eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › Dostawa artykułów do żywienia pacjentów wg pakietów.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-08

Katowice: Dostawa artykułów do żywienia pacjentów wg pakietów.
Numer ogłoszenia: 355217 - 2008; data zamieszczenia: 08.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. A. Mielęckiego Śląskiej Akademii Medycznej , ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice, woj. śląskie, tel. 032 2591668, faks 032 2591671, 2554633.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spskm.katowice.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów do żywienia pacjentów wg pakietów..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów do żywienia pacjentów wg pakietów. Pakiet Nr 1 -Dostawa tłuszczy - określonych asortymentowo - cenowo w załączniku nr 1 do siwz. Pakiet Nr 2 -Przetwory owocowo-warzywne - określone asortymentowo - cenowo w załączniku nr 2 do siwz. Pakiet Nr 3 -Artykuły spożywcze różne - określone asortymentowo - cenowo w załączniku nr 3 do siwz. Pakiet Nr 4 -Dostawa jaj - określonych asortymentowo - cenowo w załączniku nr 4 do siwz. Pakiet Nr 5 Artykuły sypkie - określone asortymentowo - cenowo w załączniku nr 5 do siwz..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 13.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Nie wymagane

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy: a. posiadają uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień b. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. c. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia d. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego 2. Przedstawią dowody wdrożenia systemu HACCP lub dowód rozpoczęcia prac związanych z wdrożeniem systemu 2. Przedstawią atesty potwierdzające bezpieczeństwo zdrowotne surowców. 4. Spełnienie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zamawiający będzie oceniał na podstawie dokumentów zawartych w ofercie wg zasad: -spełnia-, - nie spełnia-..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony czytelnie, podpisany i opieczętowany przez osobę uprawnioną osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy formularz oferty według druku stanowiącego załącznik nr 1 do siwz. 2. Wypełniony czytelnie, podpisany i opieczętowany przez osobę uprawnioną osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy formularz oświadczeń według druku stanowiącego załącznik nr 2 do siwz. 3. Wypełniony czytelnie, podpisany i opieczętowany przez osobę uprawnioną osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy formularz asortymentowo-cenowy według druku stanowiącego załącznik nr 3.01 do 3.05 do siwz. 4. Podpisany i opieczętowany przez osobę uprawnioną osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy formularz oświadczenie wykonawcy według druku stanowiącego załącznik nr 4 do siwz 5. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spskm.katowice.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. Andrzeja Mielęckiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach ul. Francuska 20 - 24, 40-027 Katowice pokój nr 3 budynek administarcji.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.12.2008 godzina 12:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. Andrzeja Mielęckiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach ul. Francuska 20 - 24, 40-027 Katowice pokój nr 3 budynek administarcji.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet Nr 1 -Dostawa tłuszczy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 1 -Dostawa tłuszczy - określonych asortymentowo - cenowo w załączniku nr 1 do siwz. LP Asortyment J.M Ilość 1 Margaryna opakowanie kostka 0,25 kg kg 750 2 Masło roślinne opakowanie kostka0,25 kg kg 3800 3 Olej uniwersalny 1L l 350.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet Nr 2 -Przetwory owocowo-warzywne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 2 -Przetwory owocowo-warzywne - określone asortymentowo - cenowo w załączniku nr 2 do siwz. LP Asortyment J.M Ilość 1 Dżem pakowany 0,025 różne smaki szt 5500 2 Miód prawdziwy pakowany 0,025 szt 7000 3 Dżem w tym: truskawkowy 0,28 kg 200 z aroni 0,28 kg 100 brzoskwiniowy 0,28 kg 100 Wiśniowy 0,28 kg 100 z czarnej porzeczki 0,28 kg 100 4 Marmolada wieloowocowa kg 100 5 Powidła śliwkowe kg 150 6 Koncentrat pomidorowy kg 450 7 Ketchup kg 30 8 Ogórki konserwowe kg 120 9 Papryka konserwowa kg 120 10 Kukurydza 0,400 kg 50 11 Fasola czerwona 0,400 kg 50 12 Seler konserwowy 0,370 kg 100 13 Ananas konserwowy kg 15 14 Brzoskwinia konserwowa kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet Nr 3 -Artykuły spożywcze różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 3 -Artykuły spożywcze różne - określone asortymentowo - cenowo w załączniku nr 3 do siwz. LP Asortyment J.M Ilość 1 Herbata czarna luzem granulowana kg 90 2 Herbata ekspresowa pakowana- a 50 torebek typu Lipton op 50 3 Kawa zbożowa luzem kg 300 4 Kakao prawdziwe ciemne w gatunku np. Holenderskie kg 25 5 Suchary p 30 6 Pieczywo bezglutenowe p 70 7 Fasola sucha kg 150 8 Groch kg 50 9 Przyprawa do zup op. 1 l (maggi) l 900 10 Ocet 10% op. 0,5 l l 150 11 Goźdźiki kg 1 12 Kwasek cytrynowy kg 25 13 Pieprz prawdziwy mielony kg 10 14 Pieprz ziołowy mielony kg 20 15 Papryka słodka mielona kg 5 16 Majeranek kg 5 17 Ziele angielskie w ziarnach kg 5 18 Liść laurowy kg 5 19 Kminek kg 3 20 Cynamon mielony kg 2 21 Imbir kg 0,5 22 Gałka muszkatołowa kg 0,5 23 Sos grzybowy w proszku kg 10 24 Przyprawa do zup typu Vegeta kg 70 25 Musztarda kg 25 26 Majonez Kielecki kg 60 27 Sos do hamburgera kg 60 28 Biszkopty 120g szt 150.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet Nr 4 -Dostawa jaj.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 4 -Dostawa jaj - określonych asortymentowo - cenowo w załączniku nr 4 do siwz. 1 Jaja 63-73 szt 30000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet Nr 5 Artykuły sypkie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 5 Artykuły sypkie - określone asortymentowo - cenowo w załączniku nr 5 do siwz. LP Asortyment J.M Ilość 1 Mąka pszenna kg 1500 2 Mąka ziemniaczana kg 350 3 Mąka żytnia kg 120 4 Mąka tortowa kg 100 5 Kasza jęczmienna kg 600 6 Kasza gryczana kg 150 7 Kasza manna kg 1200 8 Płatki jęczmienne kg 300 9 Płatki owsiane kg 300 10 Ryż kg 1500 11 Sól kg 1500 12 Cukier kg 3800 13 Galaretka owocowa szt 50 14 Cukier waniliowy szt 30 15 Proszek do pieczenia szt 30 16 Budyń kg 30 17 Kisiel kg 50 18 Kleik ryżowy błyskawiczny bez mleczny szt 150 19 Kleik ryżowy błyskawiczny bez mleczny smakowy ( jabłko, banan ) szt 100 20 Makaron różny kg 2000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.