eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radom › Zakup i dostawa produktów spożywczychmleka i produktów mlecznych, mięsa i wędlin, pieczywa, produktów drobiowych oraz jaj dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-10-11

Radom: Zakup i dostawa produktów spożywczych: mleka i produktów mlecznych, mięsa i wędlin, pieczywa, produktów drobiowych oraz jaj dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
Numer ogłoszenia: 327148 - 2010; data zamieszczenia: 11.10.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego , ul. Tochtermana 1, 26-610 Radom, woj. mazowieckie, tel. 048 3615285, 3615284, faks 048 3615213.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.radom.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa produktów spożywczych: mleka i produktów mlecznych, mięsa i wędlin, pieczywa, produktów drobiowych oraz jaj dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Cześć nr 1 - MLEKO I PRODUKTY MLECZNE LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Mleko od 1,5%-2%-wielkość opakowania jednostkowego-10L rodzaj opakowania-worek foliowy 37.000 L 2. Śmietana 18%-wielkość opakowania jednostkowego od 0,5L-5L 1.600 L 3. Masło ex.o zawartości tłuszczu- minimum 82%-wielkość opakowania jednostkowego-200g 850 kg 4. Masło roślinne-o wartości energetycznej 721kcal,białka 0,05g,tłuszcze 80g,węglowodany0,025g w 100g produktu-wielkość opakowania jednostkowego-250g,rodzaj opakowania-kubek 2400 kg 5. Twaróg półtłusty 1800 kg 6. Ser żółty podpuszczkowy Edamski,Ementaler,Gouda lub równoważny o zawartości tłuszczu minimum 27g w 100 g produktu 380 kg 7. Ser topiony kremowy śmietankowy Hochland lub równoważny o wartości energetycznej-309kcal ,białka 8g w 100g produktu rodzaj opakowania krążek w opakowaniu-8szt trójkątów ,wielkość opakowania 200g 350 kg 8. Serek homogenizowany waniliowy, truskawkowy Rolmlecz lub równoważny o wartości odżywczej 142kcal,białka -7g w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego-max-150g 100 szt. 9. Jogurt naturalny o wartości energetycznej minimum 53,5 kcal w 100g produktu ,wielkość opakowania jednostkowego-150g 1200 szt. 10. Jogurt owocowy różne smaki Jogobella lub równoważny, o wartości energetycznej minimum 70,4kcal w100g produktu ,wielkość opakowania jednostkowego-150g 50 szt. 11. Ser topiony krążek mix,w opakowaniu 6 lub 8 trójkątów Hochland lub równoważny,wielkość opakowania jednostkowego max-200g 5 op. 12. Jogurt pitnyMilko lub równoważny,różne smaki,o warości energetycznej 87 kcal,zawartośc tłuszczu 2 g w 100 g produktu wielkość opakowania jednostkowego-max-500g 15 szt. 13. Jogurt z ziarnami zbóż z owocami Jogobella lub równoważny,8 zbóż, o zawartości owoców 8,5%,wielkość opakowania jednostkowego max-180g 25 szt. 14. Jogurt owocowy Jogobella lub równoważny z dużymi kawałkami owoców, wielkość opakowania jednostkowego-max-180g 50 szt. 15. Serek wiejski Piątnica lub równoważny o wartości energetycznej-81kcal,zawierający w swoim składzie twaróg ziarnisty, wielkość opakowania jednostkowego max-150g 25 szt. 16. Serek wiejski Radomski lub równoważny o wartości energetycznej 97 kcal,tłuszcz 5 g w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego max-180g 25 szt. 17. Kefir naturalny Rolmlecz lub równoważny o zawartości tłuszczu 1,5%,wielkość opakowania jednostkowego max-500ml 25 szt. 18. Mleko Łaciate lub równoważne zagęszczone niesłodzone o zawartości tłuszczu 7,5%-wielkość opakowania jednostkowego max-250ml 15 szt. 19. Maślanka naturalna Rolmlecz lub równoważna o zawartości tłuszczu 0,9%,wielkość opakowania max-500ml 25szt. 20. Wiejska Maślanka truskawkowa wielkość opakowania jednostkowego max-500ml. 25szt 21. Wiejska fantazja Rolmlecz ( mleko acydofilne)-różne smaki lub równoważna, zawierająca w swoim składzie mleko pasteryzowane oraz syrop owocowy 15% wielkość opakowania jednostkowego max-500ml. 25 szt. 22. Ser topiony Hochland lub równoważny w plastrach pakowanych pojedynczo o zawartości tłuszczu 27g, białka 14g w 100 g produktu ,wielkość opakowania jednostkowego max-150g 15 szt. 23. Ser żółty podpuszczkowy Salami, Edamski, Gouda Mlekpol lub równoważny w plastrach ,wielkość opakowania jednostkowego max-150g 15 szt. 24. Masło ex wielkość opakowania jednostkowego max-10g 600 szt. 25. Kefir owocowy różne smaki Figand lub równoważny o wartości energetycznej-282 kcal w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego max-400g 15 szt. 26. Fantazja-jogurt kremowy z (owocami, czekoladą, orzechami w czekoladzie) lub równoważny o wartości energetycznej121kcal w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego max-122g 15 szt. 27. Serek homogenizowany Danio lub równoważny o wartości energetycznej112kcal w 100 g produktu z mleka pasteryzowanego, wielkość opakowania jednostkowego max-150g 15 szt. 28. Twist- jogurt ,kawowy, wiśniowy, truskawkowy, orzeźwiający ananas, orzeźwiająca zielona herbata Bakoma lub równoważny o wartości energetycznej-80kcal,zawartości tłuszczu-2g w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowegomax-400g 15 szt. Warunki dostaw przetworów mlecznych: 1. Dostawa towarów określonych w pozycji 1 codziennie (7 razy w tygodniu) od godz. 5:00 do 5:30 2. Dostawa towarów określonych w pozycji 2 do 28 - dostawa nie częściej niż dwa razy w tygodniu w dni robocze od 8:00 - 12:00. 3. Realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia. 4. Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. 06.17, poz. 127 ze zm.). Cześć nr 2 - MIĘSO I WĘDLINY LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Schab bez kości 1.100 kg 2. Karczek wieprzowy z kością 100kg 3. Łopatka wieprzowa z kością bez skóry 750 kg 4. Żeberka wieprzowe paski 40kg 5. Szynka wieprzowa bez kości 400 kg 6. Wołowina udziec bez kości 2400 kg 7. Wołowina z kością rozbratel 70kg 8. Kości schabowe 1300 kg 9. Wątróbka wieprzowa 50kg 10. Słonina bez skóry 240 kg 11. Smalec 130 kg 12. Boczek wędzony 60 kg 13. Kiełbasa toruńska 190 kg 14. Schab pieczony 10kg 15. Parówki wieprzowe 260 kg 16. Kiełbasa krakowska wieprzowa 480 kg 17. Mortadela 200 kg 18. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 670 kg 19. Baleron wieprzowy 120 kg 20. Szynka delikatesowa 530 kg 21. Mielonka tyrolska 30 kg 22. Szynka prasowana 600 kg 23. Pieczeń rzymska 30 kg 24. Szynka wiejska 360 kg 25. Parówki jedynki 500 szt. 26. Kiełbasa zwyczajna 70 kg. Warunki dostaw: 1. Dostawy 2 razy w tygodniu w dni robocze, w godzinach od 8:00 do 12:00. 2. Do każdej dostawy, na każdą partię produktu Wykonawca dołączy: a) Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. 06.17, poz. 127 ze zm.). b) Etykietę zawierającą minimum: opis produktu, temperaturę przechowywania, datę przydatności do spożycia. Część nr 3 - PIECZYWO LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Bułka pszenna - wrocławska/ gryzka 0, 35 - 0,45 kg 15.200 kg 2. Chleb cały 0,50 - 0,60 kg 8.400 kg 3. Bułki zwykłe 0,09 - 0,10 kg 14.800 szt. 4. Bułka tarta, wielkość opakowania jednostkowego max - 1 kg 350 kg. 5. Drożdżówki z serem, makiem, budyniem, jabłkiem, dżemem 0,08- 0,10 kg 1000 szt. 6. Pączki z nadzieniem 0,08-0,10 kg 550 szt. 7. Groszek ptysiowy drobny 1 kg 8. Bułka hamburger 0,09 - 0,11 kg 380 szt. 9. Bułka hot - dog 0,09 - 0,11 kg 380 szt. 10. Suchary 70 kg 11. Jagodzianki 0,09 - 0,11 kg 840 szt. 12. Bułki grahamki 0,05 - 0,06 kg 600 szt. 13. Bułki zwykłe 0,05 - 0,06 kg 600 szt. 14. Chleb pełnoziarnisty 0,40 - 0,55 kg 240 szt. 15. Chleb razowy 0,40 - 0,55 kg 240 szt. 16. Chleb ze słonecznikiem 0,40 - 0,55 kg 120 szt. 17. Bułka ziołowa 0,08 - 0,11 kg 600 szt. Warunki dostawy: a) Towar określony w poz. 1,2,3 - dostawa od poniedziałku do soboty (włącznie) w godzinach 5:00 - 6:00. b) Towar określony w poz. 4-17 - dostawa w zależności od potrzeb w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia w godz. 5:00 - 7:00 w dni robocze od poniedziałku do piątku. Cześć nr 4 - PRODUKTY DROBIOWE LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Kurczaki 5.300 kg 2. Filet z piersi - kurczaka 1200 kg 3. Udziec indyczy 1100 kg 4. Udka z kurczaka 60kg 5. Skrzydełka z kurczaka 10 kg 6. Filet z indyka 15 kg 7. Wątróbka drobiowa 120 kg 8. Żołądki z kurczaka 35 kg 9. Serca drobiowe 60 kg 10. Polędwica drobiowa 300 kg 11. Parówki drobiowe 50 kg 12. Krakowska drobiowa 150 kg 13. Pasztet drobiowy 300 kg 14. Baton drobiowy 110 kg Warunki dostawy: 1. Dostawa - 2 razy w tygodniu. 2. Realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia 3. Do każdej dostawy, na każdą partię produktu Wykonawca dołączy: a) Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. 06.17, poz. 127 ze zm.). b) Etykietę zawierającą minimum: opis produktu, temperaturę przechowywania, datę przydatności do spożycia. Cześć nr 5 - JAJA LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Jaja świeże wielkość - L 30.000 szt. Warunki dostawy: 1. Dostawa jeden raz w tygodniu. 2. Realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia. 3. Do każdej dostawy, Wykonawca dołączy: a) Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. 06.17, poz. 127 ze zm.). b) Etykietę zawierającą minimum: opis produktu, temperaturę przechowywania, datę przydatności do spożycia..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.11.10-0, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.11.20-2, 15.81.10.00-6, 15.81.10.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9, 15.13.15.00-0, 03.14.25.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca dysponuje środkiem transportu drogowego do przewozu środków spożywczych.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz narządzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy usług lub robót budowlanych w celu realizacji zamówienia wraz z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Pełnomocnictwo do reprezentowania jeżeli ofertę składa pełnomocnik, 2. Dokument dopuszczający do transportu żywności samochody transportowe dostawcy - Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002r (Dz. U. Nr 21, poz. 179, z 2003r.).

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Przewiduje się następującą zmianę umowy: Ceny jednostkowe brutto mogą ulec zmianie w przypadku zmiany stawki podatku VAT wprowadzonej przepisami prawa- mogą się zmienić od dnia wejścia w życie danego aktu prawnego, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.radom.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Radomski Szpital Specjalistyczny Dział Zamówień Publicznych Funduszy Strukturalnych i Zaopatrzenia 26-610 Radom, ul. Lekarska 4, pok. 313.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.10.2010 godzina 11:00, miejsce: Radomski Szpital Specjalistyczny Dział Zamówień Publicznych Funduszy Strukturalnych i Zaopatrzenia 26-610 Radom, ul. Lekarska 4, pok. 313.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: MLEKO I PRODUKTY MLECZNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cześć nr 1 - MLEKO I PRODUKTY MLECZNE LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Mleko od 1,5%-2%-wielkość opakowania jednostkowego-10L rodzaj opakowania-worek foliowy 37.000 L 2. Śmietana 18%-wielkość opakowania jednostkowego od 0,5L-5L 1.600 L 3. Masło ex.o zawartości tłuszczu- minimum 82%-wielkość opakowania jednostkowego-200g 850 kg 4. Masło roślinne-o wartości energetycznej 721kcal,białka 0,05g,tłuszcze 80g,węglowodany0,025g w 100g produktu-wielkość opakowania jednostkowego-250g,rodzaj opakowania-kubek 2400 kg 5. Twaróg półtłusty 1800 kg 6. Ser żółty podpuszczkowy Edamski, Ementaler, Gouda lub równoważny o zawartości tłuszczu minimum 27g w 100 g produktu 380 kg 7. Ser topiony kremowy śmietankowy Hochland lub równoważny o wartości energetycznej-309kcal ,białka 8g w 100g produktu rodzaj opakowania krążek w opakowaniu-8szt trójkątów ,wielkość opakowania 200g 350 kg 8. Serek homogenizowany waniliowy, truskawkowy Rolmlecz lub równoważny o wartości odżywczej 142kcal,białka -7g w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego-max-150g 100 szt. 9. Jogurt naturalny o wartości energetycznej minimum 53,5 kcal w 100g produktu ,wielkość opakowania jednostkowego-150g 1200 szt. 10. Jogurt owocowy różne smaki Jogobella lub równoważny, o wartości energetycznej minimum 70,4kcal w100g produktu, wielkość opakowania jednostkowego-150g 50 szt. 11. Ser topiony krążek mix,w opakowaniu 6 lub 8 trójkątów Hochland lub równoważny,wielkość opakowania jednostkowego max-200g 5 op. 12. Jogurt pitnyMilko lub równoważny,różne smaki,o warości energetycznej 87 kcal,zawartośc tłuszczu 2 g w 100 g produktu wielkość opakowania jednostkowego-max-500g 15 szt. 13. Jogurt z ziarnami zbóż z owocami Jogobella lub równoważny,8 zbóż, o zawartości owoców 8,5%,wielkość opakowania jednostkowego max-180g 25 szt. 14. Jogurt owocowy Jogobella lub równoważny z dużymi kawałkami owoców, wielkość opakowania jednostkowego-max-180g 50 szt. 15. Serek wiejski Piątnica lub równoważny o wartości energetycznej-81kcal,zawierający w swoim składzie twaróg ziarnisty, wielkość opakowania jednostkowego max-150g 25 szt. 16. Serek wiejski Radomski lub równoważny o wartości energetycznej 97 kcal, tłuszcz 5 g w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego max-180g 25 szt. 17. Kefir naturalny Rolmlecz lub równoważny o zawartości tłuszczu 1,5%,wielkość opakowania jednostkowego max-500ml 25 szt. 18. Mleko Łaciate lub równoważne zagęszczone niesłodzone o zawartości tłuszczu 7,5%-wielkość opakowania jednostkowego max-250ml 15 szt. 19. Maślanka naturalna Rolmlecz lub równoważna o zawartości tłuszczu 0,9%,wielkość opakowania max-500ml 25szt. 20. Wiejska Maślanka truskawkowa wielkość opakowania jednostkowego max-500ml. 25szt 21. Wiejska fantazja Rolmlecz ( mleko acydofilne)-różne smaki lub równoważna, zawierająca w swoim składzie mleko pasteryzowane oraz syrop owocowy 15% wielkość opakowania jednostkowego max-500ml. 25 szt. 22. Ser topiony Hochland lub równoważny w plastrach pakowanych pojedynczo o zawartości tłuszczu 27g, białka 14g w 100 g produktu ,wielkość opakowania jednostkowego max-150g 15 szt. 23. Ser żółty podpuszczkowy Salami, Edamski, Gouda Mlekpol lub równoważny w plastrach ,wielkość opakowania jednostkowego max-150g 15 szt. 24. Masło ex wielkość opakowania jednostkowego max-10g 600 szt. 25. Kefir owocowy różne smaki Figand lub równoważny o wartości energetycznej-282 kcal w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego max-400g 15 szt. 26. Fantazja-jogurt kremowy z (owocami, czekoladą, orzechami w czekoladzie) lub równoważny o wartości energetycznej121kcal w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowego max-122g 15 szt. 27. Serek homogenizowany Danio lub równoważny o wartości energetycznej112kcal w 100 g produktu z mleka pasteryzowanego, wielkość opakowania jednostkowego max-150g 15 szt. 28. Twist- jogurt ,kawowy, wiśniowy, truskawkowy, orzeźwiający ananas, orzeźwiająca zielona herbata Bakoma lub równoważny o wartości energetycznej-80kcal,zawartości tłuszczu-2g w 100 g produktu, wielkość opakowania jednostkowegomax-400g 15 szt. Warunki dostaw przetworów mlecznych: 1. Dostawa towarów określonych w pozycji 1 codziennie (7 razy w tygodniu) od godz. 5:00 do 5:30 2. Dostawa towarów określonych w pozycji 2 do 28 - dostawa nie częściej niż dwa razy w tygodniu w dni robocze od 8:00 - 12:00. 3. Realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia. 4. Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. 06.17, poz. 127 ze zm.)..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cześć nr 2 - MIĘSO I WĘDLINY LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Schab bez kości 1.100 kg 2. Karczek wieprzowy z kością 100kg 3. Łopatka wieprzowa z kością bez skóry 750 kg 4. Żeberka wieprzowe paski 40kg 5. Szynka wieprzowa bez kości 400 kg 6. Wołowina udziec bez kości 2400 kg 7. Wołowina z kością rozbratel 70kg 8. Kości schabowe 1300 kg 9. Wątróbka wieprzowa 50kg 10. Słonina bez skóry 240 kg 11. Smalec 130 kg 12. Boczek wędzony 60 kg 13. Kiełbasa toruńska 190 kg 14. Schab pieczony 10kg 15. Parówki wieprzowe 260 kg 16. Kiełbasa krakowska wieprzowa 480 kg 17. Mortadela 200 kg 18. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 670 kg 19. Baleron wieprzowy 120 kg 20. Szynka delikatesowa 530 kg 21. Mielonka tyrolska 30 kg 22. Szynka prasowana 600 kg 23. Pieczeń rzymska 30 kg 24. Szynka wiejska 360 kg 25. Parówki jedynki 500 szt. 26. Kiełbasa zwyczajna 70 kg. Warunki dostaw: 1. Dostawy 2 razy w tygodniu w dni robocze, w godzinach od 8:00 do 12:00. 2. Do każdej dostawy, na każdą partię produktu Wykonawca dołączy: a) Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. 06.17, poz. 127 ze zm.). b) Etykietę zawierającą minimum: opis produktu, temperaturę przechowywania, datę przydatności do spożycia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część nr 3 - PIECZYWO LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Bułka pszenna - wrocławska/ gryzka 0, 35 - 0,45 kg 15.200 kg 2. Chleb cały 0,50 - 0,60 kg 8.400 kg 3. Bułki zwykłe 0,09 - 0,10 kg 14.800 szt. 4. Bułka tarta, wielkość opakowania jednostkowego max - 1 kg 350 kg. 5. Drożdżówki z serem, makiem, budyniem, jabłkiem, dżemem 0,08- 0,10 kg 1000 szt. 6. Pączki z nadzieniem 0,08-0,10 kg 550 szt. 7. Groszek ptysiowy drobny 1 kg 8. Bułka hamburger 0,09 - 0,11 kg 380 szt. 9. Bułka hot - dog 0,09 - 0,11 kg 380 szt. 10. Suchary 70 kg 11. Jagodzianki 0,09 - 0,11 kg 840 szt. 12. Bułki grahamki 0,05 - 0,06 kg 600 szt. 13. Bułki zwykłe 0,05 - 0,06 kg 600 szt. 14. Chleb pełnoziarnisty 0,40 - 0,55 kg 240 szt. 15. Chleb razowy 0,40 - 0,55 kg 240 szt. 16. Chleb ze słonecznikiem 0,40 - 0,55 kg 120 szt. 17. Bułka ziołowa 0,08 - 0,11 kg 600 szt. Warunki dostawy: a) Towar określony w poz. 1,2,3 - dostawa od poniedziałku do soboty (włącznie) w godzinach 5:00 - 6:00. b) Towar określony w poz. 4-17 - dostawa w zależności od potrzeb w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia w godz. 5:00 - 7:00 w dni robocze od poniedziałku do piątku..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: PRODUKTY DROBIOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cześć nr 4 - PRODUKTY DROBIOWE LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Kurczaki 5.300 kg 2. Filet z piersi - kurczaka 1200 kg 3. Udziec indyczy 1100 kg 4. Udka z kurczaka 60kg 5. Skrzydełka z kurczaka 10 kg 6. Filet z indyka 15 kg 7. Wątróbka drobiowa 120 kg 8. Żołądki z kurczaka 35 kg 9. Serca drobiowe 60 kg 10. Polędwica drobiowa 300 kg 11. Parówki drobiowe 50 kg 12. Krakowska drobiowa 150 kg 13. Pasztet drobiowy 300 kg 14. Baton drobiowy 110 kg Warunki dostawy: 1. Dostawa - 2 razy w tygodniu. 2. Realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia 3. Do każdej dostawy, na każdą partię produktu Wykonawca dołączy: a) Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. 06.17, poz. 127 ze zm.). b) Etykietę zawierającą minimum: opis produktu, temperaturę przechowywania, datę przydatności do spożycia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.11.21.30-6, 15.11.23.00-9, 15.13.15.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cześć nr 5 - JAJA LP. Rodzaj artykułu Ilość na 6 m-cy 1. Jaja świeże wielkość - L 30.000 szt. Warunki dostawy: 1. Dostawa jeden raz w tygodniu. 2. Realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia. 3. Do każdej dostawy, Wykonawca dołączy: a) Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. 06.17, poz. 127 ze zm.). b) Etykietę zawierającą minimum: opis produktu, temperaturę przechowywania, datę przydatności do spożycia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.