eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-11-25

Władysławowo: Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV.
Numer ogłoszenia: 336055 - 2010; data zamieszczenia: 25.11.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 301033 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie, ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV.Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.). 1. Biała rzodkiew kg 100 2. Buraki ćwikłowe - kg 400 3. Cebula - kg 100 4. cebula szalotka-kg 20 5. Dynia świeża-skóra kg 100 6. Cebula czerwona - kg 15 7. Czosnek - kg 10 8. Fasola Piękny Jaś- kg 40 9. Groch łuskany- kg 20 10. Mięta świeża - szt 30 11. Kapusta biała świeża - kg 500 12. Kapusta czerwona - kg 350 13. Marchew - kg 400 14. Ogórek świeży - kg 300 15. Papryka świeża, żółta - kg 100 16. Papryka świeża, czerwona, - kg 150 17. Papryka świeża, zielona - kg 50 18. Papryka czerwona peperoni - kg 3 19. Pietruszka korzeń - kg 40 20. Pomidor - kg 2000 21. Por - kg 100 22. Melisa świeża -szt 20 23. Seler - kg 150 24. Rozmaryn świeży - szt 20 25. Bazylia świeża - szt 20 26. Tymianek świeży-szt 20 27. Kalafior - szt. 50 28. Kalarepa - szt 50 29. Kolendra świeża gat.1- szt 10 30. Koperek -pęczki 350 31. Melon Kanalupa - szt 30 32. Melon - szt 60 33. Oregano świeże . szt 20 34. Pomidory koktajlowe- kg 30 35. Rzodkiewka - pęczki 200 36. Sałata zielona- szt 800 37. Sałata dekoracyjna kolorowa szt 100 38. Sałata lodowa - szt 400 39. Seler naciowy - szt 20 40. Szczypiorek - pęczki 1000 41. Kapusta pekińska - szt 200 42. Sałata RUCOLA - szt 50 43. Pietruszka zielona - pęczki 500 44. Pietruszka dekoracyjna - pęczki 100 45. Kapusta kwaszona- kg 500 46. Bakłażan- kg 20 47. Cukinia - kg 20 48. Ogórki kwaszone- kg 350 49. Pieczarka kl I - kg 100 50. Kiełki lucerny - szt 25 51. Kiełki zielone fasoli - szt 25 52. Borowik suszony kl I -kg 4 53. Szparagi świeże/zielone lub białe/-szt 20 54. Sałata Raddicchio - szt 50 55. Ziemniaki - kg 5000 56. Arbuz - kg 300 57. Banan-kg 2000 58. Cytryny-kg 700 59. Grapefruity- kg 200 60. Gruszki- kg 1200 61. Jabłka-kg 2000 62. Jabłka zielone - kg 500 63. Mandarynki-kg 1000 64. Pomarańcze - kg 1500 65. Karambole - kg 10 66. Śliwka - kg 250 67. Winogrono o barwie żółtozielonej - kg 200 68. Winogrono o barwie ciemnofioletowej- kg 200 69. Ananasy - szt 50 70. Kiwi - szt 1000 71. Truskawka - kg 100 72. Maliny świeża-szt 50 73. Limonka - kg 15..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 03.22.10.00 - Warzywa 03.22.11.00 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste 03.22.11.10 - Warzywa korzeniowe 03.22.11.11 - Burak ćwikłowy 03.22.11.12 - Marchew 03.22.11.13 - Cebula 03.22.12.10 - Fasola 03.22.12.30 - Papryka 03.22.12.40 - Pomidory 03.22.12.50 - Cukinia 03.22.12.60 - Grzyby 03.22.12.70 - Ogórki 03.22.13.00 - Warzywa liściaste 03.22.13.10 - Sałata 03.22.13.20 - Sałata liściasta 03.22.14.00 - Warzywa kapustne 03.22.14.10 - Kapusta 03.22.14.20 - Kalafior 03.22.20.00 - Owoce i orzechy 03.22.21.10 - Owoce tropikalne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • LOBO Hurtownia Warzyw i Owoców, ul. Pucka 28, 81-036 Gdynia, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 111043,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 94092,54

  • Oferta z najniższą ceną: 94092,54 / Oferta z najwyższą ceną: 94092,54

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.