eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Realizacja badania ankietowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku produktów piekarniczych na temat cech innowacyjnego pieczywa o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI).Realizacja ilościowego badania terenowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku makaronów na temat cech innowacyjnego makaronu o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI)

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-10-28

Warszawa: Realizacja badania ankietowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku produktów piekarniczych na temat cech innowacyjnego pieczywa o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI).Realizacja ilościowego badania terenowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku makaronów na temat cech innowacyjnego makaronu o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI)
Numer ogłoszenia: 357452 - 2014; data zamieszczenia: 28.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 158309 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP, ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 5931390, faks 022 5931391.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Realizacja badania ankietowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku produktów piekarniczych na temat cech innowacyjnego pieczywa o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI).Realizacja ilościowego badania terenowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku makaronów na temat cech innowacyjnego makaronu o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI).

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: 1. Realizacja badania ankietowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku produktów piekarniczych na temat cech innowacyjnego pieczywa o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI) w ramach Projektu BIOPRODUKTY, innowacyjne technologie wytwarzania prozdrowotnych produktów piekarskich i makaronu o obniżonej kaloryczności 2. Realizacja ilościowego badania terenowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku makaronów na temat cech innowacyjnego makaronu o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI) w ramach Projektu BIOPRODUKTY, innowacyjne technologie wytwarzania prozdrowotnych produktów piekarskich i makaronu o obniżonej kaloryczności. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załącznikach nr 5.1, 5.2 do SIWZ. Miejsce wykonania przedmiotu zamówienia. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji,ul. Nowoursynowska 159 C, budynek 32, pok. 102, 02-776 Warszawa.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79.32.00.00 - Usługi badania opinii publicznej .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka BIOPRODUKTY innowacyjne technologie wytwarzania prozdrowotnych produktów piekarskich i makaronu o obnizonej kaloryczności Nr umowy POIG 01.03.01.-14-041 12.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Realizacja badania ankietowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku produktów piekarniczych na temat cech innowacyjnego pieczywa o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI) Zgodnie z załącznikiem nr 5.1. do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Instytut Badawczy IPC Sp. z o.o., ul.Ostrowskiego 30, 52-238 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 27235,77 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16728,00

  • Oferta z najniższą ceną: 16728,00 / Oferta z najwyższą ceną: 49987,20

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Realizacja ilościowego badania terenowego nt. Badanie ilościowe wśród podmiotów funkcjonujących na rynku makaronów na temat cech innowacyjnego makaronu o obniżonej kaloryczności techniką wywiadów telefonicznych ze wspomaganiem komputerowym (Computer Assisted Telephone Interview - CATI) Zgodnie z załącznikiem nr 5.2. do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Instytut Badawczy IPC Sp. z o.o., ul.Ostrowskiego 30, 52-238 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13414,64 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9132,75

  • Oferta z najniższą ceną: 9132,75 / Oferta z najwyższą ceną: 22293,75

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.