eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-12-03

Kraków: Dostawa wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3
Numer ogłoszenia: 348757 - 2008; data zamieszczenia: 03.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 277377 - 2008r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Stefana Czarnieckiego 3, Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 4236000, faks 012 4235771.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: GRUPA I - Mięso drobiowe 1. Kurczak świeży. Kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony. Łączna ilość dostaw - 1200 kg. 2. Ćwiartka tylna z kurczaka, świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 3. Filet z kurczaka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 4. Filet z indyka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 5. Mięso mielone z indyka, świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 720 kg 6. Wątróbka drobiowa z kurcząt - świeża, nie mrożona. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 7. Żołądki drobiowe z kurcząt - świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 360 kg. GRUPA II - Wędliny drobiowe 1. Pasztet drobiowy pieczony, luz lub foremka. Łączna ilość dostaw - 960 kg. 2. Kiełbasa drobiowa typu mielonka. Łączna ilość dostaw - 720 kg. 3. Kiełbasa drobiowa typu mortadela. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 4. Szynka drobiowa mielona, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw 720 kg. 5. Szynka drobiowa, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw 240 kg. 6. Kiełbasa kanapkowa drobiowa, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu,itp. Łączna ilość dostaw 720 kg. 7. Filet z indyka wędzony, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu,itp. Łączna ilość dostaw 120 kg. 8. Parówki drobiowe, cienkie, o jednakowej długości każda. Łączna ilość dostaw - 840 kg. 9. Parówki drobiowe z dodatkami (ser, papryka), cienkie, o jednakowej długości każda. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 10. Indyk w galarecie, krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 11. Keks z warzywami (pieczeń). Łączna ilość dostaw- 720 kg. 12. Pasztet drobiowy w puszce, opakowanie jednostkowe 100g lub 130g. Łączna ilość dostaw - 720 kg. GRUPA III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone 1.Boczek surowy. Łączna ilość dostaw - 240 kg 2.Karczek wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 840 kg. 3.Łopatka wieprzowa. Bez skóry, z kością. Łączna ilość dostaw - 1800 kg. 4.Mięso gulaszowe wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 720 kg. 5.Mięso wieprzowe (pieczeń). Bez kości. Łączna ilość dostaw - 960 kg. 6.Schab wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 720 kg. 7.Mięso mielone wieprzowe. Bez dodatku innych mięs. Łączna ilość dostaw - 720 kg. 8.Kości wieprzowe lub wołowe. Łączna ilość dostaw - 1080 kg. 9.Mięso wołowe gulaszowe. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 10. Mięso wołowe b/k(pieczeń). Łączna ilość dostaw - 360 kg. 11. Flaki wołowe parzone. Łączna ilość dostaw - 480 kg. 12. Ozory wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 13. Wątroba wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 720 kg. 14.Smalec wieprzowy. Łączna ilość dostaw - 720 kg. GRUPA IV - Wędliny wieprzowe Wędliny świeże, nie mrożone 1.Boczek wędzony gotowany. Łączna ilość dostaw - 540 kg 2.Kiełbasa wiejska. Łączna ilość dostaw - 360 kg 3.Kiełbasa biała parzona. Łączna ilość dostaw - 480 kg 4.Kiełbasa golonkowa. Łączna ilość dostaw - 480 kg 5.Kiełbasa grilowa. Łączna ilość dostaw - 360 kg 6.Kiełbasa mortadela. Łączna ilość dostaw - 1080 kg 7.Kiełbasa parówkowa. O wadze ok 100g każda. Łączna ilość dostaw - 360 kg 8.Kiełbasa szynkowa. Łączna ilość dostaw - 360 kg 9.Kiełbasa toruńska. Łączna ilość dostaw - 1440 kg 10. Kiełbasa zwyczajna. Łączna ilość dostaw - 720 kg 11. Kiełbasa żywiecka. Łączna ilość dostaw - 360 kg 12. Lancheon. Łączna ilość dostaw - 720 kg 13. Mielonka wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 360 kg 14. Kiełbasa mortadela z dodatkami, (papryka lub pieczarki). Łączna ilość dostaw - 720 kg 15. Parówka cienka, ( o jednakowej długości każda). Łączna ilość dostaw - 720 kg 16. Kaszanka. Łączna ilość dostaw - 960 kg 17. Pasztetowa wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 360 kg 18. Salceson. Łączna ilość dostaw - 360 kg 19. Szynka konserwowa mielona. Łączna ilość dostaw - 360 kg 20. Kiełbasa krakowska. Łączna ilość dostaw - 360 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 225556.80 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso drobiowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20A, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 35973.78
  • Oferta z najniższą ceną: 34731.60 oferta z najwyższą ceną: 42951.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Wędliny drobiowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL, ul. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 47559.36
  • Oferta z najniższą ceną: 45851.64 oferta z najwyższą ceną: 63170.23
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Mięso wołowe i wieprzowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL, ul. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 74480.12
  • Oferta z najniższą ceną: 70105.92 oferta z najwyższą ceną: 87854.88
  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Wędliny wieprzowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski - Józef Bartos, ul. Czarnowska 6, 26-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 67543.54
  • Oferta z najniższą ceną: 67543.54 oferta z najwyższą ceną: 98820.49
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.