 kg, opakowanie hermetyczne firmy MORLINY lub produkt równoważny -kg 60, Kiełbasa lisiecka 0,5 kg, opakowanie hermetyczne firmy SOKOŁÓW lub produkt równoważny -kg 60, Kiełbasa swojska firmy MAT lub produkt równoważny -kg100, Kiełbasa toruńska firmy SOKOŁÓW lub produkt równoważny kg 150, Kiełbasa śląska ekstra firmy MAT lub produkt równoważny kg 150, Szynka swojska po góralsku firmy MAT lub produkt równoważny kg 50, Szynka z bobrowniki firmy SPIŻARNIA lub produkt równoważny- kg 50, Szynka Szefa firmy KUMMER lub produkt równoważny- kg 100, Szynka wiśniowa firmy MYSŁAW lub produkt równoważny -kg 100, Schab kapitański firmy NOWAK lub produkt równoważny -kg 50,.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: I.W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: a)spełniają warunki zawarte w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 ze zm.).b)wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonują w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 zamówienia odpowiadające swoim rodzajem dostawom będącym przedmiotem zamówienia tj. dostawy wędlin o wartości brutto (na jedno zamówienie w okresie maksimum 6 miesięcy) nie mniejszej niż 100 000,00 PLN brutto. II. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia, w tym przypadku ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowaniu w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Przepisy dotyczące samodzielnego wykonawcy dotyczą odpowiednio wykonawców występujących wspólnie. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o zamówienie ponoszą solidarną odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie zamówienia. III. Oferty będą oceniane pod względem formalnym w zakresie kompletności i zgodności z wymogami specyfikacji istotnych warunków zamówienia i ustawy Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia powyższych warunków zostanie dokonana na podstawie przedłożonych przez wykonawców dokumentów wymienionych w pkt. 8 SIWZ zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonych oświadczeń lub dokumentów musi wynikać jednoznacznie, ż w/w warunki Wykonawca spełnia. Niespełnienie chociażby jednego warunku spowoduje wykluczenie Wykonawcy postępowania..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca składa: 1. Ofertę na formularzu stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ, 2. Formularz cenowy wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ, 3.Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodne z art. 22 ust.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późn. zm.) na formularzu stanowiącym załącznik nr 3A do SIWZ. 4. w celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności zamawiający żąda następujących dokumentów: 1)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 5. W celu potwierdzenia opisanego przez zamawiającego warunku posiadania przez wykonawcę doświadczenia, zamawiający żąda następujących dokumentów: a) wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonywanych, dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, uwzględniając wymagania zamawiającego - wg załącznika Nr 5 do SIWZ b) dokumenty potwierdzające, że te dostawy zostały wykonane należycie,.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego: ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.12.2008 godzina 12:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego: ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo: SEKRETARIAT.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.