eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kielce › sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa i wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-12-04

Kielce: sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa i wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych.
Numer ogłoszenia: 349799 - 2008; data zamieszczenia: 04.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 306859 - 2008r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Zagnańska 155, Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3314091, faks 041 3314419.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa i wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa oraz wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych z grupy 151 CPV, według podziału na części wymienione w pkt. 4 s.i.w.z. - Dostawy należy realizować własnym transportem (na koszt dostawcy). Dostawca zobowiązany jest powiadomić telefonicznie Zamawiającego o realizacji dostawy w danym dniu (uzgodnienie konkretnej godz. dostawy). - w części I -ej dostawy należy realizować codziennie (od poniedziałku do czwartku w godz. 7:00 do 11:00, w piątek od godz. 7:00 do 9:00). - w części II - ej dostawy należy realizować jeden raz w tygodniu po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu terminu dostawy w godz. 7:00 do 11:00 (poniedziałek - czwartek), w piątek od godz. 7:00 do 9:00. - w części III - ej dostawy należy realizować codziennie (od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:00 do 11:00, w piątek od godz. 7:00 do 9:00). - w części IV - ej dostawy należy realizować dwa razy w miesiącu po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu terminu dostawy w godz. 7:00 do 11:00 (poniedziałek - czwartek), w piątek od godz.7:00 do 9:00. - W przypadku stwierdzenia jakichkolwiek wad jakościowych dostarczonych produktów Dostawca jest zobowiązany do natychmiastowej wymiany i dostarczenia ich na własny koszt - w terminie do godz. 14:00 tego samego dnia dostawy. - Towar dostarczany ma być w opakowaniach - polimerowe, czyste skrzynie bezprzegrodowe, bez obcych zapachów, mające atest kompetencji jednostki resortu zdrowia, muszą być przeznaczone tylko do jednego asortymentu, elementy muszą być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd gotowego wyrobu. Towar musi spełniać wymogi Polskiej Normy. Wraz z dostawą towaru Zamawiający żąda faktury. - Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania towaru środkami transportu przystosowanymi do transportu dostarczanych artykułów zgodnie z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi określonymi w odrębnych przepisach. - Przy każdej dostawie Zamawiający żąda od Wykonawcy dokumentu identyfikacji handlowej HDI. Jednocześnie na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: a) nazwa dostawcy lub producenta, adres, b)nazwa produktu, rodzaj wędliny, c) data-termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ..... miesiąc, rok), d) masa netto, e) warunki przechowywania, f) wykaz składników wg udziału surowców. - Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Część I - mięsa i wędliny wieprzowe i wołowe: mięso gulaszowe wieprzowe - 10 500 kg, mięso wołowe b/k - 6 000 kg, wątroba wieprzowa -1 300 kg, wątroba wołowa - 700 kg, boczek wędzony parzony - 1500 kg, boczek mielony - 1 500 kg, pasta boczkowa - 1 200 kg, galareta wieprzowa - 1 500 kg, golonka prasowana - 800 kg, kaszanka z kaszy jęczmiennej - 1 300 kg, pasztetowa - 2 700 kg, salceson włoski - 500 kg, salceson czarny - 500 kg, salceson brunszwicki - 500 kg, pasztet mięsny zapiekany - 1 000 kg, parówki cienkie - 1 700 kg, kiełbasa parówkowa - 2 000 kg, kiełbasa serdelowa - 3 000 kg, kiełbasa mortadela - 3 000 kg, smalec domowy ze skwarkami - 2 400 kg, kiełbasa zwyczajna - 2 500 kg, kiełbasa podlaska - 1 300 kg, kiełbasa wiejska - 1 000 kg, kiełbasa biała parzona -1 000 kg, kiełbasa krakowska - 1 000 kg, kiełbasa szynkowa - 500 kg, baleron wieprzow - 1 500 kg, szynka kanapkowa - 1 700 kg, szynka wołowa - 500 kg, szynka delikatesowa - 1 000 kg, szynka biała - 400 kg, szynka wiejska wieprzowa - 700 kg. Część II - dostawa mięsa drobiowego i podrobów: kurczak świeży - 4 000 kg, udko z kurczaka - 3 500 kg, filet z kurczaka - 700 kg, wątroba drobiowa -700 kg, serca drobiowe - 1 000 kg, żołądki drobiowe - 700 kg. Część III - dostawa wędlin drobiowych: baton drobiowy - 1 500 kg, szynka drobiowa mielona - 1 000 kg, szynka drobiowa - 300 kg, pieczeń drobiowa -1 500 kg, parówki drobiowe - 800 kg, kiełbasa krakowska drobiowa - 300 kg, baleron drobiowy - 300 kg, szynka drobiowa prasowana - 500 kg. Część IV - dostawa konserw mięsnych: konserwa wieprzowa 300g - 7 000 szt. (puszka z otwieraczem), konserwa wieprzowa 130g - 7 500 szt. (alupak), pasztet drobiowy 290g-330g -10 800 szt. (puszka z otwieraczem), pasztet drobiowy 130g - 9 000 szt. (alupak), szynka drobiowa mielona 110g - 900 szt. (alupak).

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.11.10 - Mięso na wędliny 15.11.20.00 - Drób .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 445404.00 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: dostawa mięsa i wędliny wieprzowej i wołowej

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka Sp.j., ul. Wincentego Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 316790.00
  • Oferta z najniższą ceną: 316790.00 oferta z najwyższą ceną: 422280.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SMAKOSZ Sp.j, ul. Sportowa 11, 26-200 Końskie, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 51610.00
  • Oferta z najniższą ceną: 51610.00 oferta z najwyższą ceną: 66750.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa wędlin drobiowych

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zaklad Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka Sp. j., ul. Wincentego Wtosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 38600.00
  • Oferta z najniższą ceną: 38600.00 oferta z najwyższą ceną: 49640.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa konserw mięsnych

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Curyło-ASTERIX S.A., ul. Półłanki 82, 30-740 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 38404.00
  • Oferta z najniższą ceną: 62450.00 oferta z najwyższą ceną: 62450.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.